Są osoby, które wolą grać na kodach 6398 18

O temacie

Autor biszkoptex

Zaczęty 18.05.2010 roku

Wyświetleń 6398

Odpowiedzi 18

biszkoptex

biszkoptex

Użytkownicy
posty81
Propsy4
  • Użytkownicy
Są osoby, które wolą grać na kodach.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Kto gra na kodach, nie może się nazywać graczem.

biszkoptex

biszkoptex

Użytkownicy
posty81
Propsy4
  • Użytkownicy
To zależy od punktu widzenia. Kiedyś, jak zaczynałem grać w GII. W GII grałem najpierw. Nie umiałem dobrze grać  więc jakiś kod się wpisało. Teraz uważam kody, za pozbawienie przyjemności grania. Chodź myślę, że gracz, który gra na kodach to też gracz. Po prostu czerpie przyjemność z czegoś innego.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
To zależy od punktu widzenia. Kiedyś, jak zaczynałem grać w GII. W GII grałem najpierw. Nie umiałem dobrze grać  więc jakiś kod się wpisało. Teraz uważam kody, za pozbawienie przyjemności grania. Chodź myślę, że gracz, który gra na kodach to też gracz. Po prostu czerpie przyjemność z czegoś innego.

Ja zaczynałem od jedynki, ale podzielam twoje zdanie "Teraz uważam kody, za pozbawienie przyjemności grania." Święta racja. Natomiast ktoś kto gra na kodach nie jest graczem. Czerpie przyjemność, ale nie wykazuje trudu. To nie to samo co po np. 3 tygodniach przejść Gothica. Mam nadzieję, że znasz uczucie przwdziwego smaku zwycięstwa.

biszkoptex

biszkoptex

Użytkownicy
posty81
Propsy4
  • Użytkownicy
Tak, ale nie z gothicem.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Ale dałeś radę. To się liczy.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

a kim w takim razie jest gracz? osobą z pryszczami na twarzy, abonamentem gol'u i roczną prenumeratą cda? istnieje jakiś kodeks gracza?

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
ja pierwszy raz g2 przeszedłem z poradnikiem. nie stroniłem od czitów, latania F8 z lokacji do lokacji oraz ładowania sobie statów w edit abbilites na maks.  czy to znaczy, że nie mogę nazwać się prawdziwym graczem? gra ma służyć rozrywce, zabawie. na podstawie powyższych słów wysnuwam zatem konkluzje:
kto ściągą gry z internetu, nie może nazwać się graczem. :lol:  pozdro, ortodoksyjni mistrzowie Gothica.

melkor
  • Gość
kiedyś bywało że gry na prostym poziomie były wystarczająco trudne żeby uzasadnić pewne "ułatwienia", w tych kilka które ostatnio grałem nowych cheaty były zbędne.

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
kiedyś bywało że gry na prostym poziomie były wystarczająco trudne żeby uzasadnić pewne "ułatwienia"
Jakie gry masz na myśli? Sypnij tytułami.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
99% nowych gier to idealna propozycja dla osób naznaczonych chorobą Parkinsona. Kiedyś hardkorowe granie to było granie, brak save'ów, wkurwiający poziom trudności... W Bayoneccie zrobili taki feature ostatnio że babka sama chodzi i napierdala a ty się patrzysz tylko, więc z czym do ludzi?

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ostatnio grałem sobie w Call of Juarez 2 i albo mi się wydawało, albo celowniki same nachodziły na postacie :lol:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Ostatnio grałem sobie w Call of Juarez 2 i albo mi się wydawało, albo celowniki same nachodziły na postacie blink1.gif

tylko w trybie "rewolwerowca", który z resztą był bardzo innowacyjny i zajebisty.

a tak w ogóle to:

pozdro, ortodoksyjni mistrzowie Gothica.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Kodeks formalnie nie istnieje, ale sam porównaj Thoro jak się czujesz po przeszściu gry na kodach, a jak się czujesz po przejściu bez kodów.

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Gothic (1 jak i 2) to ma dopiero wypaśne kody. Grało się godzinami czasem tylko po to aby przejść pół gry orkiem czy smokiem i oglądać jak się leją strażnicy z golemami w SO. K, O i F8. Jaka gra ma dziś takie cheaty?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
czuje się nijak, bo nie skupiam się na pierdołach. nie mam również zbytnio czasu na grę, tym bardziej mam w dupie to jak grają inni i jakimi są graczami wedle jakiejś głupiej oceny kogośtam z internetu. polecam zająć się w końcu czymś konstruktywnym a nie wydumanymi problemami, gothicem i innym gównem.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Ja piszę co myślę.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
starczy.

ps wierzba wyglądasz jak dziecko ale to już wiesz. elo.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry