[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1169305 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1169305

Odpowiedzi 5178

zwierzyk

zwierzyk

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. ile aktualnie potrzeba many na 4 krąg magi ? 
Jestem w 2 akcie posiadam 290 inta i 725 many, ale nadal nie moge nauczyć sie 4 kregu :)
 Pozdrawiam

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam pytanie o koszmar kruka, udało mi się przejść całość, z problemami z krukiem, ale dałem radę, z tym że na samym początku tej lokacji jest zamknięta krata z miejscem na klucz, z zajebistymi fantami w środku, niestety nie zdołałem się tam dostać, gdzie jest kluczyk do tej kraty czy jak tam się dostać? bo po walce z krukiem już nie ma możliwości powrotu tam, a trochę szkoda tych bonusów :P

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Klucz miał Opat. (fałszywy Xardas)

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

zwierzyk

zwierzyk

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
może ktoś wytłumaczyć na jakiej zasadzie  działa demonologia ?
Nauczyłem się demonologi 1 kręgu i udało mi sie ulepszyć za pomocą małej esencji demona do 2 kregu tą runę, natomiast ten demon jest słaby. Dostałem również "chowanca" jeśli dobrze rozumiem, czyli demona ktorego mogę expic pod warunkiem ze jest przyzwany ??  jeszcze zostaje jedna rzecz, skąd mogę zdobyć wyższe niż małę esencje. Zabiłem pare demonów i lecą tylko małe esenje demona/księcia demonów.

LordAleksander

LordAleksander

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Kupiłem od orkowego chandlarzyny Korna ( tego cieniostwora ). I jak się  na nim jeździ? ( wierzchowiec ) ? Jak klikam na niego lewym do jest dialog ( całkiem rozbudowany xD ) a jak prawym to nic się nie dzieje. Jak to aktywować?

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadanie "Szantaż wodnego kręgu" mam czekać w nocy na szantażystę w miejscu koło kamienia teleportacyjnego. Chodzi o jaskinie z teleportem który nas teleportuje obok gospody Orlana, czy tam gdzie w R 2.0 był kamień druidów obok murów miasta? Czy gdzieś indziej?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@LordAleksander Jeździłem na nim na pierwszych wersjach returninga, później zdjęli opcje ujeżdżania go. Obecnie chyba tylko służy jako pomocnik w walce.

Post połączony: 2019-04-03, 15:41
@Vanadiss Teleportnij się na rynek i obróć o 180 stopni, podejdź 5 metrów i czekaj.

Post połączony: 2019-04-03, 15:43
@zwierzyk Temat walkowany. Chowaniec ekspi z tobą, nawet jak nie jest przyzwany, ale tylko chyba 25%. Najwięcej w walce bo 100%, a jak zabije to 200%.
Esencje mocniejsze wypadają w grze. Nie wiem gdzie, ale mam ich kilka w ekwipunku.

LordAleksander

LordAleksander

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kolejne pytanie. Chce przekuć ciężką zbroję łowcy smoków. Mam wszystkie składniki, czyli 20 sztab magicznej rudy, i 1 skórę czarnego trolla i 1 skórę cieniostwora. Jednak jak próbuję to zrobić to pisze mi że nie mam potrzebnych składników. Bug?

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co zrobić gdy orkowie atakują mnie z Ulu Mulu?
Przez przypadek zabilem orka w śnieżnej krainie z łuku w Ulu Mulu no i teraz każdy ork mnie atakuje...

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w najnowszej wersji coś zostało zmienione w sprawie ognika specjalnego? Nie mam możliwości wejść z nim w interakcję, żeby nauczyć go zbierania przedmiotów za PN. Czyżby była tylko możliwość nauczenia go tego poprzez zabijanie tych konkretnych bosów?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Przez przypadek zabilem orka w śnieżnej krainie z łuku w Ulu Mulu no i teraz każdy ork mnie atakuje...

Pomoże tylko wcześniejszy save.

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Pomoże tylko wcześniejszy save.
Problem w tym, że nawet nie zauważyłem tego zabicia, a save'a miałem w 4 rozdziale a teraz jestem w siódmym.
Pokombinuję coś w GVE, może to coś da

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem ze smokiem Trakonon'em w Irdorath. Świeci mi na czerwono i nie mogę z nim zagadać, bo atakuje mnie od razu, a bez niego nie otworzy mi się przejście za nim. Ktoś coś?

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem ze smokiem Trakonon'em w Irdorath. Świeci mi na czerwono i nie mogę z nim zagadać, bo atakuje mnie od razu, a bez niego nie otworzy mi się przejście za nim. Ktoś coś?
Zadam podstawowe pytanie:
Naładowałeś Oko Innosa?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, jest naładowane. Po prostu mi świeci na czerwono, nie wiem czemu. Podchodzę nawet do niego na miksturze niewidzialności, żeby nikogo nie atakować i nic.

Post połączony: 2019-04-03, 20:06
Dobra, oko miałem schowane w torbie, dlatego nie mogłem zagadać do niego.

starcd78

starcd78

Użytkownicy
LUJ
posty99
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • LUJ
Witam gdzie znajdę rapier w AB? Proszę o szczegół która jaskinia itp. ;)

Keep calm and kill all ~~ Gorn

LordAleksander

LordAleksander

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w Świątyni Śniącego. Mam przed sobą 4 zwykłe, i 4 płonące przełączniki. Próbowałem robić z nich kombinacje, jednak za każdym razem płomień mnie po jakimś czasie zabijał ( zwykłe przełączniki przywołują płomień ) lub same przełączniki po użyciu mnie zabijają. Zaciołem się tutaj. Ktoś wie jaka jest kombinacja?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
W świątyni śniącego na AB, nie działają żadne przełączniki od zagadek.

Post połączony: 2019-04-04, 14:20

LordAleksander

LordAleksander

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale mi chodzi o płonące żeby mi bramę dalej otworzyły

0 użytkowników
Do góry