Dobry wieczór coś się coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Wynik meczu Polski z Senegalem to jest jakaś porażka, ja myślę że ten głupi polski sztab trenerski, ta kurwa banda imbecyli która wybrała takich lamusów do składu to jest jakieś kurwa nieporozumienie jeśli tyle dla was znaczy jeśli tyle dla was znaczy ludzie takie zaangażowanie jak Błaszczykowskiego gdzie postawił całą obronę Senegalu na nogi, starał się walczył a dla was znaczylo to tylko 2 czy 3 celne strzały na bramkę to was się powinno jebać kurwa tak sie powinno was jebać jak tylko was może jebać Mokebe z Afryki, Senegal was tak nie wyruchał jak wyrucha was Japonia kurwa aż was kukle będą swędziały, z bólu to jest dramat kurwa to jest dramat że w tym antyludzkim państwie w tym kraju w którym sztab trenerski kurwa nie był w stanie powiedzieć że Milik śmieć nie nadaje się nawet do pchania jebanej karuzeli że ten człowiek ma mniejszy wpływ na grę zespołu niż fizjoterapeuta, że to nie jest czymś wartym tego by tego człowieka wyjebać z kadry. będzie was Kolumbia ruchać w dupę będzie was Każdy kurwa dymał tak jak was Dania w eliminacjach nie dymała, ta kurwa ten opalony karakan jebany Cionek śmieć zniszczy was. Jędze, Krychowiaki, Miliki będą wam kurwa odbierały smak życia, wy kurwa idioci narodowi kurwa idioci ja mam to w piździe kurwa bo mnie stać na kablówkę, włączę sobie Wyścigi łodzi podwodnych i będę się z was kurwa frajery śmiał żę wy takie głupie są, tacy kurwa debile którzy to kurestwo oglądacie, nie na Bednarka, nie Góralskiego tylko jakieś kurwy Milików w dupę jebanych kurwa, Cionków popierdoleńców wystawili, to jest wlasnie kurwa Polska obrona przez taką kurwę obronę nic się w tej kadrze nie zmieni, bo jest chuj warta i trzeba ją jebac ruchac i na nią zarabiać rozumiecie to? a wam kochani którzyście wspierali Polskę do końca dziękuję bo to garstka fanów garstka fanów to jest 5 mln osób może 6, tak tak tylko to się w tej Polsce nadaje powiedzieć wam w ryj wreszcie wy głupie chuje że jesteście prymitywami że kurwa wasze pierdolone filmiki z łączy nas piłka to jest wasz majestat wasza godność, pierdyliard podań do bramkarza i 1 kurwa jebany celny strzał to wy kurwa Polacy chuj z wami, nie warto było kurwa nie warto bylo zrobic nic co aa szkoda kurwa gadać szkoda szczępić ryja naprawde niech was słuchajcie ci którzyście głupie kurwy Milików wystawili niech was szlag trafi chuj warci jesteście antypolakami jesteście dobranoc. Co jest kurwa Krychowiak pedale? coś chciałeś powiedzieć? dobra na razie wypierdalam. Kurwa szkoda 90 minut oglądania głupia Polska głupie Cionki kurwa, was na puchar sołtysa wysłać, i kazać grać z Gimnazjum nr 1 w wypizdowie, szkoda kurwa szkoda było na was cokolwiek wy głupie chuje wy.