Brak hełmów 2122 5

O temacie

Autor adrianx

Zaczęty 23.06.2010 roku

Wyświetleń 2122

Odpowiedzi 5

adrianx

adrianx

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Witam, mam pewien problem. Podmieniłem w Gothicu 2 Nk(za pomocą GoMan'a) teksturę hełmu ciężkiego pancerza łowcy smoków i w ogóle nie ma efektów, nic nie ma w miejscu hełmu. Jak przybliżę kamerę to ledwo widać jakieś kreski.

Silver

Silver

Użytkownicy
posty109
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mi też tak robiło. nie da się jej zmienić i tyle. podobnie ze święty katem

adrianx

adrianx

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Na jednym z filmów na youtube widziałem je podmienione. Oto on: Link jest to 3 minuta 14 sekunda (ten fragment z hełmami).

Kamolgood

Kamolgood

Użytkownicy
posty37
Propsy2
  • Użytkownicy
Siema adrianx  . Masz tu linka do samego hełmu łowcy smoków: http://www.worldofgothic.de/?go=moddb&...&fileID=200  Wiem że żaden npc nie będzie go mieć od razu . Musisz im ustawić . Ale jak to tylko dla ciebie .

Konfrontacja Sztuk Walki - KSW 15 Revange .

O kurde FIFA 11 na play station 2  

,,Najlepsi z najlepszych tu KSW ''

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli uważasz, że te sygnatury nie mają sensu wklej to do podpisu.

PrzemoRi

PrzemoRi

Użytkownicy
posty64
Propsy2
  • Użytkownicy
Hmm... Znam ten problem, tak samo jest z flagą piratów w jarkendarze, zrób tak:
W GoMan'ie wypakuj tą teksturę, przerób ją (normalnie tak jak się przerabia zbroje itp.), tylko jescze nie wklejaj do GoMan'a. Teraz wypakuj oryginalną teksturę w formacie .TGA. Teraz w paint'cie skopiuj przerobioną teksturę, następnie włącz porządny program do grafiki (Chyba Gimp też się nada(Ja Osobiście korzystam z Paint Shop Pro 7)), otwórz plik .TGA wklej nowe tekstury (po prostu wklej nową teksturę), zapisz. W GoManie wczytaj tą z formatem .Tga i powinno wszystko działać. W razie czego mogę zrobić zdjęcia i wytłumaczyć jeszcze raz, tylko bardziej "Łopatologicznie" :)

DarcuS

DarcuS

Użytkownicy
posty68
Propsy2
  • Użytkownicy
Jeśli dodasz do hełmu parę elementów i te elementy będą małe to nie zobaczysz ich.
Lepiej zmień kolor albo klapkę na oczy zastąp czymś ze średniowiecznej zbroi

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry