dr house 13878 26

O temacie

Autor

Zaczęty 1.09.2009 roku

Wyświetleń 13878

Odpowiedzi 26

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
powie mi ktoś kto to kurwa jest i o co z nim chodzi?  :D

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
To jest taki zajebisty serial gdzie bohaterem jest zajebisty lekarz o zajebistym charakterze

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Taki psychol troche :D

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

dr house
#3 2009-09-01, 11:41(Ostatnia zmiana: 2009-09-01, 11:42)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
zamykać możesz kurnik najwyżej.

nadal nie wiem o co chodzi z tym gościem, dlaczego jest popularny, czemu się nie goli i czemu jest fajniejszy ode mnie?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
bo ma ekstra laskę

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
ale ja pytam poważnie. na czym polega fenomen tej postaci i serialu?

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

dr house
#7 2009-09-01, 13:53(Ostatnia zmiana: 2009-09-01, 13:55)
Aż tak ci na tym zależy?
Główny bohater zachowuje się jak idiota - a przynajmniej ja to tak odbieram, pewnie dlatego popularny jest ten serial.

PS oglądnąłem tylko 1den odcinek.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Pooglądaj sobie. Ja tam lubię. Potrafi strzelić fajny tekst szydzący z kogoś i takie tam.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

dr house
#9 2009-09-01, 14:13(Ostatnia zmiana: 2009-09-01, 14:13)
Potrafi strzelić fajny tekst szydzący z kogoś i takie tam.

i tyle? jest takim pierdolonym cynikiem podpierającym się kawałkiem kija, z tygodniowym zarostem i wyrazem twarzy jak mietek z pośredniaka (nie uwłaczając osób szukających pracy)? na tym bazuje ten fenomen?

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
No w sumie. Ale ogólnie jest dosyć ciekawy, aczkolwiek to już kwestia gustu.

Kazzmir
  • Gość

Kazzmir
Gość

dr house
#11 2009-09-01, 14:18(Ostatnia zmiana: 2009-09-01, 14:19)
od paru miesięcy oglądam go bardzo nieregularnie, średnio raz w tygodniu, to co stanowi o tym serialu to nie tylko postać samego housa, ale doskonały scenariusz. nie mylcie jakiejś wyimaginowanej postaci którą ktoś dobrze odgrywa z tym że ten sam gość grając w serialu "Na dobre i na złe" byłby właśnie takim smutnym mietkiem z parodniowym zarostem. nie wszystkie odcinki są takie super, ale ogólnie rzecz biorą robią wrażenie.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
i tyle? jest takim pierdolonym cynikiem podpierającym się kawałkiem kija, z tygodniowym zarostem i wyrazem twarzy jak mietek z pośredniaka (nie uwłaczając osób szukających pracy)? na tym bazuje ten fenomen?

Tak. Ma dobre teksty, serial sam w sobie potrafi zainteresować, i umie dobrze zagrać swoją rolę. Czegoż więcej chcieć?

Kazzmir
  • Gość

Kazzmir
Gość

dr house
#13 2009-09-01, 14:25(Ostatnia zmiana: 2009-09-01, 14:26)
jak już mowa o naprawde dobrych i ciekawych serialach to polecam "Lie to me" w dużym stopniu można powiedzieć że postacie obu głównych bohaterów są równie kontrowersyjne.
http://www.youtube.com/watch?v=jXytQOkNaq4

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
nadal nie wiem o co chodzi z tym gościem, dlaczego jest popularny, czemu się nie goli i czemu jest fajniejszy ode mnie?
Mam to samo xD
Obejrzałem, kilka odcinków i jakoś mi się nie spodobało

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Muszę powiedzieć, że masz naprawdę ciekawe problemy :D

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

SoMe

dr house
#16 2009-09-01, 15:01(Ostatnia zmiana: 2009-09-01, 15:01)
House nigdy do mnie nie przemawiał. Osobiście preferuje Dr Coxa

Spoiler

WAH WAH WAH.

Dobel

Dobel

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy

Dobel

dr house
#17 2009-09-01, 15:42(Ostatnia zmiana: 2009-09-01, 15:43)
Ze Scrubsów, ładnie obrazuje house'a http://www.youtube.com/watch?v=1aZO0EE6sFQ
Może mały offtop, ale po tym co napisał SoMe miałem wewnętrzną potrzebę umieścić tu ten link.

"You know, it's like anything else" Cab driver

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

dr house
#18 2009-09-01, 18:50(Ostatnia zmiana: 2009-09-01, 18:52)
House ciekawi ludzi z kilku powodów. Po pierwsze, ma bardzo specyficzne poczucie humoru. W pełen ironii i czarnego humoru przedstawia swoje zdanie na temat rozgrywających się wydarzeń i otaczających go postaci.
Ma bardzo silny charakter i popada w konflikty z osobami które świadomie czy nie wchodzą mu w drogę, zawsze jest bardzo pewny siebie i zwykle wygrywa. Potrafi jednak utrzymać dystans do samego siebie i nie jest osobą przesadnie dumną czy odpychającą.
Został wykreowany na postać bardzo inteligentną, błyskotliwą i myślącą w sposób nieszablonowy, potrafi zauważyć coś niezwykłego tam, gdzie innym nawet nie przyszło by do głowy się tego doszukiwać.
Interesujące są też problemy z jakimi spotyka się w życiu zawodowym. Są to przypadki z którymi inni lekarze nie mogli sobie poradzić a on w końcu zawsze znajduje zaskakujące i genialne wyjście z sytuacji, przy czym  korzysta z niekonwencjonalnych czasem wręcz kontrowersyjnych metod.
Mi osobiście kojarzy się trochę z Sherlockiem Holmesem.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
takiej wypowiedzi oczekiwałem

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry