OTO POLSKA 1707902 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1707902

Odpowiedzi 5881

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Nie wiem jak z uchodźcami, ale z rasizmem jest problem, a artykuł niezły b8, ale czego spodziewać, się po tej gazecie.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Polska to z lekka pojebany kraj xD No, ale jednak, Sebix powinien dostać nagrodę Darwina, z drugiej strony zaciukanie gościa nożem to też coś nie ten teges. Problem polega na tym, że równie dobrzy mogła to zrobić banda polaczków, a tutaj nawołuje się do świętej wojny.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Najbardziej mnie rozpierdala korwin, który normalnie ,,HURR DURR KAŻDEMU DAĆ BROŃ, KAŻDY MA PRAWO DO OBRONY WŁASNOŚCI"

A przy akcji z ełkiem ,,HURR DURR, OBCOKRAJOWIEC ZABIŁ POLAKA, POWINIEN IŚĆ SIEDZIEĆ A JA BYM MU DAŁ KARE SMIERCI GDYBYM RZĄDZIŁ"

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

O Ełku: Z drugiej strony, możę to nie ma nic wspólnego z uchodźcami czy islamem, ale dzięki takim akcjom obcokrajowcy wiedzą, że tu nie jest Bruksela, Berlin albo Paryż i w takich wypadkach nikt im nie pomoże. Mimo wszystko szkoda chłopaka.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#5063 2017-01-04, 11:06(Ostatnia zmiana: 2017-01-04, 11:27)
Mimo wszystko szkoda chłopaka.
a co o tym mówią inni politycy? bo ja mam wrażenie że ełk zszedł na plan dalszy podczas gdy ktoś pojechał sobie do portugalii poruchać z koleżanką. hurr durr na petru jak gdyby kurwa nie można było sobie pojechać gdzie się chce, żałosne.

ooo albo o tym że wyjebano 500 mln złotych na vinci, czemu to nie wzbudza poruszenia tylko petru?

to że petru pajacuje to inna kwestia xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
https://www.youtube.com/watch?v=NhEyRdbo-Jg

:lol2:

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
@Werewolf, który z polskich polityków o tym wspominał poza korwinem?

Czeskie ministerstwo finansów poinformowało w poniedziałek, że kraj odnotował we wrześniu rekordową nadwyżkę budżetową, ponieważ wzrost gospodarczy został wsparty wpływami z podatków, a silny rynek pracy i niskie stopy procentowe pozwoliły utrzymać wydatki pod kontrolą.

a nasza dziura budżetowa? 64 mld złotych. nawet minister premier morawiecki wspominając o tym że stoczniom warto dać ułatwienia, obniżyć to i tamto co spowoduje poprawę ich sytuacji i pracowników, zapomniał że gdyby to samo zrobił dla polskich firm także poprawiłby to i tamto. a tymczasem nowa składka dla prowadzących działalności wyniesie 14400 zeta rocznie

http://biznes.onet.pl/wiadomosci/ue/czechy-odnotowaly-rekordowa-nadwyzke-budzetowa/d0dyy3

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Rozumiem że turas mógł się wkurzyć jak go ojebał z dwóch butelek napoju ale zajebanie człowieka za coś takiego powinno być karane topieniem w świńskiej krwi(kara dostosowana xd) ale serio zabicie kogoś za kradzież to absurd a co do kary to krzesło elektryczne jako kara za morderstwo moim zdaniem pasuje

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
który z polskich polityków o tym wspominał poza korwinem?

Chyba żaden, nie śledze tego. Ale co z tego, codziennie ktoś ginie. Taki duduś czy szydło mają się tym przejmować? Błagam.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#5068 2017-01-04, 13:08(Ostatnia zmiana: 2017-01-04, 13:27)
nikt ich nie broni, powinni zdechnąć w więzieniu a najlepiej kara śmierci

Post połączony: 2017-01-04, 13:09
który z polskich polityków o tym wspominał poza korwinem?

Chyba żaden, nie śledze tego. Ale co z tego, codziennie ktoś ginie. Taki duduś czy szydło mają się tym przejmować? Błagam.
cytujesz post o gospodarce... ale nie zajmą się, poza jak sugerujesz nie ważnością tematu, faktycznie nie zajmą się bo nikt z nich nie podejmie tematu posiadania broni przez polaków.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Posiadanie broni powinno być czymś normalnym a nieuzasadnione użycie broni czytaj dla jaj albo po pijaku mogłoby być karane np chłostą i pracami społecznymi
Może to ciut drastyczne ale zapewne skuteczne ale w skrajnych przypadkach czyli strzelanie do ludzi bez powodu powinno być surowo karane a jeśli jakiś śmieszek by kogoś w tych żartach zabił to poleciłbym pokroić na organy jeśli się do czegoś nadadzą
Ot moja opinia

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Werewolf, który z polskich polityków o tym wspominał poza korwinem?

Partia Razem, mam nadzieje że prawidłowo skopiowałem link: https://www.facebook.com/partiarazem/photos/a.430709850430410.1073741828.430323810469014/719182658249793/?type=3

Pomijając retorykę i poglądy, obserwując profil tej partii widzę, że coś ona robi. W przeciwieństwie do KNP/KORWIN/WOLNOŚĆ, która tylko pierdoli. Pierdoli, w sensie bredzi. O dziwo, miło się czyta i słucha tego pierdolenia.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
kto w takim razie nie pierdoli?

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
To jest mądry post, ale tak to nie wiem czy skręt na lewo i bycie za lewicą jest dobry w takiej Polsce jaką mamy dzisiaj, co nie zmienia faktu,że jest to lewica przystosowana pod 21 wiek i pod Polskę,ale nadal kojarzy mi się to z komuną :/ i nie sądzę aby był to dobry wybór.

Pomijam wybryki typu 75% podatku dochodowego czy jakiego jakiego tam było co nie zmienia faktu, że inne rządy też chciały taki wprowadzić np. PiS 65% czy 60% już nie pamiętam.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja sobie wyrobiłem opinie, że Korwin NIE CHCE WYGRAĆ wyborów. Gdyby chciał, to by się odsunął na bok jak Kaczyński, został szarą eminencją, przejął władze i rzeczywiście zrobił coś dobrego dla Polski. Ale tak to po co? Kasa z wyborów wpada do kieszeni, odpowiedzialności nie trzeba brać za nic a głupoty można dalej pierdolić i śmiać się z takich naiwniaków jak Kazzmir czy Wowoz którzy go popierają.

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#5074 2017-01-04, 19:13(Ostatnia zmiana: 2017-01-04, 19:23)
wolę być naiwniakiem popierającym korwina niż naiwniakiem popierającym po, pis, lewicę i inne wynalazki.
poziom naiwności jednak nie ten sam ale efekt też ten sam. dużo się nie różnimy.

na dodatek uważam że o wiele większą naiwnością jest sądzić że usunięty w cień kaczyński coś zmienił, przecież to dla niego żelazny elektorat poszedł do wyborów i także dla niego głosowała reszta licząc na spełnienie obietnic. jeżeli sądzisz że wyborca poszedł głosować dla szydło nie mając pojęcia o kaczyńskim, to to jest dopiero naiwność.

czemu tezy korwina nie wygrają? bo polacy tego nigdy na oczy nie widzieli u siebie. nie doświadczyli tego o czym mówi. dlatego na niego nie głosują, to jest tak proste jak to. polacy nie zdają sobie sprawy z tego że 500+ nie jest im do niczego potrzebne, wystarczy że rząd nie będzie ich doił. to jest poziom naiwności, nie znany korwinowcom.

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Między innymi przytaczany często przez @Leinnan Witold Jurasz. Również bardzo przyjemnie się czyta publicystkę Krzysztofa Bosaka i Rafała Ziemkiewicza (chociaż z tym drugim mam często problem). Wspomniana partia Razem, mimo że zazwyczaj się z nimi nie zgadzam, to celnie diagnozują problemy oraz merytorycznie komentują bieżące wydarzenia. Problem z JKM i jego ludźmi jest taki, że oni po prostu bredzą, a często ich posty są po prostu niepotrzebne, głupie i szkodliwe dla prawicy.

Tezy Korwina nie trafiają do ludzi, ponieważ są oderwane od rzeczywistości. On prezentuje model idealny, matematyczny, abstrahujący od kontekstu i sytuacji w jakiej się znajdujemy.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#5076 2017-01-04, 19:33(Ostatnia zmiana: 2017-01-04, 19:48)
nie wiem co odpowiedzieć, tak ale nie, pierdolą ale nie pierdolą, publicyści jak ziemkiewicz (ma lepsze i gorsze momenty, ale jest za "głośny" jak dla mnie), naprawdę? w takim razie ja polecam artura bartoszewicza, bardzo rozsądnie mówi i nawet nie korwinista.
https://www.youtube.com/watch?v=UWiUZY9PYv0

a korwin nie bo to model idealny, mamy od 1945 i od 1989 kolejne modele które słabo się sprawdzają.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Kazzmir piękne słowa, a szczególnie o dojeniu Polaków bo bardzo wysokie pensje posłom oczywiście się na leżą, bo jest to ciężka praca jak to Mateusz Morawiecki powiedział bez takich pensji te chamy z wiejskiej by przeżyły, ale nie bo to ciężka praca. Też jestem za Korwinem (Wolność od teraz) co nie znaczy, że nienawidzę innych partii i jestem za KODem czy jakimś tam Petru który wziął kredyt we frankach i sam namawiał ludzi na niego.

@up Ozjasz Goldberg jest nie zastąpiony i inne modele wątpię aby kiedykolwiek były lepsze.

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak powiedziałem - z Ziemkiewiczem mam problem, z każdym dniem co raz większy.

A Korwin nie, bo wystarczająco wiele razy się skompromitował swoimi wypowiedziami i jak wcześniej wspomniałem - jego pomysł na Polskę jest oderwany od realiów. Realizacja jest postulatów wymaga nie jednej, ale trzech lub nawet czterech kadencji. A nikt z jego środowiska o tym nie mówi. Parafrazując lidera WOLNOŚC: kotowi obcina się ogon w całości, a nie po kawałku.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
A Korwin nie, bo wystarczająco wiele razy się skompromitował swoimi wypowiedziami i jak wcześniej wspomniałem - jego pomysł na Polskę jest oderwany od realiów. Realizacja jest postulatów wymaga nie jednej, ale trzech lub nawet czterech kadencji. A nikt z jego środowiska o tym nie mówi. Parafrazując: kotowi obcina się ogon w całości, a nie po kawałku.

PiS da radę w 4 lata, a nawet jeśli nie to kupili głosy 500+ no chyba, że skończy się budżet państwa który jest wypełniony po brzegi i Morawiecki jak twierdzi sam zanurzył się w nim.

0 użytkowników
Do góry