Ognik 3345 7

O temacie

Autor Nordmar

Zaczęty 22.05.2010 roku

Wyświetleń 3345

Odpowiedzi 7

Nordmar

Nordmar

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Jest amulet ognika w GII NK ale ten ognik jest bezużyteczny w walce.
Pomyślałem aby zrobić więcej takich pomocników i aby potrafili nas bronić oraz odszukiwać tak jak ognik różne rzeczy. :D

theNordmar.org

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
nie no Regynild nie mów ze się nie domyśliłeś ze chodzi mu o to jak zrobić animacje ataku co prawda jakoś to dziwnie napisał :ok:  ale da rady zrozumieć

może głupi pomysł ale jakiś mam zrobić ognika jako człowieka na twarz dać mu przeźroczystą teksturę ubrac mu zbroje babki żeby zrobić buga zniknięcia ciałą i doczepić do człowiega pfx ognika :D  i dac magie to chyba najprostszy sposób

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
A nie można tego zmienić w mdsie? I ogólnie ze skryptami coś pokombinować i nową animkę zrobić.

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

RafalBudzis

Ognik
#3 2010-05-28, 23:18(Ostatnia zmiana: 2010-05-28, 23:20)
ja podałem najprostszy sposób jak chcesz to możesz mu napisać jak takie coś zrobić a nie kolejne posty nabijać :)

a co do tematu to mam trochu lepszy pomysł bo nie wiem czy ognik się przyczepi więc po prostu osobno ognika a osobno przeźroczystego npc który bedzie czarował

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
A właśnie zastanawiała mnie kiedyś jedna rzecz... Czy dało by się w G1 zrobić by po użyciu pierścienia/amuletu pojawiał się np. wilk? Tak jak ognik w g2nk? :facepalm:

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jendrzejs

Ognik
#5 2010-05-31, 16:14(Ostatnia zmiana: 2010-05-31, 16:17)
Dało by się.Skrypt tego amuletu byłby identyczny jak w NK (mniej więcej).

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Nie będę mu wykładał wszystkiego na tacy, bo się nic nie nauczy, po za tym sam za dobrze się nie znam. Niech znajdzie skrypty, mdsy i te wszystkie rzeczy od ognika i nie porówna na ten przykład z orkiem szamanem. A co do innych pomocników to sprawdź skrypt amuletu i z tego co mi się wydaje to po prostu podmieniasz ognika na co innego (np wilka).

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Dzięki,już doszłem :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry