Logo theModders 9363 26

O temacie

Autor Zdunek

Zaczęty 18.07.2009 roku

Wyświetleń 9363

Odpowiedzi 26

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Logo theModders
#20 2009-07-19, 16:30(Ostatnia zmiana: 2009-07-19, 16:39)
No lubię bo mnie drażni niepoprawne nazewnictwo skoro akurat te terminy znalazły alias w języku polskim w przeciwieństwie do wielu nowoczesnych typu "senior texture artist" czy "level deisgner". To tak samo niepoprawne i momentami głupie jak określenia typu: spacermistrz, spacerman, człowiek od tekstur/fabuły, skryptmaster, rowek na mieczu, rączka na klinga itd.

Kazzmir
  • Gość
zdunek niech ten twój grafik posiedzi trochę nad teorią projektowania logo itp a tymczasem to po co wogóle potrzebne nam jest logo? logo forum? logo dla orka? logo bo się komuś nudzi?

cokolwiek i kiedykolwiek zostanie postanowione ja życzę sobie być o tym informowany najlepiej na gg, a jeżeli już to skoro sam zawsze wszystko robiłem to tak będzie i tym razem, to mi zagwarantuje że będzie ładnie i skromnie.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
logo dla orka?
?

Kazzmir
  • Gość
?

właśnie się pytam bo nie wiem. tm to nie tylko forum ale tez grupa.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Logo theModders
#24 2009-07-20, 15:11(Ostatnia zmiana: 2009-07-20, 15:22)
grupa przecież ma swoje logo a nazwa forum jest na cześć naszej zajebistości więc nie widzę nic co by ze sobą kolidowało w tej materii :P

Kazzmir
  • Gość
dlatego się pytam czy o coś więcej chodzi.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Logo theModders
#26 2009-07-20, 15:23(Ostatnia zmiana: 2009-07-20, 15:24)
Wiesz, na chwilę obecną The Modders jest przeciwieństwem theModders.org tak więc robienie jakich kolwiek powiązań to tak jakby do uszkodzonego dzbanka dorabiać ucho z gówna koszatniczki  :lol2: .

jedyne logo jakie potrzebujemy to SQUARE CRUSADERS  :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry