Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1063232 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1063232

Odpowiedzi 3364

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadam pytanie jeszcze raz i prosze o normalne odpowiedzi, a nie ,,poradzisz sobie". Gdzie jest szpada Erasta? Bo wlasciwie wszyscy bandyci wokół Khorinis nie żyją.

Dobra, niewazne, poradzilem sobie. Teraz prosze powiedzcie mi, kto zrobi Krem dla Gainy bo juz wszyscy alchemicy w Khorinis zostali przepytani i nic nie powiedzieli :F

Riordan

Forum Bractwa Spolszczenia: http://bractwospolszczenia.ml/
Znajdziecie tam kilkadziesiąt przetłumaczonych modów oraz wiele przydatnych informacji o zagranicznych modyfikacjach. Wkrótce Bractwo rozszerzy swoją działalność również na inne gry, zapraszam ;)

Zeuskyy111

Zeuskyy111

Użytkownicy
posty47
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A Sagity się pytałeś ?

Post połączony: 2016-07-31, 12:41
Z kąd wziąć odtródkę na wścieglizne.

Powiedz, że to tylko trolling :C

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Zrobi ją dla Ciebie Irwin.

Zeuskyy111

Zeuskyy111

Użytkownicy
posty47
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A gdzie ów Irwin jest ?

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
W swojej chacie, w Dolinie Przodków.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Riordian. Boże jedyny, pomyslalem o wszystkich alchemikach z G2 a zapomnialem o tych z Nocy Kruka. Propsy @Bosper

Post połączony: 2016-07-31, 16:08
Ok, mam kolejne pytania:

Wyjątkowy Obraz - jasper mówi, że jest w Ratuszu. Przetrzebiłem cały Ratusz i nigdzie go nie ma, nawet w skrzyni takiej przy szafce narożnej.

Miłość od Pierwszego Wejrzenia - co zrobić z tą głupią, plątającą sie babą? Pochodzilem troche i pare osob do mnie zagadalo, mam juz kilka wpisow do dziennika ale nic z nikim nie moge pogadać. Myślalem, że Ignaz przyrządzi dla niej miksture (bo w koncu pierwsza tez zrobil) ale nie.

Stary Izbor - skad zdobyc te 40 kawałków drzewa? Przy beli drzewa nie ma zadnej interakcji, sam Izbor tez nie ma nic do powiedzienia, czyżby

Spoiler
GROM?

I gdzie znajde Barona von Ritterheima? Bo tylko on chyba zostal, a cale majątki ziemskie Onara przeszukane.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Riordian. Boże jedyny, pomyslalem o wszystkich alchemikach z G2 a zapomnialem o tych z Nocy Kruka. Propsy @Bosper

Post połączony: 2016-07-31, 16:08
Ok, mam kolejne pytania:

Wyjątkowy Obraz - jasper mówi, że jest w Ratuszu. Przetrzebiłem cały Ratusz i nigdzie go nie ma, nawet w skrzyni takiej przy szafce narożnej.

Miłość od Pierwszego Wejrzenia - co zrobić z tą głupią, plątającą sie babą? Pochodzilem troche i pare osob do mnie zagadalo, mam juz kilka wpisow do dziennika ale nic z nikim nie moge pogadać. Myślalem, że Ignaz przyrządzi dla niej miksture (bo w koncu pierwsza tez zrobil) ale nie.

Stary Izbor - skad zdobyc te 40 kawałków drzewa? Przy beli drzewa nie ma zadnej interakcji, sam Izbor tez nie ma nic do powiedzienia, czyżby

Spoiler
GROM?

I gdzie znajde Barona von Ritterheima? Bo tylko on chyba zostal, a cale majątki ziemskie Onara przeszukane.

Wróc do Jesperapo pogadance z Hagenem.
Mirellę musi zagadać kilka osób z portu, po tym pojawi się dialog u Sabiny.
Drewno od drwala, Groma.
Baron tam gdzie Malak w 3 rozdziale

EDIT: @Zeuskyy111 jesteś cziterem i się tego domyśliłem po sprawie z sercem demona, cziterom nie pomagam, a czitując zapewne zbugujesz sobie grę

Znajdziecie tam kilkadziesiąt przetłumaczonych modów oraz wiele przydatnych informacji o zagranicznych modyfikacjach. Wkrótce Bractwo rozszerzy swoją działalność również na inne gry, zapraszam ;)

asuravt

asuravt

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
może ktos powiedziec jak pozyskac serce demona?
albo kto tego uczy?

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Uczy Grom, nie śpiesz się z tym, możesz sobie to zostawić na późniejsze rozdziały.

asuravt

asuravt

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a moglbys powiedziec gdzie on sie znajduje bo juz jakies 3 h go szukam i nic

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W Gothica nie grałeś? Jest tam gdzie zawsze, po drodze do tych 2 trolli w kotlince obok obozu bandytów Dextera. Niedaleko farmy Onara

Pytles

Pytles

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie jak się dostać do myśliwych(dolina przodków)? Bo chce wybrać tą gildie ona nie jest przypadkiem przy opuszczonej kopalni przy górniczej dolinie? Jeśli tak to jak tam dojdę przez zamknięte drzwi

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jest w dolinie z orkiem i cieniostworem koło farmy Lobarta.

= D

Pytles

Pytles

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki a drugi dodatkowy obóz mrocznych gdzie się znajduje?

asuravt

asuravt

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, kolejne pytanie
Chodzi o misje ze szpada Erasta wszystko rozchodzi sie o to ze prawdopodobnie maja ja bandyci od misji hakona, jednak zabilem ich przed misja ze szpada a wracajac na miejsce nic tam nie ma, mógłby ktos powiedziec gdzie sie znajduje szpada i czy przypadkien nie natrafilem na buga?

Przepraszam ze pytanie sie powtarza ale nadal nikt na te nie odpowiedzial.

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu

Abaddon
Moderator działu

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#75 2016-08-01, 11:56(Ostatnia zmiana: 2016-08-01, 12:11)
Halvor sprzedał tą szpadę handlarzowi w Górnym Mieście.

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki a drugi dodatkowy obóz mrocznych gdzie się znajduje?

Mroczni nie mają swojej siedziby

senho

senho

Użytkownicy
posty36
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ludzie, dopiero zaczynam mam 15 siły i 20% walki 1h <z nożem 23%> i chodzi o to czy macie jakieś porady co do expa, pn lub siły. Te małe potworki czyli młode pokonuje z noża, ale reszte musze magią a spelli nie ma aż tyle w grze, a to gnojostwo daje chujową liczbe expa. 20 za goblina, którego nie można 1 ognistą strzałą ubić? Lol.. Straszny poziom trudności xD

PS: Jeszcze jedno, gdzie znajde Gniewną Stal dla Gora?

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Połaź z Laresem gdzieś. Postaraj sie wsio w mieście zrobić. Zawalcz kilka razy z Alrikiem. Załatw skórzany pancerz dla Gora i idź z nim poexpić trochę

Paweł

Paweł

Użytkownicy
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zeuskyy111 musisz tylko dowiedzieć się o portalu i co robią magowie wody a nie przechodzić przez portal.
Wystarczy tylko żebyś porozmawiał ze wszystkimi magami wody o portalu i o ich pracy .

0 użytkowników
Do góry