[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1144919 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1144919

Odpowiedzi 5178

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Słabo pamiętam ten motyw ale chyba z początku trzeba to ulu-mulu mieć by zagdać z nimi? ale lepiej za każdy mrazem z ulu do nich podchodzić, tak w razie czego

I myślisz, że o tym nie pomyślałem zanim tutaj napisałem ?  :facepalm: :facepalm:

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ale jak ci przeszkadzają, skoro biją się ze szkieletami? Może być, że tak twórcy zrobili, bo i tak każdy wybijał tych orków dla expa. Więc... cóż, powinieneś zrobić to samo.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ale jak ci przeszkadzają, skoro biją się ze szkieletami? Może być, że tak twórcy zrobili, bo i tak każdy wybijał tych orków dla expa. Więc... cóż, powinieneś zrobić to samo.

No atakują mnie po prostu ale mniejsza. Czy na AB lepiej najpierw przejść wątek asasynów czy pustynie ? Do Kruka słyszałem wymagana jest siła co najmniej 400 ja mam póki co 300 więc może lepiej las ? Nie wiem jak z poziomem trudności wcześniej las był dość łatwy ale po przejściu pustyni nigdy nie próbowałem odwrotnie. Ewentualnie jest jeszcze w obwodzie zadanie "Antyki" tam też sporo EXP wpadnie o ile demoniczne szkielety przy wejściu mnie nie zmiotą co zwykle się działo gdy wchodziłem tam na słabszej postaci. Znając życie teraz pewnie tam szkielety po 10k hp stoją xD

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
z 300 siły w 3 rozdziale to  masz tak naprawdę lipę z czymkolwiek co zechcesz robić

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

emerce

emerce

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, czy ktoś może pomóc mi z problemem, otóż pokonując CorKaloma wylatuje z niego runa która powinna przeteleportowac mnie do khorinis jednak nic z tego ,po użyciu ląduję z powrotem w świątyni gdzie odbywa się walka z Haniarem. O co chodzi??

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
z 300 siły w 3 rozdziale to  masz tak naprawdę lipę z czymkolwiek co zechcesz robić

Równo 327 po wbiciu z nauki siły do 100 bo nie wiem czy dalej się opłaca

A skąd mam wziąć więcej ? Wszystkie wątki po drodze robiłem. Gildia zabójców czy kupców i opiekunowie na bieżąco. Khorinis wyczyszczone w raz z bandytami. Jarkendar no prawie wyczyszczony powiedzmy, że coś tam jeszcze oddycha ale może z 2 poziomy max dobije tam no i wątek orków na razie zatrzymany na bagnie bo tam mam za ciężko. Eliksiry siły kupuje i robię na bieżąco więc co jeszcze mam robić ? Obecnie 37 poziom. Mogę dobić 2 lvl w Jarkendar i jak trochę powybijam orków w GD to może kolejne 2-3 lvl ale dużo to nie zmieni w Max STR.

No i powtarzam też pytanie. W jakiej kolejności lepiej wykonywać wątki w AB Las czy pustynia ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
za pn tyle siłę co ty masz to się ma po jarku a nie w 3 rozdziale
Nie ma czegoś takiego jak kolejność było mówione to parę razy to zależy od tego pod co grasz

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nie ma czegoś takiego jak kolejność było mówione to parę razy to zależy od tego pod co grasz

Nie pomagasz tylko krytykujesz raczej nie o to mi chodziło    :ayfkm: ciekawe za jakie pny po jarku jak od 100 siły dajesz 15 pn za 5 pkt siły  :facepalm:

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
i gdzie widzisz problem?  grając na 10 pn  per lvl   w jarku już nie masz na co ich wydawać po za siła.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

Nie pomagasz tylko krytykujesz raczej nie o to mi chodziło    :ayfkm: ciekawe za jakie pny po jarku jak od 100 siły dajesz 15 pn za 5 pkt siły  :facepalm:

Hej co do twojego poprzedniego, to próbowałem ci pomóc kolego, nie wiem co ty próbowałeś a co nie, to fajnie ze próbowałeś z tym ulumulu do nich podbiec najpierw, ale wypadałoby to napisać, ja nie będę bawił się we wróżkę co robiłeś a co nie, ale ok pewniej już sobie z tym poradziłeś.

Co do bonusów pod siłę, robisz kowalstwo? free siła, zabijasz bossy? free pny i siła, eliksiry mówisz że robisz, spoko, a pierścienie jakie masz i pasy? tam tez jest free siła, jestem pewien że te kilka lvl sporo ci da bo to wszystko daje ci siłę, co z tego że kosztuje 20pn, i tak sie opłaca bo pnów jest tyle że nie ma co z nimi robić więc śmiało w siłę albo nawet hpki

To moja postać z początku na zapomnianej wyspie ma 750 siły Paladyn i 6k hp, fakt trochę po 3R, do tego gram z siłą wrogów 125%, co mocno bolało mnie, ale się dało heh.
Obskakiwałeś co rozdział każdego ważnego sklepikarza (KAŻDEGO ) w poszukiwaniu cennych ziółek ? i eliksirów?
Robiłeś potki orkowej siły z tych pomyj? grosz do grosza i tak się uzbiera, jestem pewien że gdzies tam lezy i czeka na ciebie 100+ siły.

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
pewnie to już się gdzieś pojawiło, ale generalnie nwm o co cho z tym szponem. W sensie, zabiłem senyaka, pozyskałem kamien z jego duszą, ofiaruję ją beliarowi i tylko komunikat, że 1500xp i "beliar przyjął dar" czy coś. Szpon przerobiłem na łuk - zadaje 350 dmg, myślałem, że jak dam tę duszę, to zwiększy staty, albo doda jakiś efekt, ale nic. A ze senyaka wypada też jakis łuk(z ludzkich kości, taki opis) zadaje tyle samo co szpon, ale ma ochronki na sieczne, więc wychodzi, że szpon gorszy. Nwm czy się orientujecie co piszę guys, gram na sierpniowym updacie(chyba najnowsza wersja). Chyba, że te bonusy tylko pod mieczyki na siłę są... Albo to ogólnie troll i chodzi tylko o expa, bez żadnych korzyści :(

With great power comes great bullshit

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
No, zamiast ulepszyć Szpon duszą, to oddałeś ją Beliarowi. Gadałeś z Xardasem przed pójściem do chramu?

You didn't grow.
You didn't improve.

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
yyy

Post połączony: 2019-10-31, 16:33
chyba nie xd

Post połączony: 2019-10-31, 16:33
czeka zara obczaje

Post połączony: 2019-10-31, 16:40
no dobra, dziena, no ok - 40 pkt dmg wiecej, hmmmh, biorąc pod uwagę, że 20k na karmę musiałem wydać to nwm czy worth, jaka forma szponu jest najlepsza? Abstrahując od klasy

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gdzie się znajduję posłaniec którego trzeba zabić by nie wydała się zdrada Ur-Karrasa ? Po zmianie lokacji miasta orków nie mam pojęcia gdzie go szukać. Przeczesuje wszystko wokół Marcosa itd. ale nikogo nie znalazłem

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Posłańca nie przemieścili, jest tam, gdzie w wersji bez AB.

You didn't grow.
You didn't improve.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
W jakich godzinach Gravo jest na farmie? Nabroiłem trochę  w mieście i muszę go spotkać :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Nie wiem, czy kiedykolwiek jest na farmie, lepiej szukaj go w gospodzie. Wiem, że jest tam Nigel, no ale chyba dasz radę go chwilę pounikać xD

You didn't grow.
You didn't improve.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spieprzyłem zadanie ,,Interes do Bospera" od Falka, mianowicie otworzyłem list. W dzienniku się zapisało, że można spróbować samemu stworzyć te strzały i zachować złoto dla siebie, więc nie myślałem o konsekwencjach i zapisałem gre, teraz Bosper wyrzucił mnie za drzwi i nie chce mi tych strzał sprzedać, a ja mam zameldować o niepowodzeniu Falkowi.

Da się jakoś te strzały rzeczywiście zrobić, albo w jakiś inny sposób naprawić zadanie? Jeśli nie - to jakieś konsekwencje negatywne tej decyzji będą?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Werewolf no jak zwaliłeś to chyba juz essa wariacie, jak nie masz save'a to unlucky, mozesz sprobować usunąć zadanie z dziennika ale nwm czy to coś da, nwm tez jaki jest outcome u falka za otwarcie tego listu, najwyżej po prostu zadanie bedzie nieudane. Troche lipa, bo jakbys dał bosperowi ten list normalnie to on by Cię mógł sam nauczyć te strzały wytwarzać XD.

Ja mam pytanko odnośnie legendarnego eq w grze mianowicie czy itemy z zaginionego brata to faktycznie najlepsze itemy jakie mozna zdobyc - personalnie obchodzą mnie łuki i duale i pancerz(mam krwawy łuk i te toporki oraz armor er hazira) pytanie czy będzie można coś lepszego od tego jeszcze nabyć i co za tym idzie jakie wymogi w sile/zrece i wytrzymałości będą, bo boje się szczawie na potki hp przeznaczac. Gdzies słyszałem ze od opiekunow jeszcze jakies miecze wypadają nwm czy to legitne info. Mam 223 siły, 520 zreki i 800 staminy(wiem ze max to 1000), zastanawiam się też czy nie wziąc bonusu wody od stonnosa on daje stamine 50 pkt im blizej limitu tym lepiej chyba cnie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nieważne, poradziłem sobie przywołując kodami zamknięty list :P

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników
Do góry