O temacie
Autor VergilSparda
Zaczęty 29.10.2017 roku
Wyświetleń 37921
Odpowiedzi 87
Wonsz
garry18
Loop
Jao
Jak jesteś głupi to jakie to ma znaczenie?
Cytat: Loop w 2018-04-23, 12:33Jak jesteś głupi to jakie to ma znaczenie?Głupim możesz nazywać swoich kolegów z podwórka dzieciaku, swoją ignorancją i żenującym poziomem tylko ty się poniżasz, a nawet nie wiesz o co chodzi.
Ale 2.0 jest trudny bo nie ma normalnej polskiej wersji :]
Wersja z translatora zredagowana przez ludzi, w miarę poprawna gramatycznie. Co prawda czasami jedno słowo jest przetłumaczone na 2 inne znaczenia, ale w 99 % przypadków i tak wiadomo o co chodzi.
Cytat: Wonsz w 2018-04-23, 13:06Wersja z translatora zredagowana przez ludzi, w miarę poprawna gramatycznie. Co prawda czasami jedno słowo jest przetłumaczone na 2 inne znaczenia, ale w 99 % przypadków i tak wiadomo o co chodzi.I oto mi chodziło, ktoś normalny się znalazł.Czyli nie ma i tak sensu grac w to w wersji EN, jednak G2 nie jest bez mózgowym crpg, tylko wymaga spokojnego planowania i zapoznania sie z poszczególnymi zadaniami, których jest z tego co wiem od groma w 2.0 a wiec lepiej poczekac na normalną wersje pl.To nie WoW gdzie angielski jest na poziomie banalnym.
Simon Said Moderator
Squerol
Mam złe przygody z tłumaczeniami z "translatora na pl" wiec pewnie dlatego, a jako że tekstu w gotiku jest masa, no to właśnie dlatego tak napisałem jak napisałem wcześniej...Ale to nie powód do wyzwisk.
Cytat: garry18 w 2018-04-23, 19:59Mam złe przygody z tłumaczeniami z "translatora na pl" wiec pewnie dlatego, a jako że tekstu w gotiku jest masa, no to właśnie dlatego tak napisałem jak napisałem wcześniej...Ale to nie powód do wyzwisk.auto translate pl ze starego returninga do tego nie porównuj, zupełnie inna liga.pobieraj zangielszczenie, graj na luzie jak znasz podstawy angielskiego, jest good
JNG
Na rzeźniku do 44, ja wbiłem do 64 i tylko sobie wszystko na początku utrudniłem.