Problem z kompilowaniem w Spacerze 2911 9

O temacie

Autor Tomasosos

Zaczęty 6.06.2010 roku

Wyświetleń 2911

Odpowiedzi 9

Tomasosos

Tomasosos

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Witam! Zrobiłem moda na podstawie filmików użytkownika YouTube Czip'a17 w G2MDK. Gdy próbuje sprawdzić błędy mojego moda w spacerze wchodzę w ,,Świat" --> ,,Napraw Skrypty" następnie wybieram Gothic.src i naprawiam.
Mija parę sekund sekundy i wyskakuje error:
http://img580.imageshack.us/f/errorgothic.png
A gdy kompiluje skrypt to po prostu brakuje mi dialogów w grze. Dodam jeszcze że pobrałem oryginalne pliki moda Czip'a17( ponieważ je udostępnił) skompilowałem i nadal nie mam dialogów... Proszę o pomoc bo już się naprawdę długo męczę nad tym modem

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Ja też mam problem i to nic zabawnego :D   Otóż dodaje zmodyfikowany przezemnie świat np. stawiam piwo na stole i zapisuje zastępuje plik i co? Nie ma zmian w grze :P   jeśli ktoś wie co trzeba zrobić niech tu napiszę. Proszę :(

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Hmm...Tomasosos,a masz może w folderze systemowym gothic'a 2(tam gdzie zwykle jest spacer po angielsku czyli w skrócie w folderze plik ntdll.dll?Bo jak nie to albo problem stwarza właśnie brak tego pliku,albo się coś w dialogach/skryptach pomyliłeś.Ewentualnie spróbuj zainstalować od nowa gothic 2+g2mdk bo mi wyskakiwały też takie błędy,ale innej treści-wtedy mi ponowne zainstalowanie gry i g2mdk pomogło.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Tomasosos

Tomasosos

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Z tego co wygląd to właśnie tego pliku mi brakuje. Ale na pewno nie chodzi o reinstal ponieważ przeinstalowywałem gothica parę razy. Ale mam następne pytanie... Czy problem może tkwić w pirackim dodatku? Gothic'a 2 mam oryginalnego ,ale dodatek jest piratem. Spróbuje postąpić według twoich rad ,jakby pomogło to napisze :P

Tomasosos

Tomasosos

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Mam problem ze znalezieniem pliku ntdll.dll... Może ktoś wie gdzie pobrać ten plik?

michalsz

michalsz

Użytkownicy
posty132
  • Użytkownicy
Ściągnij najnowszego spacera

plik ntdll.dll nie występuje w oprogramowaniu gothica 2.

A ty bezihero nie udawaj że się znasz i nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Ja nie udaję,że się znam-po prostu napisałem co mi pomogło,a u innych może inaczej się problem rozwiązać.
Edit:A co do pirata-to nie ma różnicy.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

michalsz

michalsz

Użytkownicy
posty132
  • Użytkownicy
Tak ale po co piszesz że brakuje pliku ntdll.dll jeśli ten plik nie występuje w gothicu u mnie nawet na całym dysku go nie mam :P

Tomasosos

Tomasosos

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Spacer mam 2.6.1 najnowszy?

michalsz

michalsz

Użytkownicy
posty132
  • Użytkownicy
Jestem taki miły i dam ci plik ntdll.dll on występuje w windowsie xp a na viscie nie ma ...

http://rapidshare.com/files/397032876/ntdll.rar.html

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry