Gry polecany na dany sprzęt. 6475 23

O temacie

Autor Xankir

Zaczęty 23.08.2016 roku

Wyświetleń 6475

Odpowiedzi 23

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Jesli chodzi o karte graficzna to mozesz probowac wsadzic jakas zamiast napedu (jesli oczywiscie jest taka mozliwosc). Raczej nieoplacalne

Xankir

Xankir

Złote Wrota
posty255
Propsy85
Profesjabrak
  • Złote Wrota
Z tego co się orientuję to chyba mam dwie karty zintegrowaną Intela i Microsoftu, która mi się raz uruchomiła jak podczas aktualizacji sterowników do integry. Dokładniej zamiast mi zaktualizować to mi usunęło i przełączyło na inną, do której nie mam normalnie dostępu, ale niestety wszystko działało 100 razy gorzej niż na integrze, więc ręcznie przywróciłem sterowniki i zainstalowałem aktualizację, a tamta znowu mi gdzieś zaginęła.

,,Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza. Jednym jesteś ty. Drugim zaś śmierć."
A.Sapkowski

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dark Souls? Nie znam c;

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Strategiczne: The Guild 2, Tzar: Ciężar Korony, StarCraft, Warcraft III: Reign of Chaos.
RPG: Fallout, Deus Ex, Mount & Blade, The Elder Scrolls III: Morrowind, Sacred, Sacred 2: Fallen Angel,
FPS: Far Cry, Doom 3,
Przygodowe: Hype: The Time Quest, Runaway: A Road Adventure, Machinarium, Syberia, Najdłuższa Podróż.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry