OTO POLSKA 1705344 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1705344

Odpowiedzi 5881

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Aleś ty zabawny :antyprops:
ustalmy jedno, nie ma nacji która nie ma brudu za pazurami

Oczywiście, między innymi 1610 w Rosji.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Aleś ty zabawny :antyprops:
ustalmy jedno, nie ma nacji która nie ma brudu za pazurami

Oczywiście, między innymi 1610 w Rosji.
Ok czyli idziemy rozjebać Mongolię w ramach zemsty za najazdy na Europę

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Powiedz mi kurwa, gdzie ja dokładnie mówię, że trzeba pamiętać albo mścić się, że ktoś coś zrobił? Kazzmir napisał, że każda nacja ma coś za uszami, na co ja podałem między innymi 1610. Poza tym uważam, że każdy kto w jakikolwiek sposób chce, by ktoś tam odpowiadał za IIWŚ i cokolwiek innego jest idiotą. Tak samo ten post od Partii Razem mnie rozwalił, tylko jedyne co zrobić, to patrzeć w przeszłość, ale cokolwiek sensownego w przyszłości już nic.

Hamlet

Hamlet

Użytkownicy
posty7
Propsy5
  • Użytkownicy

budżet nie jest wypełniony, ale wypłynął i dlatego wcześniej o tym wspomniałem, czesi, rumuni potrafią się zabrać do kupy i zrobić coś co ma wymierny pozytywny efekt. nasz dyktator zamiast tego uważa że pogorszenie sytuacji ekonomicznej kosztem JEGO RACJI jest zupełnie na miejscu  :facepalm:

To by było fajne, ale nie jest możliwe. W taki sposób nie wygrali by wyborów i nadal by było to samo łajno co przedtem. Muszą zwiększać wydatki, bo mają taki elektorat>Socjalny, robotniczy, konserwatywny. Jak uda im się to przetrwać to za pewne ogarną sprawy podatkowe, budżetowe. Rządy w Czechach i Rumunii, czy na Węgrzech nie są w żadnym stopniu zagrożone totalną opozycją i przez to mają spokój i mogą konstruktywnie podejmować decyzje. Bez obawy, że zlecą ze stołka.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Powiedz mi kurwa, gdzie ja dokładnie mówię, że trzeba pamiętać albo mścić się, że ktoś coś zrobił? Kazzmir napisał, że każda nacja ma coś za uszami, na co ja podałem między innymi 1610. Poza tym uważam, że każdy kto w jakikolwiek sposób chce, by ktoś tam odpowiadał za IIWŚ i cokolwiek innego jest idiotą. Tak samo ten post od Partii Razem mnie rozwalił, tylko jedyne co zrobić, to patrzeć w przeszłość, ale cokolwiek sensownego w przyszłości już nic.
Nie nawołuję do karania za IIWŚ ale gloryfikowanie oprawców z tamtego okresu jest skurwysyństwem niezależnie od tego co będziesz pierdolić

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
negatywny mit polaków polegający na tym że jesteśmy ofiarami irytuje mnie o wiele bardziej niż sam fakt tego że do tej pory nie potrafimy się z tego otrząsnąć. nawet powrót do idei jagiellońskiej nie miała wielkich szans bo jak można budować cokolwiek gdy samemu jest się konkursowym psujem.

Bez obawy, że zlecą ze stołka.
czy totalna opozycja która mogłaby co najwyżej występować w kiepskim kabarecie jest realnym zagrożeniem? jaka totalna opozycja, pis ma pełną władzę, oni mogą sobie najwyżej protesty urządzać w sejmie z których nic nie wynika... całe szczęście.

to by dopiero było gdyby polacy się ruszyli, wkurzeni na pis, odbili sejm, wypędzili pis i ustanowili rządy platformy i nowoczesnej, kurwa bogowie brońcie nas przed tym

czy polacy są dziećmi? że trzeba im co 4 lata kłaść do głowy głupoty i wmawiać że potrzebują coś czego nie potrzebują? WYSTARCZY PRZESTAĆ DOIĆ POLAKÓW, od pierwszego dnia wszystko by się zmieniło.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie nawołuję do karania za IIWŚ ale gloryfikowanie oprawców z tamtego okresu jest skurwysyństwem niezależnie od tego co będziesz pierdolić

Co Ty kurwa pierdolisz? Gdzie gloryfikuje jakiś opraców? Jesteś upośledzony czy co? Piszę tylko, że Polacy mają taką głupią mentalność, że traktują siebie jako niewiniątka, a swoje też odjebaliśmy.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#5107 2017-01-05, 15:03(Ostatnia zmiana: 2017-01-05, 15:17)
że banderę lubią na ukrainie? a nie przeszkadza ci że do tej pory żyją ludzie z waffen ss których nie spotkała żadna kara, a mein kampf jest bestselerem w niemczech po ostatnich dodrukach? wszystko OK?

To by było fajne, ale nie jest możliwe
hamlet jesteś księciem duńskim, najszczęśliwszego narodu w europie że tak bredzisz? to co ma miejsce w czechach, przeniesione 1:1 do polski spowodowałoby zmniejszenie dziury budżetowej przez co, znalazłyby się środki na socjal tak oczekiwany przez wyborców pisu...

Hamlet

Hamlet

Użytkownicy
posty7
Propsy5
  • Użytkownicy
negatywny mit polaków polegający na tym że jesteśmy ofiarami irytuje mnie o wiele bardziej niż sam fakt tego że do tej pory nie potrafimy się z tego otrząsnąć. nawet powrót do idei jagiellońskiej nie miała wielkich szans bo jak można budować cokolwiek gdy samemu jest się konkursowym psujem.

Bez obawy, że zlecą ze stołka.
czy totalna opozycja która mogłaby co najwyżej występować w kiepskim kabarecie jest realnym zagrożeniem? jaka totalna opozycja, pis ma pełną władzę, oni mogą sobie najwyżej protesty urządzać w sejmie z których nic nie wynika... całe szczęście.

to by dopiero było gdyby polacy się ruszyli, wkurzeni na pis, odbili sejm, wypędzili pis i ustanowili rządy platformy i nowoczesnej, kurwa bogowie brońcie nas przed tym

czy polacy są dziećmi? że trzeba im co 4 lata kłaść do głowy głupoty i wmawiać że potrzebują coś czego nie potrzebują? WYSTARCZY PRZESTAĆ DOIĆ POLAKÓW, od pierwszego dnia wszystko by się zmieniło.
Przeceniasz mądrość Polaków. Owszem trzeba im dać 500+. Gdyby PiS nie wprowadził 500+ to opozycja, (która tak krytykuje te pomysły z kolei by punktowała za brak ich wprowadzenia) by biła na głowę PiS w sondażu. Niestety PiS ma wprawdzie TVP, ośrodek propagandy, ale to na niewiele by się zdało. Opozycja ma za sobą chyba cały lewacki świat (Europa poza paroma wyjątkami). To zdobycz wieloletnich rządów.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
no i?

Hamlet

Hamlet

Użytkownicy
posty7
Propsy5
  • Użytkownicy
Są tam ludzie ogarniający w tematach wolnego rynku, minister Gowin. Wiele razy słuchałem, że chciałby zrobić nawet lepiej niż w Czechach, ale nie może stosować retoryki Korwina, bo to po prostu nie działa. Krok, po kroku. Punkt, po punkcie.
Jestem pewien, że pod koniec kadencji, lub w następnej obniżą podatki. W innym wypadku Polska Razem od nich ucieknie, Kukiz się wypnie i stracą większość.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
x

Post połączony: 2017-01-05, 15:19
że banderę lubią na ukrainie? a nie przeszkadza ci że do tej pory żyją ludzie z waffen ss których nie spotkała żadna kara, a mein kampf jest bestselerem w niemczech po ostatnich dodrukach? wszystko OK?

To co bym zrobił gdybym miał możliwości i środki zostawię dla siebie  :F

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#5112 2017-01-05, 15:22(Ostatnia zmiana: 2017-01-05, 15:31)
retoryki Korwina
czemu retoryka kaczyńskiego tak bardzo wszystkim się podoba? może dlatego że polacy to kłótliwe skurwysyny, polaczki, małostkowe chujki i lubią gdy innych uwiera i dupa boli?

wiem chłosta, przybijanie jaj do krzesła i inne sporty  :ok: xD

Hamlet

Hamlet

Użytkownicy
posty7
Propsy5
  • Użytkownicy

czemu retoryka kaczyńskiego tak bardzo wszystkim się podoba? może dlatego że polacy to kłótliwe skurwysyny, polaczki, małostkowe chujki i lubią gdy innych uwiera i dupa boli?
Właśnie dlatego. Poza tym polaryzacja. Dziel i rządź, konfikty interesów i te sprawy. Patrząc na USA i walkę Trumpa z Clinton można stwierdzić, że u nich działa to samo. Zresztą wszędzie działa to samo, gdy mamy konfikt postępu z tradycją  :trollface:

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Właśnie dlatego. Poza tym polaryzacja. Dziel i rządź, konfikty interesów i te sprawy. Patrząc na USA i walkę Trumpa z Clinton można stwierdzić, że u nich działa to samo. Zresztą wszędzie działa to samo, gdy mamy konfikt postępu z tradycją  :trollface:
tak i dlatego niezmiernie ważne jest, żeby polacy zrozumieli że polityka to jedno, a to co na ich życie się przekłada czyli gospodarka to zupełnie inna historia. bez tego, w gospodarce będą urzędowali politycy albo ich koledzy, którzy reprezentują interesy swojej partii i czasami tylko jakiejś części polaków.

nie mam nic przeciwko kaczyńskiemu, niech się szczerzy, niech kłamie, niech kombinuje, ale kurwa gospodarka w rekach niekompetentnych ludzi to jest dla mnie za dużo

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny

nie mam nic przeciwko kaczyńskiemu, niech się szczerzy, niech kłamie, niech kombinuje, ale kurwa gospodarka w rekach niekompetentnych ludzi to jest dla mnie za dużo

Raczej Swetru i PO kłamią i kombinują, a nie Kaczyński. Kaczyński jest w porządku, dąży do naprawy Polski, którą zepsuł poprzedni rząd.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
oni też

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Karakan rozpierdoli Nam tą Polskę Zireal, a Kazzmir i ja mamy racje gdyby nie dojono Polaków byłby Brooklyn kurwa jak to testo mawiał, czy kto tam inny. Sorry, ale pensje po 30 tyś dla zwykłego posła i diety i zwolnienia podatkowe plus premie. Jeszcze do tego dofinansowania z unii które biorą partie i pieniądze którymi dysponują partie są z budżetu państwa, a nie z jakichś pieniędzy partii, które miałby by się brać, ze składek ? Sorry ale tam nie ma czegoś takiego.

reytro

reytro

Użytkownicy
posty23
Propsy5
Profesjabrak
  • Zbanowany
Karakan rozpierdoli Nam tą Polskę Zireal, a Kazzmir i ja mamy racje gdyby nie dojono Polaków byłby Brooklyn kurwa jak to testo mawiał, czy kto tam inny. Sorry, ale pensje po 30 tyś dla zwykłego posła i diety i zwolnienia podatkowe plus premie. Jeszcze do tego dofinansowania z unii które biorą partie i pieniądze którymi dysponują partie są z budżetu państwa, a nie z jakichś pieniędzy partii, które miałby by się brać, ze składek ? Sorry ale tam nie ma czegoś takiego.

Ten twój testo jest do odjebania, a co tam do napalenia w piecu  :ok:

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
retoryki Korwina

wiem chłosta, przybijanie jaj do krzesła i inne sporty  :ok: xD
Brak marnowania organów
To też dość ważna rzecz  ^^

0 użytkowników
Do góry