Chyba cała magia nie pryśnie, jeśli napiszę, że od pewnego czasu pomaga mi
@bogu9821 i dzięki niemu ten mod ma spore szanse na ciepłe przyjęcie. Dlaczego? Ponieważ uwydatnia systemy skryptowe, które pisałem kawał czasu temu oraz dopisuje szereg własnych z użyciem ikarusa. Tak więc dzięki niemu wszystko będzie płynniejsze (na starszych komputerach), będzie mniej bugów oraz kolejne super nowości, które zauważamy w modach aktualnie wydawanych na skalę Europy.
Ja z kolei mogę się pochwalić nagraniem filmiku Outro, na który poświęciłem okres świąteczny. Obecnie mod jest betatestowany, bo skończyłem wklepywać wątek z bagnem (który nie jest tak rozwinięty, jak miał być, ale to już nie moja wina). Więc hmm... Poza kilkoma misjami, które mam zaplanowane, fabuła jest skończona.
Dubbing nie nagrywa się tak szybko, jak byśmy tego chcieli, ale podobno za niedługo ma się pojawić filmik od AudioHood z jego prezentacją. Ah! Filmik
Obecnie jest też tworzony film opowiadający trochę więcej o modyfikacji G2 Ucieczka. Także mam nadzieję, że zainteresowanie w community wzrośnie i że ja nie będę znikał na dwa miesiące tak jak teraz.
Przepraszam za nieoficjalny typ wypowiedzi, ale jakoś nie umiem odpowiednio złożyć tego wszystkiego, co mam w głowie... Pozdrawiam