Haha… Nawet nie wiesz ile wymaga pracy zebranie wszystkich informacji, ciekawostek, przeanalizowania wywiadów, napisanie scenariusza, korekty scenariusza. Montaż filmu, animacje kamery w spacerze, muzyka, przejścia, to wszystko czasochłonny proces i jak powiedziałem ten film robiłem dwa miesiące po 10h dziennie, śpiąc tylko 4-5h dziennie. ZAPIERDALAŁEM bo kocham to robić i dla mnie to mega zaszczyt jak ktoś może obejrzeć i mile przy tym spędzić 40 minut. DLA MNIE TO OGROMNA SATYSFAKCJA, której nie da się opisać. Przepiękne uczucie.
Może mam chory mózg, ale mam ze swoich prac niesamowitą radość. Tym bardziej że widowni się to podoba. A ty co masz?
Przypominam też że 2 lata robię filmy …. to jest 8 odcinek gdzie praktycznie przy tych 3-4 ostatnich to 30 minut filmu.

Gdybyś bardzo chciał i pragnął, na pewno byś moda nie porzucił, tylko harował mając nadzieję że kiedyś osiągniesz coś, kto może to docenić. Poza tym nie oceniaj moich materiałów po tym jakim jestem człowiekiem tylko oceniaj jaką pracę w nią włożyłem. bo to też jużo czymś świadczy.