Ocena świata 3153 10

O temacie

Autor Quirinnos

Zaczęty 9.05.2010 roku

Wyświetleń 3153

Odpowiedzi 10

Quirinnos

Quirinnos

Użytkownicy
posty53
Propsy1
  • Użytkownicy

Quirinnos

Ocena świata
2010-05-09, 20:10(Ostatnia zmiana: 2010-05-09, 20:37)
Witam, chcę poddać świat ocenie, lecz bardziej chodzi mi o jego tekstury, niż model, najbardziej zależy mi na ocenie, czy pasuję góry do podłoża (jest ta sama tekstura)
http://zapodaj.net/c9d6052264e5.jpg.html

"Umierając we własnych łożach, za wiele lat, będziecie chcieli zamienić te wszystkie dni, na jedną szansę, jedyną szansę, aby tu wrócić i powiedzieć naszym wrogom, że mogą odebrać nam życie, ale nigdy nie odbiorą nam naszej wolności!" William Wallace

nouwak

nouwak

Użytkownicy
Darth Novak
posty62
Propsy182
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Darth Novak

nouwak

Ocena świata
#1 2010-05-09, 20:12(Ostatnia zmiana: 2010-05-09, 20:16)
Błąd! - Error 403

Nie masz dostępu do tej strony!

Możliwe przyczyny problemu:
- grzebałeś nie tam gdzie trzeba,
- próbowałeś hotlinkowania, a tego nie lubimy,
- w innym wypadku skontaktuj się z administracją.

EDIT: Już działa. Chyba grzebałem tam, gdzie nie trzeba. W zasadzie tekstura gór pasuje, ale do podłoża użyłbym jednak czegoś innego. Może piach, albo coś takiego?

"Never trust a bartender with bad grammar." - Kyle Katarn

Quirinnos

Quirinnos

Użytkownicy
posty53
Propsy1
  • Użytkownicy

"Umierając we własnych łożach, za wiele lat, będziecie chcieli zamienić te wszystkie dni, na jedną szansę, jedyną szansę, aby tu wrócić i powiedzieć naszym wrogom, że mogą odebrać nam życie, ale nigdy nie odbiorą nam naszej wolności!" William Wallace

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
jak się przyjrzeć jest pasek odcięcia spróbuj go trochę załagodzić

Quirinnos

Quirinnos

Użytkownicy
posty53
Propsy1
  • Użytkownicy
A podłoże może być, czy ta teksura się raczej nie nadaje?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
mógłbyś przestać co chwilę zakładać nowy temat?

Quirinnos

Quirinnos

Użytkownicy
posty53
Propsy1
  • Użytkownicy
A mogłbyś mi powiedzieć od czego jest forum? Od pomocy i dyskusji, czy od wyżywania się na innych? Założyłem temat, bo chciałem się dowiedzieć czegoś od bardziej doświadczonych, co zmienić, co jest źle. Co miałem pisać w jakimś starym wątku?

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Ocena świata
#7 2010-05-09, 20:52(Ostatnia zmiana: 2010-05-09, 20:53)
Co tu ma się oceniać? Jakieś pofałdowane  coś? Nie ma tu żadnych obiektów oprócz podłoża i jakiegoś chujwieczego z teksturą kamienia.
Poza tym nie przesadzaj z tym "wyżywaniem się" jest moderatorem ma prawo zwracać ci uwagę.

Quirinnos

Quirinnos

Użytkownicy
posty53
Propsy1
  • Użytkownicy
A czy przeczytałeś chociaż o co mi chodzi? Bo widzę, że nie. Chodzi mi właśnie czy pasuje tekstura podłoża do tego chujwieczego.
Ale jeśli mam się prosić o pomoc, to ja dziękuję.
No może nie wyżywają, tylko mają gdzieś innych, a jak już odpowiedzą to z wielkim żalem i trzeba ich ubóstwiać, bo wysilili się przeczytać i odpowiedzeć.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Chodzi o to, żebyś nie zakładał masy tematów, bo później osoby szukające danego wątku muszą bawić się w archeologa.

Co miałem pisać w jakimś starym wątku?
Jakim starym? Już dzisiaj jeden założyłeś, wczoraj trzy, przedwczoraj kolejny, jeszcze wcześniej kolejne. To naprawdę utrudnia działanie.

Wracając do tematu tematu: powinieneś do tego dojść sam. Jeśli góry mają taki sam skład jak reszta terenu, wyglądają tak samo. Jak nie to nie. Proste.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Quirinnos - W takim razie ja zaraz zrobię zdjęcie kutasa i zapytam się czy ładnie rośnie ;)

Pytasz o błahostki do których powinieneś dojść sam.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry