Przeprosiny 14576 36

O temacie

Autor

Zaczęty 20.03.2010 roku

Wyświetleń 14576

Odpowiedzi 36

WonderiuS
  • Gość
Uff... Chciałem wszystkich przeprosić na tym forum za moje zachowanie. I za te dureństwa co wypisywałem na forum i na TM to już się więcej nie powtórzy. Jeżeli kogoś uraziłem to sorry. :lol2:

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
przydałoby się podać autorów tutoriali wszędzie gdzie je wstawiłeś

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
To nie wystarczy. Poza dokładnym rachunkiem sumienia powinieneś dokonać jeszcze:
Żal za grzechy
Mocne postanowienie poprawy
Szczerą spowiedź
Zadość uczynienie Panu Bogu i bliźniemu.

WonderiuS
  • Gość
przydałoby się podać autorów tutoriali wszędzie gdzie je wstawiłeś

Usunąłęm kilka tych co napisałem GS. Tyle że ja ich nie skopiowałem a pisałem na podstawie innych no ale usunąłem część. A reszta tych co są na GS są mojego autorstwa, pisałem z pamięci.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
pisałem z pamięci.

:lol2:  

aż się boje wiedzieć co to za "tutoriale"

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
:lol2:  

aż się boje wiedzieć co to za "tutoriale"
Aeron tłumaczył mi obsługę spacka też z pamięci, a nie miałem żadnych problemów ze zrozumieniem, więc to jednak jest możliwe. Nie wiem jednak o czym pisał Wonderius, tak więc wypowiadam się na temat, o którym nie mam zbyt wielu informacji. Bez żadnych aluzji do ostatnich wydarzeń.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Tutoriale były skopiowane słowo w słowo, użyto dokładnie tych samych zwrotów, jak to gdzie autor tutoriala opisując wstawianie łóżka dziwił się że jest pod oCMobDoor a nie Bed które jest zaraz pod tym. Teraz akurat ten o którym piszę został skasowany, jednak być może nadal są inne.

WonderiuS
  • Gość
Tutoriale były skopiowane słowo w słowo, użyto dokładnie tych samych zwrotów, jak to gdzie autor tutoriala opisując wstawianie łóżka dziwił się że jest pod oCMobDoor a nie Bed które jest zaraz pod tym. Teraz akurat ten o którym piszę został skasowany, jednak być może nadal są inne.

:lol2:  One nie są skopiowane no ale usunąłem żeby nie było. I to wszystkie tutoriale resztę pisałem JA.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Przeprosiny
#8 2010-03-20, 19:23(Ostatnia zmiana: 2010-03-20, 19:24)
Hm... w sumie może zrobił całkiem dobrze, bo kiedy pisałem tamtego tutka (bo to chyba o mnie mówisz, gdyż ja w swoim się tak wyrażałem?) używałem niezbyt wyrafinowanego i przejrzystego języka. Czytający może mieć problemy ze zrozumieniem przesłanie. Cóż, jeśli ktoś będzie chciał, żebym go odświeżył, to to zrobię. Ale po co, jak nikt się nie zgłasza?

One nie są skopiowane no ale usunąłem żeby nie było. I to wszystkie tutoriale resztę pisałem JA.
Pokaż treść tego TWOJEGO tutka.

WonderiuS
  • Gość
Hm... w sumie może zrobił całkiem dobrze, bo kiedy pisałem tamtego tutka (bo to chyba o mnie mówisz, gdyż ja w swoim się tak wyrażałem?) używałem niezbyt wyrafinowanego i przejrzystego języka. Czytający może mieć problemy ze zrozumieniem przesłanie. Cóż, jeśli ktoś będzie chciał, żebym go odświeżył, to to zrobię. Ale po co, jak nikt się nie zgłasza?

Pokaż treść tego TWOJEGO tutka.

Na GS w dziale Developing znajdziesz.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Aeron tłumaczył mi obsługę spacka też z pamięci, a nie miałem żadnych problemów ze zrozumieniem, więc to jednak jest możliwe.

Tłumaczenie czegoś na gg a napisanie rzetelnego banku wiedzy to dwie różne sprawy.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Na GS w dziale Developing znajdziesz.
Gdzie konkretnie, bo znaleźć nie mogę?

WonderiuS
  • Gość
No na forum Gothic Site w dziale modding i pod kategoria Developing tam znajdziesz moje tutki podklejone.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Z przyklejonych są tylko: zmiana chodu, teksturowanie, zmiana formatu, światło i plik ini. Nic o żadnych łóżkach. No, chyba, że traktujesz jako tutoriale tematy, do których odsyłałeś w temacie "Spis tutoriali". Ale tematy tego typu http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=22784 gdzie nawet Twojego posta nie ma niewiele mówią.

WonderiuS
  • Gość
Te które były skopiowane (przynajmniej część) już usunął (ma tam od dziś moderatora :lol2: )

Mów sobie co chcesz. Ale one nie były skopiowane i nie mam od dziś moderatora a od kilku dni.  :)

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Przeprosiny
#16 2010-03-20, 20:02(Ostatnia zmiana: 2010-03-20, 20:03)
Skoro je usunąłeś, to po kiego chuja, za przeproszeniem, każesz mi ich szukać? Tylko niepotrzebnie czas tracę.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Wonderius, na prawdę wydaje ci się że to wystarczy?
Kradniesz naszą pracę, wstawiasz ja na serwisy które potencjalnie są naszymi 'konkurentami' i jeszcze wydaje ci się że napiszesz "Jeżeli kogoś uraziłem to sorry." i będzie ok?
Poza tym, podobny temat powinieneś napisać na GS, i przyznać tym userom którzy uważali cię za super moddera, ze jesteś zwykłym złodziejem.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
no i chyba widzę że ktoś wyczaił po co byłem na GS :facepalm:

pierwszą rzeczą jest to że tej sprawy na pewno nie zostawię, tutki kopiowałeś także na inne fora(myślę że google mi pomoże wyszukać wszystkie te fora)
usunąłeś skopiowane, tylko pozostaje kwestia tych 'napisanych z głowy' jak ostatnio patrzałem na jeden z tematów to masz problem z jakimiś podstawowymi rzeczami w spacerze, więc te 'pisane z głowy' to są właściwie przepisane 'własnymi słowami' tutki które są na tM dla mnie jest to równoznaczne z pod...eniem czyjejś pracy i tyle.

najbardziej mnie irytuje(czyt. wk.....a) to że nie szanujesz czyjeś pracy która miała pomóc także Ci, stać się modderem i móc tworzyć własne rzeczy, mody itp.

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
komuś coś się stało? jest jakieś zagrożenie? nie ma się co bulwersować. usunie się tutoriale i problem z głowy. WonderiuS nie pomyślał, zrobił głupotę, ale przecież tego nie powtórzy.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry