[G2NK] Velaya - Historia Wojowniczki/Velaya - Geschichte einer Kriegerin PL 430506 717

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 29.10.2009 roku

Wyświetleń 430506

Odpowiedzi 717

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Nie ma sprawy screeny będą , bo w końcu w pdf ma to do siebie, że skoro adobe reader to i screen musi siedzieć nie ? Bo jak by to wyglądało. Z góry zaznaczam , że screeny będą dość szczegółowo robione , jak np Velaya wciskająca faję (nie rzucać zboczonych skojarzeń) w jaskini przemytników. Poproszę jeszcze o rozdziałowe rozpisanie questów (znaczy się JAKA ilość JAKICH questów na JAKI rozdział jeśli łaska).

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Defeatist

Defeatist

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Hej, nie mogę znaleźć ostatniego zombiaka w porcie podczas wykonywania zadania "zombiaki". Wybiłem wszystkie prócz jednego i zlatałem cały port po kilka razy w dzień i w nocy i nie widzę żadnego zombiaka do ubicia;/ Nie wiem Czy on zniknął czy tez po prostu szukam w złych miejscach ale nie mogę go znaleźć.

Czy ktoś ma może jakąś wskazówkę?

EDIT: najlepiej inna niż "wczytaj grę" ;p

EDIT: dobra, i tak wczytałem grę  i jeszcze raz taka sama sytuacja, po prostu nie mam pojęcia gdzie może być ten ostatni zombiak;/

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
hmm... a skąd mamy wiedzieć jakie zombi ubiłeś?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Defeatist

Defeatist

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
hmm... a skąd mamy wiedzieć jakie zombi ubiłeś?

Dobra, zapomnij, że pytałem...

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Niewykluczone , że masz buga. To dosyć częsty przypadek z velayą . Ja tak miałem a to raz przy zadaniu z "Wiecznym odpoczywaniem" a raz nawet z zadaniem "Kapliczki Beliara" . Pozostaje ci jak myślę skopiować save z przed dostania tej misji, usunąć velayę , zainstalować jeszcze raz i wkleić tego save. Wszystkie z PRZED też możesz powklejać, ale żadnych W TRAKCIE trwania tej misji. Jeśli to nie pomoże - cóż pozostaje modlić się , że się kiedyś odbuguje :D  lub wczytać save Z PRZED dostania tej misji, sprawdzić komendą EDIT FOCUS kod na zombie i po kolei przyzywać i sprawdzać , gdzie polezą. Powodzenia.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niewykluczone , że masz buga. To dosyć częsty przypadek z velayą .

Dziwne, bo grając  w tego moda, zawsze mam buga w tym samym miejscu.Przy próbach rozpoczynania nowej gry dałem sobie spokój za trzecim razem.

KruczorJP

KruczorJP

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
mam prośbę może mi ktoś powiedzieć gdzie jest runa teleportacji do klasztoru? szukałem jej wszędzie i nigdzie jej niema jeśli ktoś wie gdzie ona jest niech napisze

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Chętnie , nawet w punktach dla łatwiejszego rozeznania się. 1. Idziesz pod drzwi wejściowe klasztoru. 2. Patrzywszy się na drzwi obracasz się w prawą stronę (nie patrząc na most, tylko na DRZWI , pamiętaj :D ). 3. Idziesz na wprost aż dotrzesz (po drodze nie spadając na dół) do skał - jedna leży pod drugą dla ułatwienia wejścia. 4. Wchodzisz po skałach , wdrapujesz się na dach i obszar w jakim się znajdziesz (narożnik dachu) przeszukujesz w obrębie 3-4 gothic'owych metrów :lol:  . 5. Po znalezieniu runy dla ułatwienia po prostu "wskocz" do klasztoru a czar antyfeministycznego wygnania teleportuje się bezpiecznie bez uszczerbku na zdrowiu za mury klasztorne (chyba, żeś niezwykle zręcznym graczem to możesz popróbować za wszelką cenę dostać się do klasztoru, choć wątpię aby ci się to udało. Pozdrawiam

KruczorJP

KruczorJP

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy

KruczorJP

KruczorJP

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Mahridspoland kiedy wyjdzie twoja solucja? bo chciałbym zobaczyć ją bo chce wykonać wszystkie zadania w tym modzie

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nikt tu dawno nie pisał - ja już kończę solucję, za niedługo ją wydam.

puge

puge

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Witam.Jeśli pisze w złym dziale to przepraszam.Nie znalazłem bardziej odpowiedniego działu.W modzie Velaya chcę wykonać misję 'Do miasta' Mika zleca mi misje,mam iść do farmy Akila i z nim porozmawiać,jednak gdy z nim rozmawiam nie ma żadnej opcji dialogowej oprócz 'Do widzenia'.Próbowałem o róznych porach dnia.W czym problem?Musze zrobić jakaś inna misje czy to bug?Kiedyś miałem podobny problem więc wątpię.

Pozdrawiam,
Puge

Valhir

Valhir

Użytkownicy
posty13
Propsy6
  • Użytkownicy
O ile się nie mylę to musisz pójść do tych dwóch braci (Enima i Eghima czy jakoś tak :P). Oni mają zanieść jakąś przesyłkę do miasta, a ty musisz ich eskortować. Po drodze będą potwory, nawet jeśli uprzednio oczyściłeś z nich drogę. :lol:

puge

puge

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Już sobie z tym poradziłem.Problem był chyba tego typu,że przy rozmowie z Miką nie miałem  75 złota i mi nie wyświetlało tej opcji dialogu.Dzieki za fatyge:)

Szakall

Szakall

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
nie ma Misji "Larius" i "Płyty Pancerza Pełzaczy dla Matteo"

jak byś mógł to dodaj ;p

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
matko...chłopie masz napisane dokładnie czego brakuje w pierwszych postach...:facepalm:

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Szakall

Szakall

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
siema mógł by ktoś mi pomóc ?
bo spaliłem Zadanie Tajniki Stali... ; /
i nie wiem skąd mam teraz wziąć te pręty : (
i Myxir nie chce dać mi Zadania z Kręgami ktoś wie po czym jest to Zadanie ?
jak coś prosił bym o odp na Pw z góry dzięks ! : )

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Nie ma tam czasem w innym zadanku opisanej ALTERNATYWY tego zadania ze stalą ? Wydaje mi się, że chyba jest. Lepiej dobrze poszukaj, jeśli nie ma - poszukaj w googlach. Jeśli TAM nic nie znajdziesz - w tedy precyzuj pytania.

Edit : @down - przykro mi, ale ja bardzo lubię "komplikować"  ^^  , a odpowiedź otrzymałeś w miarę przyzwoitą i kulturalną, bo już w tym momencie nie jeden by cię zezwał. Tak przy okazji - gothicman, z wyprzedzeniem poproszę "Daj chłopakowi spokój, bo wiem, że chętnie obrzuciłbyś go czym się da ;p  "

Szakall

Szakall

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Nie ma tam czasem w innym zadanku opisanej ALTERNATYWY tego zadania ze stalą ? Wydaje mi się, że chyba jest. Lepiej dobrze poszukaj, jeśli nie ma - poszukaj w googlach. Jeśli TAM nic nie znajdziesz - w tedy precyzuj pytania.

Alternatywy ? raczej nie ma
o jezu ale komplikujesz skoro już odp to mogłeś chociaż dać mi odp...

eh no weś powiedz bo musze zobaczyć co z  tego wyjdzie ;p

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Witam. Mam 3 pytania/problemy:

1. Za cholere nie moge znaleźć brył żelaza ;/ Mógłby ktoś podać ich dokładną lokalizacje lub kod na bryły?
2. Zgubiłem miecz alrika ;/ Albo sprzedałem. Obszukałem wszystkich kupców i nie moge znaleźć go... mógłbym prosić o kod?
3. W dzienniku mam zadanie "Płytki z pełzacza dla Mattea", mimo, że dałem mu te płytki, po czym rzucił sie na mnie bo nie chciał dać kasy... ale koniec konców dał kase, a mimo to zadanie w dzienniku jest...

Z góry bardzo dziekuje,
Pozdrawiam.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry