W sumie po co wam nowsza wersja ipb?
bo jest bardziej funkcjonalna i wydajniejsza, działa szybciej wygląda ładniej i jest przystępna oraz sprawia wrażenie
nowoczesnej. testowaliśmy, entuzjazm zgodny.
Ta nie jest zła
pogadamy za kilka miesięcy kiedy przestaną ją aktualizować i supportować a dzieci rzucą się na gówna z milw0rma. ipb 1.3 też nie było złe.
do tego są do niej dobre i sprawdzone dodatki.
do ipb3 również. dokładnie te których potrzebujemy.
Co do reszty. Skoro tm jest na serwie kena to on je utrzymuje więc nie rozumiem o czym gadacie. Jak ma ochotę wsadzić sobie w topa swój goły tyłek to niech tak robi, będzie jeszcze bardziej infantylnie.
???
sher, skąd te nastawienie? przecież wszystko od zawsze
dla graczy od graczy?
A tak bardziej serio, to wystarczy trochę modów dodać, porobić porządki z maskami i działami a będzie ok.
ok, to zainstalujmy te mody, zróbmy jeszcze większy syf w bazie a jak obecna wersja przestanie być aktualizowana i supportowana przez nawet
fanowskie fora to przenieśmy je na ipb3 (z nadzieją że po drodze nic się nie zjebie) i znów poinstalujmy te wszystkie potrzebne mody i skonfigurujmy. lepiej późno niż wcale, poza tym chcemy zrobić dedykowany skin dla forum (osoba, która to zrobi już jest) tak więc rozumiem, że również ten ma powstawać pod obecną wersje forum a za kilka miechów albo maksymalnie za rok przerobić go znów pod nowy system layoutów pod ipb3.
wybacz ale mimo, że to nie moje forum chciałbym uniknąć takiej sytuacji jaka miała miejsce przed laty na g up bo wiem że nikt już tu nie ma tak dostatecznej motywacji aby zaczynać znów wszystko od nowa a mimo, że wielu się tu przestało podobać to szkoda tracić miejsca jakim jest themodders bez względu na wszystko. zapotrzebowanie na forum jakim jest tM jest niesłabnące. nie wiem jak wy ale ja już wole jeden
infantylny chlew niż dziesiątki nędznych boardów na fora.pl poszczególnych grup i tych nieudolnie zastępujących tM.