Wy jesteście głupi, PO była zamieszana w korupcję, Komorowski wiedźmina 3 dostał i pokazywali to w telewizji, kiedy jeszcze media były pod władzą Platformy. Ja się do cholery pytam, kogo obchodzi to, że dostał grę, nawet super trochę się uśmiałem, nawet bardzo od dekady. Dlaczego nie były na żywo pokazywane jakieś ważne uroczystości lub święta, które każdy polak winien stale pamiętać? Jeszcze ukrywanie prawdy o "Bolku", który też maczał palce. Katastrofa smoleńska dlaczego nie została zbadana? tylko te szmaty zamknęły sprawę i to bez najmniejszego powodu. Nie, nie chcę takiego rządu, pieprzonych oszustów i debilów. Na sejmie brak kultury, ciągłe czepianie się PiSu, że coś źle robią. Jeszcze Komorowski ukradł z pałacu jakieś rzeczy, które zaginęły.

Jeszcze flagę dostał, nie wiem czemu, ale był totalnym idiotą i wystawił siebie na pośmiewisko tym czynem. Co zrobił?
Oddał flagę Monicę Olejnik, a ta oczywiście "ja nie jestem z PO" i postawiła na dole gdzieś. Niezła symbolika, PO na dnie.
https://www.youtube.com/watch?v=lwunS18cvnY
Kopaczowa! Kolejna osoba z poważnym stanem psychicznym. Nie to, że głupio gada to jeszcze się porusza nienormalnie.
To jest takie śmieszne i takie proste do zrozumienia, że PO jest żałosną partią.