Max Payne 9832 27

O temacie

Autor sebinho

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 9832

Odpowiedzi 27

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Właśnie komiksy to majstersztyk.

Whiteye
  • Gość
Wydaje mi się że cała gra miała powstać w klimacie jakiegoś mrocznego komiksu, co wciągało, wciąga, i będzie wciągać również na większych ekranach (czytaj kin), no mam nadzieje że ekranizacji tej gry nie spieprzą, i będzie z niej niezły hicior...

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Max Payne
#22 2008-09-22, 22:10(Ostatnia zmiana: 2008-09-22, 22:10)
WTF? Demony??!! Absurd.

Whiteye
  • Gość
Pomijając to oczywiście :D  , dzisiaj ludzie sądzą że film może być dobry tylko wtedy gdy dodadzą coś nadprzyrodzonego, magicznego, nierealnego itp.itd. - pierdoły jednym słowem, flim może być dobry bez tego.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Nie no. Moim zdaniem film jest wykurwisty. Klimacik, jak w grze, a te demony są ciekawie wpasowane.

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty454
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
W obie części grałem, mimo ulepszeń w drugiej to pierwsza mi się najbardziej podobała.
A demony w filmie to halucynacje związane z prochami, a nie siły nadprzyrodzeniowe.

dzisiaj ludzie sądzą że film może być dobry tylko wtedy gdy dodadzą coś nadprzyrodzonego, magicznego, nierealnego itp.itd
Raczej dzieci. Jak się młodym ludziom w szkole przedstawia ocenzurowaną z tylu ciekawych kawałków wiedzę o histerii, załatwia nudnymi wzorami chamii i dobija nudną jak flaki z olejem matemotyką zaś z wolskiego przerabia ultrawymiotne Nad Niemnem to nic dziwnego, że młodzież sądzi iż świat ciekawy to ten z Diablo czy Stalkera.

Kamo

Kamo

Użytkownicy
posty78
  • Użytkownicy
Byłem na Maxiu w kinie jakieś parę ładnych tygodni temu i film baardzo mi się spodobał - z początku powolutku się rozkręcał, ale potem... podobało mi się jak Max dostał pałera po Valikirii :lol2:

Gierka - pierwsza klasa (jeśli chodzi o pierwszą część), The Fall of... był już tylko odgrzewanym kotletem choć mimo wszystko i tak smacznym

Max Payne I - 9+/10
Max Payne II - 8/10
Max Payne Movie - 9/10

Czyli ogółem baardzo ładnie - kto nie zapoznał się z tymi tytułami to musi zrobić to jak najszybciej xD

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Taa, Max Payne to naprawde dobra gra, ale chyba każdy zapomniał, że...
Ma MODY!
Max Payne 1 miał ge-nial-ne mody! Kung fu, które ma naprawdę niezłe animacje i ogólnie jest dość grywalne, Katana, mod, który wymiata w każdym znaczeniu, fabuła, grafika, projektowanie map, animacje, i wreszcie grywalność, która pociągnęła mnie do ponad sześciokrotnego przejścia tego moda...
A, i ciągle jeszcze tworzą The Real World, całą trylogię Matrixa w wersji na mod do Maxa Payne'a 1... To też będzie coś :lol2:

Grał ktoś w mody?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry