[G2NK] Fußball DE 3776 3

O temacie

Autor Macrentofeth

Zaczęty 28.06.2010 roku

Wyświetleń 3776

Odpowiedzi 3

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy

Macrentofeth

[G2NK] Fußball DE
2010-06-28, 09:46(Ostatnia zmiana: 2018-07-22, 23:56)
Opis: Piłkarskie mistrzostwa świata trwają w najlepsze, także  w świecie Gothic. Gothic Fußball to niemiecka modyfikacja  umożliwiająca wykonywanie rzutów wolnych. Nie możemy oczywiście  przekroczyć pola karnego, wybieramy sobie dogodne miejsce, wyjmujemy  piłkę, przymierzamy się i strzelamy. Będziemy musieli pokonać  bramkarza-trolla i orków-obrońców. Życzymy wszystkim miłej "gry na  mundialu", autor zadbał nawet o piłkę, którą jest oficjalna MŚ 2010  - Jabulani.

Instalacja przebiega standardowo, mod ma wbudowany instalator.  Uruchamiamy GothicStarter, wybieramy z listy Gothic Fußball.  Po włączeniu się gry przechodzimy do Nowa gra. Wybieramy sobie  dogodną pozycję, wciskamy na klawiaturze 2 (wyjęcie broni  dystansowej) i strzelamy Ctrl + strzałka do góry (domyślny atak w G2NK.  Napis Toooor! poinformuje nas, że strzeliliśmy bramkę. Zwracajmy  też uwagę na Zeit, który odlicza czas do końca "połowy". Tore  6 - strzeliliśmy już 6 bramek.

Screeny:
Link: Pobierz
Wersja pliku: 1.1
Autor pliku: ZaphodBeeblebrox
Rozmiar: 5 MB

Mooriss

Mooriss

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
Głupie jest to, że gry praktycznie nie da się skończyć :F

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu

Sergio

Gothic Fußball
#2 2010-10-08, 06:04(Ostatnia zmiana: 2010-10-08, 06:06)
Fajny pomysł, ale obawiam się że szybko się znudzi. Jak dla mnie uderzanie we wrzoda było dużo lepsze  :)
Mogę prosić o jakieś screeny bezpośrednio do obejrzenia, a nie do pobrania?

A tak nawiasem mówiąc może zaczniemy dawać propsy za posty dające możliwość pobrania dobrych modów?

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

DarcuS

DarcuS

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
Modyfikacja - Fajny pomysł ale słabe wykonanie, trochę trudno na początku się skapnąć jak sterować ;d

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry