Przecież SP jest instalowany razem z returningiem, serio myslałes ze tu nie ma SP? on jest cały czas
Tak zainstalowałem go ale jakimś cudem się nie wgrał razem z modem i pisało że go nie mam(a na 100% zrobiłem to dobrze, bo ja zazwyczaj 3x pomyślę zanim coś zrobię) Więc zainstalowałem go ponownie i dopiero wskoczył i wszystko jak na razie działa, mam nadzieje że te inne pliki z modów go nie nadpisują i nie będę miał problemów w dalszej fazie gry. DX11 też muszę odpowiednio skonfigurować widzę bo czasem przycina ale jak to Gothic i ta optymalizacja słynna.
EDIT
Nie wiem czy ktoś spotkał się z problem z grafiką, otóż przed wgraniem reshade i texturpacka wszystko było w porządku, lecz po ich wywaleniu Bezi wygląda jak by spaliło mu ramiona i szyje, kilka kropek czarnych na plecach jak by dodatkowo jeszcze savy mają czarne tło w miejscu gdzie powinien być właśnie obrazek z miejscem wykonanego sava jak by ss. Bardzo dziwna sprawa, że nie mogę komfortowo sobie sprawdzić pików i pozostaje reinstalacja całejj gry, co za badziewie. (chociaż po reinstalu i tak wygląda paskudnie, no cóż już chyba tak ma xD)
Ogólnie szukałem jakiegoś Reshade/Sweetfx do tego ale jakoś słabo to wygląda wiec zostałem na DX11, do szkaradnego wyglądu postaci można przywyknąć. Spróbuje jeszcze się pobawić ustawieniami Reshade na własną rękę. Najlepszy reshade jaki widziałem to niemiecki, ale on już padł i nie działa, praktycznie po wgraniu zamazuje całe menu.