Jakiś shitstorm 13716 38

O temacie

Autor Paradoxal

Zaczęty 19.03.2019 roku

Wyświetleń 13716

Odpowiedzi 38

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odcinek numer 999... Mike Hoge kreśli pierwszy domek w obozie i początkowo miałbyć z dębu ale jednak finalnie był jesion.

Zresztą o jakich rozmowach ty mówisz. On zwyczajnie truł dupe osobom prywatnym, spamując im na fb jak mi i paru innym osobom( nawet pogróżki się znalazły xD).

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)

WinterKing Kereth
Gry (themodders@telegram)

Jakiś shitstorm
#1 2019-03-19, 22:06(Ostatnia zmiana: 2019-03-19, 22:11)
Czyli wszystko sprowadza się do tego, że mamy pucować berło Psimkowi, bo zrobił coś "niesamowitego". Zapomnijmy o tym, że poza themodders odpierdala maniane, podszywa sie pod Bjorna Pankratza (myśląc, że nikt się nie nabierze na te jego spierdolenie umysłowe, ale spokojnie - dowody się zachowały), męczy rózne osoby pierdyliard zaproszeniami na discordzie. Liczy się to, że Psimek jest "bohaterem" i daje jakiś gówniany content.

Aha. Całe te "rozmowy z pracownikami" najlepiej zobrazuje ten mem:

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
A teraz trochę o jego drugiej stronie, zanim przyjdzie jakiś obrońca wielce uciśnionego Psimka. Stale zakłada nowe konta i truje wszystkim dupę. Swoją drogą ma bardzo ciekawe zdanie o swoich fanach.

Spoiler

I muzyczka dla lepszego oglądania:
https://www.youtube.com/watch?v=mML2fPec7xU

Byłoby tego więcej, ale z reguły usuwamy spam, który robi nam na Discordzie. Teraz już wiecie dlaczego Psimgoth nie jest tutaj tolerowany. Potem przyjdzie i powie, że to nie on był. I tak w kółko.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Guru Psimek

Guru Psimek

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany

Guru Psimek

Jakiś shitstorm
#3 2019-03-19, 22:44(Ostatnia zmiana: 2019-03-19, 22:53)
Witam. Gwoli wyjaśnienia. To nie ja pisałem do was na discordzie. Paradaxolowi to wyjaśniłem /

Parodioxal pisał mi że mam się leczyć, że jestem chory.. że chciałem wyłudzić jego pliki ,co jest totalną bzdurą! żadnych plików nie chciałem wyłudzić, nic nie chciałem od was wziąć. Mam jedno konto na discordzie na które wchodzę bardzo rzadko.

Jak już wspomniałem, to zachowanie Parodioxala jest nieodpowiednie skoro każe mi się leczyć. To żę Hudofy się podszywają pode mnie czy inne Pankratze to nei znaczy że ja mam coś z tym wspólnego. I tak jak mówiłem, nie mam!

2 miesiące pracowałem nad filmem w pocie czole siedząc po 8h dziennie nad tym. Po miesiącu wyjebałem stary projekt i zaczałem go robic na nowo w 60fps i w lepszej jakości. Nie miałem czasu na jakieś zabawy z wami. Sorki, ale mam inne priorytety niż bawienie się z wami w kotka i myszkę.

aaaa i to kolejny dowód jakimi ludźmi "inteligentnymi" jesteście. Wiara robi sobie z was beke kosztem mojej tożsamości a wy wciąż wierzycie że jakiś Phantom i Psimek to my. Absolutnie nie.

PS: Phantom to rusek XDDDDD  Myślę że to wszystko już wyjaśnia  ;)

I Panie pariodoxal, oszczędź sobie pierdolenie że poszły groźby z mojej strony. Napisałem Ci grzecznie że to nie ja i żebyś banował wszystkich Psimków, na co ty że mam się leczyć. Leczyć to Ty się powinieneś.

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
PS: Phantom to rusek XDDDDD  Myślę że to wszystko już wyjaśnia  ;)
To akurat wiemy.

Jeśli te multikonta to nie ty, to daj jakiś namiar na kontakt z tobą, bo nikomu nie chce się z tym użerać. Jeśli ta osoba będzie wiedzieć o naszym kontakcie, znacznie zredukuje to jego wybryki.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nic nie było wyjaśniane bo jak widać do ciebie żadne argumenty nie trafiają. Gwoli ścisłości to była ostatnia wiadomość jaką do mnie wysłałeś po tym jak całkowicie zablokowałem dodawanie do znajomych :lol2:
Spoiler

Co do tych plików. To jesteś turbo dzbanem. Pare dni po naszej akcji strolowania ciebie piszesz na fb że ktoś sie pod ciebie podszywał i że to nie ty chciałeś dołączyć do mojego teamu. Ciekawe skąd byś o tym wiedział skoro tylko pięć osób o tym wiedziało (włącznie z tobą durniu) i żadna z tych osób sie z tobą nie kontaktowała po tym.  :lol2:

Guru Psimek

Guru Psimek

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany

Guru Psimek

Jakiś shitstorm
#6 2019-03-19, 22:59(Ostatnia zmiana: 2019-03-19, 23:05)
Splash, pisałem na Fb Paradaxolowi. Napisałem  bo kereth powiedział że znowu się zbłaźliłem z plikami u Parodoxala a ja nic z tym wspólnego nie miałem.

Jaki znowu Darex? To nie jest moje żadne konto.. i jakie dodawanie do znajomych? Na facebooku cię nei zapraszałem ;) Na Discordzie nawet nie wiem jak zaprosić.. Dowodem też jest to co było z Oposem.. pisał mi do mojej dziewczyny że rozmawiał już z Psimgothem a ja nawet Discorda Oposa nie miałem.

Co do dołączania do zespołu durniu to do ekipy "Kroniki Myrtany" też "psimek" pisał i że jest "szanowany w społeczeństwe". Wszystko zostało wyjaśnione. to nie byłem ja ;)

Dołączanie do twojego zespołu? A nie pisałem Ci na fb, że mogę Ci w czymś pomóc, albo zrobić jakiś materiał? Plików do tego nie potrzebowałbym... na pewno na Discordzie takich rzeczy bym nie pisał.

Po raz kolejny oskarżasz mnie o rzeczy o których nie mam zielonego pojęcia i z którymi nie mam żadnego powiazania. To tylko pokazuje jak te Trolle wami manipulują. Robią was jak małe dzieci...

Nie potraficie odróżnić podszywki a wy zabieracie się za robienie "modów" … strach pomyśleć co czeka ;)

Trzeba było pisać do mnie na fb jeśli jakiś Psimek pisał pomimo że prosiłem byś wszystkich Psimków banował. To ty swoje.. i jak zwykle dajesz się jak dziecko owinąć wokół palca.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Guru Psimek

Guru Psimek

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
ej, na discordzie nie mam takiego avatara od tego zacznijmy. mam "Psimek" A co do tego wybryku to kereth napisał że się zbłaźniłem i nie wiedziałem o co chodzi i chciałem ostrzec cie jakby jakiś psimek pisał z prosba o dołączenie do teamu ;) bo już miałem podobną akcję że do KM chciał dołączyć. DURNIU.

Post połączony: 2019-03-19, 23:08
widzisz jaki jesteś prostolinijny? Podaje Ci argumenty na tacy, skąd co wiem a ty idioto obrzucasz mnie gównem że wiem o czymś o czym tylko pare osób wie. Ja wiem że nie jesteś wielokomórkowcem i fakty Ci ciężko jest łączyć, ale litości.

Za nim zaczniesz obrażać kogoś od debili, mówił żeby szedł do lekarza, zacznij koleś łączyć fakty. Bo z takim myśleniem dobrej modyfikacji to ty nie wydasz.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
@Guru Psimek ty też nie jesteś zbyt inteligentny pchając się tam gdzie cie nie chcą. Film jest w miarę ok, ale nie dziw się, że z uwagi na twoje spierdolenie każdy ma cie w dupie. Jesteś wrzódem na dupie, przestań tu wrzucać za pośrednictwem filmy, bo mogłeś to robić na legalu wcześniej nie pajacując. Nie pozdrawiam.

Guru Psimek

Guru Psimek

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany

Guru Psimek

Jakiś shitstorm
#10 2019-03-19, 23:15(Ostatnia zmiana: 2019-03-19, 23:21)
Ale chuj mnie to obchodzi czy jestem spierdolony  czy nie. Ja przynajmniej coś w przeciwieństwie od Ciebie wniosłem coś do społeczeństwa. W odróżnieniu od Ciebie nie porzucam pracy, bo w pojedynke to katorga TYLKO ZAPIERDALAM! Jak trzeba to zaciskam dupe i siedzę nad projektem 10h dziennie po czym po 2 tygodniach wypierdalam wszystko i robię na nowo. tak się podchodzi do sprawy Fabio. Porzuciłeś Moda, bo byłeś za słaby. Nie masz silnej woli do tworzenia.

Jestem chory umysłowo, a potrafię coś zrobić. To ty za to jesteś zdrowy ale nie potrafisz zrobić tego, bo cię to przerasta.. szczerze? Wolę być chory a coś wnieść do społeczeństwa, spełnić swoje marzenie, aniżeli poddać się i narzekać że samemu się  nic nie zrobi. Nie pozdrawiam.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ale chuj mnie to obchodzi czy jestem spierdolony  czy nie. Ja przynajmniej coś w przeciwieństwie od Ciebie wniosłem do społeczeństwa. W odróżnieniu od Ciebie nie porzucam pracy, bo w pojedynke to katorga TYLKO ZAPIERDALAM! Jak trzeba to zaciskam dupe i siedzę nad projektem 10h dziennie po czym po 2 tygodniach wypierdalam wszystko i robię na nowo. tak się podchodzi do sprawy Fabio. Porzuciłeś Moda, bo byłeś za słaby. Nie masz silnej woli do tworzenia.

Jestem chory umysłowo, a potrafię coś zrobić. To ty za to jesteś zdrowy ale nie potrafisz zrobić tego, bo cię to przerasta.. szczerze? Wolę być chory a coś wnieść do społeczeństwa, spełnić swoje marzenie, aniżeli poddać się i narzekać że samemu się  nic nie zrobi. Nie pozdrawiam.

Moim marzeniem nie jest odkrywanie ciekawostek do 20letniej gry, tworzenie moda to fajna sprawa, ale na pewno bardziej wymagająca niż te twoje filmidła. Zalecam wyjść z piwnicy.

Guru Psimek

Guru Psimek

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
Haha… Nawet nie wiesz ile wymaga pracy zebranie wszystkich informacji, ciekawostek, przeanalizowania wywiadów, napisanie scenariusza, korekty scenariusza. Montaż filmu, animacje kamery w spacerze, muzyka, przejścia,  to wszystko czasochłonny proces i jak powiedziałem ten film robiłem dwa miesiące po 10h dziennie, śpiąc tylko 4-5h dziennie. ZAPIERDALAŁEM  bo kocham to robić i dla mnie to mega zaszczyt jak ktoś może obejrzeć i mile przy tym spędzić 40 minut. DLA MNIE TO OGROMNA SATYSFAKCJA, której nie da się opisać. Przepiękne uczucie.

Może mam chory mózg, ale mam ze swoich prac niesamowitą radość. Tym bardziej że widowni się to podoba. A ty co masz?

Przypominam też że 2 lata robię filmy …. to jest 8 odcinek gdzie praktycznie przy tych 3-4 ostatnich to 30 minut filmu. :) Gdybyś bardzo chciał i pragnął, na pewno byś moda nie porzucił, tylko harował mając nadzieję że kiedyś osiągniesz coś, kto może to docenić. Poza tym nie oceniaj moich materiałów po tym jakim jestem człowiekiem tylko oceniaj jaką pracę w nią włożyłem. bo to też jużo czymś świadczy.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Może mam chory mózg, ale mam ze swoich prac niesamowitą radość. Tym bardziej że widowni się to podoba. A ty co masz?

Życie poza komputerem, w przeciwieństwie do ciebie  :lol2:

Guru Psimek

Guru Psimek

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
8h pracy, 4h snu i ok 10h montowania filmu. Tak wyglądały ostatnie moje dwa miesiące. O mało co dziewczyna mnie nie zostawiła bo stwierdziła już że kocham bardziej Gothica niż ją. Próbowałem jej to wyjaśnić że to Film, że to mój obowiązek, że to praca na której mega mi zależy. Owszem, troszkę zbyt angażowałem się w projekt, ale skończyłem go w końcu i zamierzam trochę odpocząć i spiędzić czas z dziewczyną ;)

Post połączony: 2019-03-19, 23:31
To że swoje życie przeznaczam dla ludzi którzy lubią moją pracę, uważam niesamowitym zaszczytem. Nie uważam że nie mam życia przez to ;) Moim życiem są właśnie Ci ludzie którzy mnie wspierają podczas kręcenia filmów.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
8h pracy, 4h snu i ok 10h montowania filmu. Tak wyglądały ostatnie moje dwa miesiące. O mało co dziewczyna mnie nie zostawiła bo stwierdziła już że kocham bardziej Gothica niż ją. Próbowałem jej to wyjaśnić że to Film, że to mój obowiązek, że to praca na której mega mi zależy. Owszem, troszkę zbyt angażowałem się w projekt, ale skończyłem go w końcu i zamierzam trochę odpocząć i spiędzić czas z dziewczyną ;)

Post połączony: 2019-03-19, 23:31
To że swoje życie przeznaczam dla ludzi którzy lubią moją pracę, uważam niesamowitym zaszczytem. Nie uważam że nie mam życia przez to ;) Moim życiem są właśnie Ci ludzie którzy mnie wspierają podczas kręcenia filmów.

Tym postem się tylko błaźnisz i pokazujesz jakim nerdem jesteś xD.

Guru Psimek

Guru Psimek

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
Powiem Ci, że Ci ludzie na youtube są dla mnie mega ważni. Chciałem już przejść na "gothicową emeryturę" ale patrząc na to jak oni czekają na moje materiały, ciężko będzie mi ich zostawić. Mogę się błaźnić. Jak już napisałem ja realizuje swoje cele jakie sobie postawie ;) Bo mam silną wolę.

Pokazałem Ci jak się robi dobrą robotę. Przestań beczeć że robisz moda sam, tylko zapierdalaj a efekty same przyjdą z czasem. Patrz, obserwuj, przewiduj, ucz się.

Post połączony: 2019-03-19, 23:36
No, dobrze że się posłuchał.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Avallach tylko nie kasuj. Za jakiś czas sie może przecież okazać, że to nie był prawdziwy psimek bohater. Tylko jakiś oszust co sie podszywał.

Guru Psimek

Guru Psimek

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
To ja. mogę potwierdzić na fb ;)

Znowu nie myślisz... 

Użyj mózgu i sprawdź zamiast pusto pierdolić że to może być jakiś fejk.

Dobrze że chociaż Avallach ma głowę na karku. Współczuję mu że musi prowadzić to forum... Gdybym tu rządził to bym tu całe dolne forum zrewolucjonizował. Aczkolwiek jest tu takie bagno, że najlepiej byłoby to wszystko tu spalić dla świętego spokoju.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
https://www.youtube.com/watch?v=OHh4-HBO0Nk

w punkt

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry