Nie wiem o co chodzi w sumie. Jak w jakikolwiek sposób pomoże przy tych testach, to co to za problem, że będzie miał dostęp wcześniej? Zresztą to decyzja twórców spolszczenia, a nie wściekłego ludu. Mi tam zwisa kim jest ten Kajma, co gada i co robi, o ile coś robi, a nie gra i brandzluje się, że ma wcześniej dostęp. Z tego co zauważyłem, to szczegółowo zna Returninga, z drugiej strony to też minus, bo gra w Odyseję z milionami fixów, które mogą wpływać mniej lub bardziej na różne rzeczy, jak np. crashe, które bez fixów mogą nie występować. Wcześniejsze testy Odyseji (2.0) uważam za dosyć solidne, więc jak przy nowej wersji przejedzie się walcem raz jeszcze po tym modzie, to chyba jeszcze lepiej. Oprócz Legend of Asshun, które może kiedyś ujrzy światło dziennej w polskiej wersji, nie ma chyba tak obszernego moda total-conversion (nie oszukujmy się, ale te całe Returningi, Przeznaczenia etc. bazują sporo na oryginale, więc mają te + 23 tysiące linii dialogowych z oryginału), jeśli chodzi o tekst. Z ciekawości, ile jest linijek dialogowych w tym modzie? W LoA chwalili się, że jest 40 tysięcy.