telewizor 32' i stary komp 2473 5

O temacie

Autor

Zaczęty 5.08.2010 roku

Wyświetleń 2473

Odpowiedzi 5

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

telewizor 32' i stary komp
2010-08-05, 06:40(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 06:42)
w gospodarstwie nowe wieści, bowiem posiadłem telewizornie cali trzydzieści
z możliwością podłączenia komputera, który w ilości sztuk dwie posiadam.
o stary sprzęt się rozchadza co między innymi na takie części się składa:

- procesor 900mhz
- 321mb ramu ddr1
- dysk 40gb z szeroką taśmą
- cd-rom
- kartę muzyczną za 30zł
- kartę graficzną ge force2 32mb

jakiż mój plan misterny? otóż słuchaczu mój wierny, pragnę sztukę poczynić choć ostrzegam, mój pomysł może dziwić. plan mój misterny następujący; podłączyć komputer w port dokujący w celu filmu wybranego obejrzenia.
stad pytanie moje więc łaskaw bądź udzielić wiedzy swojej; czy łącząc dwa urządzenia doprowadzę do porozumienia?
czy komputer nie za stary jest, aby łączyć go z czymś nowym wnet?
czy wymaganiom podoła, czy film odtworzyć zdoła?
na śmieszność narażę się może i też, lecz czy jakością hd przyjdzie cieszyć się mnie?
rzecz jasna w przypadku ewentualności, toteż losu wszelkich życzliwości.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

#1 2010-08-05, 07:07(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 07:12)
doprowadzisz, aczkolwiek będzie gnicie nie HD, a bez HD na 32 calach LCD to gówno nie obraz. Na zwykłych rozdziałkach to musi zadziałać. Zaraz, chyba, że hd 1280x720, to ma pewne szanse na działanie. Zakładam, że telewizor ma te starożytne wejście - "tubka", bo nie pamiętam modelu GF2 z HDMI, a innego wyjścia nie widzę :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
jest one takie jak te grube: http://www.edgetechcorp.com/Repository/ProductImages/0/dvi-hdmi-cable.jpg

ps: wszystko powyżej powyżej napisałem w 5 minutna fristajlu. do teraz nie wiem o co chodzi :|

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
to jak masz to grube, to zajebioza - musi działać.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
znaczy, że nie będzie problemów z tym hd? wiesz gdzie mogę dostać tanią obudowę? wszystko jedno jak będzie wyglądała, może być całkiem pozbawiona blach zewnętrznych i designu bo chodzi o sam szkielet aby wszystko zczepć razem.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

#5 2010-08-05, 15:19(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 15:20)
z FULLHD problemy będą, i to duże - ale te niższe hd mają jakieś prawo zadziałać, gf2 to wbrew pozorom całkiem znośna karta (oczywiście jak na swój przedział cenowy 5-20 zł :lol: ). Skoro chcesz sam szkielet, to srasz na walory estetyczne, więc może po prostu połóż płytę główną na półce, zasilacz koło płyty, dysk daleko od zasilacza, stację płyt można na zasiłce i będzie działać jak należy.

aha, jeszcze będzie pewnie trzeba dokupić przejściówkę vga-dvi - gf2 z DVI też nie było raczej.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry