Walka dwoma mieczami (tylko skrypt) 7831 25

O temacie

Autor kamiloops

Zaczęty 7.03.2010 roku

Wyświetleń 7831

Odpowiedzi 25

kamiloops

kamiloops

Użytkownicy
posty161
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Witam!Zrobiłem ASC. walki dwoma mieczami i animacje_lecz nie wiem jak opracować skrypt,czy może ktoś pomóc?

Nie mam polskich znakow

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
Tutoriale. Pokombinuj. +Słownik(pomuc).

Ten temat był wielokrotnie poruszany i narazie nikt nie dał nikomu kompletnych wskazówek co i jak, oprócz tutoriala mEatrix'a (czy jak to sie pisze), który i tak nie jest idealny ale stanowi bazę dla własnych inwencji. To samo tyczy sie pancerza z części. Wszystko masz podane, wystarczy tylko sie troche wysilić i gotowe.

kamiloops

kamiloops

Użytkownicy
posty161
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
@Althar mógłbyś dać link do tutka  o pancerzach cześć I??

Nie mam polskich znakow

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
@Althar mugłbyć dać link do tutka  o pancerzach cześći??

http://themodders.org/index.php?showtopic=...otwarty+projekt

Wez słownik albo coś takiego

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Althar mugłbyć dać link do tutka  o pancerzach cześći??

I tak linki do downloadu padły.A sam wątpie czy coś zrobisz.

@ A ja 3 lata.  :)

kamiloops

kamiloops

Użytkownicy
posty161
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
zrobiłem sam animacje,mds,i ASC a w moddingu siedze od 8 miechów;d

Nie mam polskich znakow

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Walka dwoma mieczami (tylko skrypt)
#6 2010-03-07, 18:40(Ostatnia zmiana: 2010-03-07, 18:40)
ten o armorach w częściach to klucz do duali i tarcz bo ZS czy sam mds to bez tego skryptu gówno da

@a ja 10 miechów

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Mnie się ten plik jakimś cudem zachował w downloads  :lol2:  .

Spoiler

Moszek

Moszek

Użytkownicy
posty21
Propsy12
  • Użytkownicy
MaciejG, skoro tak, to zrób reupload.

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy

Spoiler

kamiloops

kamiloops

Użytkownicy
posty161
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy

Nie mam polskich znakow

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
zrobiłeś te "Duale" to powiedz sposób  ?

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
ten o armorach w częściach to klucz do duali i tarcz bo ZS czy sam mds to bez tego skryptu gówno da
Bzdura. Sam co prawda zrobiłem takie pfx#msgote author=fifka link=topic=9157.msg85727#msg85727 date=1268059778]ten o armorach w częściach to klucz do duali i tarcz bo ZS czy sam mds to bez tego skryptu gówno da[/quote]
Bzdura. Sam co prawda zrobiłem takie pfxowe duale, jednak wyglądało to po prostu tak że jeden konkretny model miecza jest na stałe przyklejony do pięści. Nie dało się go nawet schować do pochwy czy ściągnąć. Prawdziwe duale trzeba zrobić w mds#msgote author=fifka link=topic=9157.msg85727#msg85727 date=1268059778]ten o armorach w częściach to klucz do duali i tarcz bo ZS czy sam mds to bez tego skryptu gówno da[/quote]
Bzdura. Sam co prawda zrobiłem takie pfxie, wbrew pozorom niektóre metody są całkiem proste i logiczne.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

#13 2010-03-11, 21:50(Ostatnia zmiana: 2010-03-11, 21:51)
Bzdura. Sam co prawda zrobiłem takie pfx#msgote author=Avallach link=topic=9157.msg85905#msg85905 date=1268340615]Bzdura. Sam co prawda zrobiłem takie pfxowe duale, jednak wyglądało to po prostu tak że jeden konkretny model miecza jest na stałe przyklejony do pięści. Nie dało się go nawet schować do pochwy czy ściągnąć. Prawdziwe duale trzeba zrobić w mds#msgote author=Avallach link=topic=9157.msg85905#msg85905 date=1268340615]Bzdura. Sam co prawda zrobiłem takie pfxie, wbrew pozorom niektóre metody są całkiem proste i logiczne.

:lol2:   :lol2:   :facepalm:  

kiedyś pisaliście o tych armorach to zobaczyłem co mi szkodziło przerobić np. buty.no i wyszedł z tego drugi miecz ale jest nie dopracowany bo nie odpada po powaleniu ale tylko kilka gówien i praktycznie będą duale gdzie drugi sword odpada po powaleniu.

PS. ci co to zrobili niech napiszął na potwierdzenie

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

#14 2010-03-11, 22:18(Ostatnia zmiana: 2010-03-11, 22:20)
:lol2:   :lol2:   :facepalm:  

kiedyś pisaliście o tych armorach to zobaczyłem co mi szkodziło przerobić np. buty.no i wyszedł z tego drugi miecz ale jest nie dopracowany bo nie odpada po powaleniu ale tylko kilka gówien i praktycznie będą duale gdzie drugi sword odpada po powaleniu.

:facepalm:   :facepalm:   :facepalm:  :facepalm:   :facepalm:   :facepalm:  
Kiedy drugi miecz zrobisz jako pfx, będzie się mógł co najwyżej pojawiać w ręce, a jeśli do tego zrobisz odpowiedni mds (już lepsze byłyby zwykłe duale) to dodatkowo może znikać z tej ręki. Jednak nigdy nie będzie się go dało chować do jakiejkolwiek pochwy czy choćby ściągać. Po prostu pojawiałby się i ewentualnie znikał przy wyciąganiu i chowaniu normalnego miecza. Metoda najgorsza z możliwych, ledwo nadawała by się dla NPC a dla gracza zupełnie odpada.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
:P   :facepalm:   :facepalm:  

Nie wiem po co dałeś te facepalmy. Napisał ci dobrze, więc nie rozumiem o co ci chodzi.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Nie wiem po co dałeś te facepalmy. Napisał ci dobrze, więc nie rozumiem o co ci chodzi.

no to kurwa wie ktoś jakim sposobem to zrobił orcwarrior do CZ.ja tam z tym PFX ciągle robie.na azie mam gówno bez animek tylko przesunięty ZS

luszczak

luszczak

Użytkownicy
posty122
Propsy9
  • Użytkownicy
no to kurwa wie ktoś jakim sposobem to zrobił orcwarrior do CZ.ja tam z tym PFX ciągle robie.na azie mam gówno bez animek tylko przesunięty ZS
Bo się zapowietrzysz, wrzuć na luz, wyjdź na dwór, kup se Snickersa. :P

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Dokładnie.
Nikt nie ma obowiązku ci pomagać, więc o co się bulwersujesz?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
No normalnie. Dual to tak naprawdę jedna broń, choć widać ją jak dwie. Proste i logiczne :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry