[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1167818 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1167818

Odpowiedzi 5178

Patrix

Patrix

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
jest ktos na bieżąco z koszmarem kruka? Za komnatą maga ktory przyzywa demony idąc dalej jest most i gdy próbuje przejść dalej mam napis "Odpycha Cie nieznana siła" i wracam do tej samej komnaty...

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Patrix Musisz wrócić na początek lokacji, zbierasz rzeczy z pokoju świeżo otwartego, później wchodzisz w korytarz po lewej w miejscu gdzie walczyłeś z tym szkieletem z tarczą, dochodzisz do przełącznika, uruchamiasz go, wracasz do mostu i po kolumnie wchodzisz do komnaty jaka Ci się otworzyła(na górze).

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Jestem w trakcie ostatniej misji by zostać guru brakuje mi trochę many by guru się zgodził pytanie gdzie znajdę tablice do many będę wdzięczny za odpowiedź brakuje mi dosłownie troszeczkę

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius Tablice są dopiero w Jarkendarze, ale np. książka Boska Moc Gwiazd u Zurisa daje manę.

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius Starożytna astronomia od Salandrila też daje manę.

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś podać mi link do posta w którym znajdę plik zmieniający duale na 1H ?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się Gestath?

Jeśli nie spotkałeś go jeszcze i dla tych którzy może jakimś cudem użyją opcji "Szukaj" napiszę, że Gestath jest niedaleko od tego co pierwotnie był w G2, tyle że patrząc na drogę idącą ku kamiennej fortecy, szło się do niego lekko w dół, na prawo od tejże drogi, a teraz patrząc na wspomnianą drogę, skręca się na lewo i idzie się jakby za górkę wzdłuż przepaści.

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Szukam dwóch przedmiotów.

1. Potrzeba mi 2x rtęć ( jedną mam ) ale gdzie znajdę jeszcze jedną rtęć?

2. Gdzie znajdę księżycowy kamień?

Pomoże ktoś? :P

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 Jedna była w magazynie w porcie, druga u Salandrila do kupienia.
Z tego maga na pustynii, pod świątynia z koroną Adanosa i w skarbach smoków.

RDK

RDK

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, czy może mi ktoś podpowiedzieć jak walczyć z Krukiem (po raz pierwszy) używając dwuręki ?

Problem polega na tym że na krycie zadaje mu 120hp około, połowa ciosów jest parowana (tak mi się wydaje- niby go hitam ale dmg nie wchodzi), próbowałem czekać aż kończy combo, blokować itd ale na nic się to zdaje, bo zadam mu może max 500 hp, przy czym on ma mnie na dwa hity (hita jeśli wejdzie mu trucie..), próbowałem się bawić ze zwojami, jak to zazwyczaj działało bez AB, lecz wszystko co można przyzwać pada po próbie uderzenia kruka (coś ala piorun), wir nie jest taki OP jak w zwykłym returningu. Jeśli ktoś ma jakieś taktyki to bardzo dziękuje za pomoc :) Jak by ktoś miał czas się pobawić to wrzucam tu save'a przed krukiem

https://uploadfiles.io/m28g4

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakie potki robić na magu ognia? Amun Su jest fajny, ale składniki do niego potrzebne są również przydatne do innych potek..

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś czym jest ten cały "Koszmar Kruka"? Któryś raz się z tym spotykam ... Rozumiem że to jakiś nowy etap walki z Krukiem, ale jak on wygląda i czym się charakteryzuje? :D

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@xMefistox Dzięki Amun Su z 1 Szczawiu masz 6 many. Ograniczeniem są serca kamienengo golema i jaja pełzacza. Nie wiem nad czym się tu zastanawiać.
@xKondziox Nowy dungeon. Teraz po spotkaniu z Krukiem przenosimy się do nowej lokacji i tam po pokonaniu kilku bossów i wielu silnych przeciwników możemy go zabić i zdobyć Szpon i kilka cennych itemków. Nie wiem czym go charakteryzować. Od Bossa do Bossa z ograniczoną możliwością zapisu, podobnie jak Zaginiony Brat. Jest trudny. Płaskowyż w porównaniu z nim to pestka.

Andy

Andy

Użytkownicy
posty47
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy runy ognistego golema i tej 2giej nowej (ognista pułapka)?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@Andy Nie ma runy ognistej pułapki. Może Ci o ognistą ochronę chodzi. Parlan uczy run przecież...

Septon

Septon

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Robię zadanie dla Lutero mam zabrać od Lehmara weksel Lutero aby ten dał mi list polecający, ktoś wie gdzie ten weksel jest? Przeszukałem cały dom i nigdzie nie znalazłem guzika.
2. Komu oddać księgę Lehmara (akurat tu nie ma Lutero xD) ?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Septon Przycisk po lewej stronie kominka na piętrze.
Hanna-Emerald, Coragon-piwo 5hp/2mn, Thorben-1500(?) expa. Wybierz sobie co ci pasuje.

Andy

Andy

Użytkownicy
posty47
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Buub
@Andy Nie ma runy ognistej pułapki. Może Ci o ognistą ochronę chodzi. Parlan uczy run przecież...
W książce o runach jest napisane , że to na 3krąg ma być a parlan nic nie ma więcej do nauki niż mała burza .

0 użytkowników
Do góry