spierdalaj z forum gówniarzu z intelektualną impotencją. Liczyłem że jest w tobie pokora, mile zaskoczyłeś jednak wyszło na stare i nadal z czystym sumieniem można mówić o tobie jako o skończonym kretynie. takie wieprze jak ty niepotrzebnie prowokują i powodują jedynie zamieszanie, zgorszenie oraz irytacje. won dzieciaku, to co się ostatnio dzieje na tym forum przerosło nawet niedawne "standardy" głupoty, chamstwa i anarchii przez takie osoby właśnie jak ty. małostkowi kretyni którzy nie potrafią się rzeczowo wysłowić i sprecyzować "swoich" racji pieprząc w kółko od rzeczy i szukając dziury w całym. upierdliwie w sposób chamski i bezczelny chwytasz się ostatniej deski ratunku, toń więc w krowim kale. wynocha, dawno nic nie irytowało na forum tak jak ty - zjebany internetowy karle, cholerny upierdliwcze, paranoiku. wskocz do rynsztoku i utop się w gównie dławiąc własnym moczem i krwią.
Rzekłem.
Obrażasz mnie... Tekst z intelektualną impotencją byłby nawet niezły gdyby nie fakt, że jest po prostu ograny. Reszta wogóle nie zabawna
Chociaż fajnie, że stworzyłeś gramatycznie poprawną odpowiedź. Trudniej ciebie wyśmiać. Masz moje gratulacje. Ale Piochu i tak coś znajdzie. To zdolny chłopczyna
A co do pokory, to wróć do moich 2 pierwszych postów. Nikogo nie obraziłem. Kulturalnie zwróciłem uwagę. W efekcie napadł na mnie vierzba i koziek (czemu akurat ty?). No i koziek naprawdę niekulturalnie się zachował, a ja miałem go przeprosić. Potem na gg powiedział, że mam przedstawić swoje poglądy. Odmówiłem. Powiedział, że żydomasoni boją się swoich poglądów. No i w ten sposób dałem się wciągnąć w ten flame.
Więc nie ma tu mowy nic o pokorze. Nie ugnę się pod waszym terrorem. Nie dam sobie narzucić waszej woli (btw. działacie jak komuniści. Chcecie mi narzucić swoje zdanie. To znaczy chcieliście, bo teraz jest już flame dla czystego sportu
Propsuję Darka i Siekacza, od razu widać, którzy ludzie są WIERZĄCY, a którzy ATEISTAMI.
THORO - SLOWA DARKA KIERUJE W JEGO IMIENU TAKZE DO CIEBIE
Ja szczerze mówiąc jestem poszukujący. Ale jak patrzę na ten cały absurd, to niestety dochodzę do wniosku, że nie tędy droga :(