Tarcza 99455 389

O temacie

Autor goman

Zaczęty 3.08.2010 roku

Wyświetleń 99455

Odpowiedzi 389

Piochu

Piochu

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Cytat: koziek link=topic=10990.msg105975#msg105975#msg105975#msg105975 date=1281037925
No tak, brać mądrości z żydowskich demotywatorów, przepis na obiad też stamtąd weźmiesz?
Tak.

Żartowałem buahahahaha
Wydało się że to ty bierzesz z nich mądrości!

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
CAŁKOWICIE POPIERAM SIEKACZA, wreszcie ktoś zmiażdżył Thora jak należy.
ODPIERDOLCIE SIE WRESZCIE OD KRZYZA, TO PAMIEC PO ZMARLYM PREZYDENCIE

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
I tylko na tyle was stać?
To żal nawet wchodzić na te forum pedalstwa, mięczaków i nudziarzy.
Idźcie pod chuj ;)
Poziom kurwa jak spod remizy

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Tarcza
#143 2010-08-05, 21:56(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 21:58)
Cytat: Siekacz link=topic=10990.msg105980#msg105980#msg105980#msg105980 date=1281038154
I tylko na tyle was stać?
To żal nawet wchodzić na te forum pedalstwa, mięczaków i nudziarzy.
Idźcie pod chuj ;)

wypaliłeś się, miernoto. zwłaszcza po tym jak stałeś się pośmiewiskiem całego forum i nawet sher nie był w stanie cię wybronić. zysk swoją szyderą zniszczył ten żałosny image filozofa chuj wie kogo w trzy minuty. dostrój fale albo spierdalaj bo nie masz nic ciekawego do zaoferowania. pierdolenie o pedałach może było dobre ale dwie godziny temu, gdy pokornie klękałeś do miecza pełniąc wartę honorową pod krzyżem. maska została rozjebana i dla społeczności tego forum już zawsze będziesz jedynie anonimową, żałosną ciotą.

nic dziwnego, w końcu przyszedłeś.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
co tak zwolniliście? Weny zabrakło? Czekajcie. Zaraz wam pomogę.

Taka mała prowokacja: "JP na 100%"

odbijecie?

Popisuje się ciągle menda jedna...

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
wypaliłeś się, miernoto. zwłaszcza po tym jak stałeś się pośmiewiskiem całego forum i nawet sher nie był w stanie cię wybronić. zysk swoją szyderą zniszczył ten żałosny image filozofa chuj wie kogo w trzy minuty. dostrój fale albo spierdalaj bo nie masz nic ciekawego do zaoferowania. pierdolenie o pedałach może było dobre ale dwie godziny temu, gdy pokornie klękałeś do miecza pełniąc wartę honorową pod krzyżem. maska została rozjebana i dla społeczności tego forum już zawsze będziesz jedynie anonimową, żałosną miernotą.

No jak grupa wsparcia Thora (10-ciu 14latków) mnie napadła, to chyba nie oczekiwałeś że będę sie z dziećmi bawił?
Possij swoje pęto.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Tarcza
#146 2010-08-05, 21:59(Ostatnia zmiana: 2013-06-03, 20:52)
Cytat: Fartuess link=topic=10990.msg105983#msg105983#msg105983#msg105983 date=1281038337
co tak zwolniliście? Weny zabrakło? Czekajcie. Zaraz wam pomogę.

Taka mała prowokacja: "JP na 100%"

odbijecie?
spierdalaj z forum gówniarzu z intelektualną impotencją. Liczyłem że jest w tobie pokora, mile zaskoczyłeś jednak wyszło na stare i nadal z czystym sumieniem można mówić o tobie jako o skończonym kretynie. takie wieprze jak ty niepotrzebnie prowokują i powodują jedynie zamieszanie, zgorszenie oraz irytacje. won dzieciaku, to co się ostatnio dzieje na tym forum przerosło nawet niedawne "standardy" głupoty, chamstwa i anarchii przez takie osoby właśnie jak ty. małostkowi kretyni którzy nie potrafią się rzeczowo wysłowić i sprecyzować "swoich" racji pieprząc w kółko od rzeczy i szukając dziury w całym. upierdliwie w sposób chamski i bezczelny chwytasz się ostatniej deski ratunku, toń więc w krowim kale. wynocha, dawno nic nie irytowało na forum tak jak ty - zjebany internetowy karle, cholerny upierdliwcze, paranoiku. wskocz do rynsztoku i utop się w gównie dławiąc własnym moczem i krwią.
Rzekłem.

Piochu

Piochu

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy

Piochu

Tarcza
#147 2010-08-05, 22:02(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 22:10)
Cytat: Dark link=topic=10990.msg105985#msg105985#msg105985#msg105985 date=1281038398
[...]cholerny upierdliwcze, paranoiku. wskocz do rynsztoku i utop się w gównie dławiąc własnym moczem [...]
Paranoiku? Przecież to wy nas uważacie za Żydomasonów...

I wy sami prowokujecie pisząc na forum o krzyżu, szczególnie w taki sposób.

I nie spinaj się Dark, toż to nawet jajec se z Idiotów nie można robić? Nienawiść przez internet? Idź ty sam się lepiej powiesić, bo tak będzie lepiej dla świata...
Za dużo filmów, i telewizji. Jeszcze takich *kretynów nie widziałem na tym świecie ^.^

*Nie mówie oczywiście o wszystkich osobach z tego forum.

BTW: Gdybyś na jakimś bardziej normalnym forum tak z 6 miesięcy temu miał Kaczyńskiego na Avatarze... omg ale byłby hardcore ;]

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
To ty, zdrajco i żydzie, podły agencie, atakujesz krzyż. Nie śmiej nawet zrzucać winy na Jego powierników, bo jesteś tego niegodny, śmierdzący ruski kundlu.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Possij swoje pęto.

widzę, że nadal z ciebie pierdolony egocentryk. czemu zawsze wszystkich musisz postrzegać swoją miarą? na prawdę, nie obchodzą mnie twoje nowe pasje tj. ssanie fiuta ale na litość przestań sugerować jakoby inni dorównywali twojej poprzeczce. obawiam się, że robienie dobrze kolegom to jest coś na co jesteśmy jeszcze mentalnie za słabi mistrzu.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Koziek

Tarcza
#150 2010-08-05, 22:07(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 22:08)
Propsuję Darka i Siekacza, od razu widać, którzy ludzie są WIERZĄCY, a którzy ATEISTAMI.
THORO - SLOWA DARKA KIERUJE W JEGO IMIENU TAKZE DO CIEBIE

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
widzę, że nadal z ciebie pierdolony egocentryk. czemu zawsze wszystkich musisz postrzegać swoją miarą? na prawdę, nie obchodzą mnie twoje nowe pasje tj. ssanie fiuta ale na litość przestań sugerować jakoby inni dorównywali twojej poprzeczce. obawiam się, że robienie dobrze kolegom to jest coś na co jesteśmy jeszcze mentalnie za słabi mistrzu
.

Dzięki za analizę psychologiczną. Może przepiszesz mi jakiś lek doktorze hahahahahah

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!

mgr Fartuess

Tarcza
#152 2010-08-05, 22:10(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 22:12)
Cytat: Dark link=topic=10990.msg105985#msg105985#msg105985#msg105985 date=1281038398
spierdalaj z forum gówniarzu z intelektualną impotencją. Liczyłem że jest w tobie pokora, mile zaskoczyłeś jednak wyszło na stare i nadal z czystym sumieniem można mówić o tobie jako o skończonym kretynie. takie wieprze jak ty niepotrzebnie prowokują i powodują jedynie zamieszanie, zgorszenie oraz irytacje. won dzieciaku, to co się ostatnio dzieje na tym forum przerosło nawet niedawne "standardy" głupoty, chamstwa i anarchii przez takie osoby właśnie jak ty. małostkowi kretyni którzy nie potrafią się rzeczowo wysłowić i sprecyzować "swoich" racji pieprząc w kółko od rzeczy i szukając dziury w całym. upierdliwie w sposób chamski i bezczelny chwytasz się ostatniej deski ratunku, toń więc w krowim kale. wynocha, dawno nic nie irytowało na forum tak jak ty - zjebany internetowy karle, cholerny upierdliwcze, paranoiku. wskocz do rynsztoku i utop się w gównie dławiąc własnym moczem i krwią.
Rzekłem.

Obrażasz mnie... Tekst z intelektualną impotencją byłby nawet niezły gdyby nie fakt, że jest po prostu ograny. Reszta wogóle nie zabawna :)

Chociaż fajnie, że stworzyłeś gramatycznie poprawną odpowiedź. Trudniej ciebie wyśmiać. Masz moje gratulacje. Ale Piochu i tak coś znajdzie. To zdolny chłopczyna :D

A co do pokory, to wróć do moich 2 pierwszych postów. Nikogo nie obraziłem. Kulturalnie zwróciłem uwagę. W efekcie napadł na mnie vierzba i koziek (czemu akurat ty?). No i koziek naprawdę niekulturalnie się zachował, a ja miałem go przeprosić. Potem na gg powiedział, że mam przedstawić swoje poglądy. Odmówiłem. Powiedział, że żydomasoni boją się swoich poglądów. No i w ten sposób dałem się wciągnąć w ten flame.

Więc nie ma tu mowy nic o pokorze. Nie ugnę się pod waszym terrorem. Nie dam sobie narzucić waszej woli (btw. działacie jak komuniści. Chcecie mi narzucić swoje zdanie. To znaczy chcieliście, bo teraz jest już flame dla czystego sportu :)

Cytat: koziek link=topic=10990.msg105991#msg105991#msg105985#msg105985 date=1281038878
Propsuję Darka i Siekacza, od razu widać, którzy ludzie są WIERZĄCY, a którzy ATEISTAMI.
THORO - SLOWA DARKA KIERUJE W JEGO IMIENU TAKZE DO CIEBIE

Ja szczerze mówiąc jestem poszukujący. Ale jak patrzę na ten cały absurd, to niestety dochodzę do wniosku, że nie tędy droga :(

Popisuje się ciągle menda jedna...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Cytat: Siekacz link=topic=10990.msg105993#msg105993#msg105993#msg105993 date=1281038930
.

Dzięki za analizę psychologiczną. Może przepiszesz mi jakiś lek doktorze hahahahahah

zalecam kastracje. z możliwością rżnięcia się w dupe własnym kutasem osiągniesz perpetum mobile.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
TY ZYDOWSKA KREATURO! Teraz jestem pewien, masz jakieś rusko-zydowkie korzenie, nie zdziwiłbym się gdyby okazało się, że cieszysz się ze śmierci 96 tragicznie ZAMORDOWANYCH. Co Ci zawinił krzyż ty bezbożniku?!

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
zalecam kastracje. z możliwością rżnięcia się w dupe własnym kutasem osiągniesz perpetum mobile.

Fajne masz wizje psychopato

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
to forum już narzuciło ci swoją wolę, konkretny styl postrzegania rzeczywistości, świadomości. a ty tego nie widzisz :)

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogrodnik, ty jako pierwszy wróg krzyża i ateista masz najmniej do powiedzenia na tym forum  :facepalm:

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Ogrodnik, nie masz prawa zabierania głosu zasrany ateistyczny komuchu, świnio spasła na krwi polaków!

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zbereźnictwa Ogrodnika i Thora
Są gorsze niźli Sodoma i Gomora

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry