W poszukiwaniu kamienia szczęścia 9292 34

O temacie

Autor

Zaczęty 12.07.2008 roku

Wyświetleń 9292

Odpowiedzi 34

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Ewen link=topic=2623.msg23592#msg23592 date=Jul 19 2008, 10:27\'
Mam to w dupie co piszesz
To akurat była konstruktywna krytyka. Skoro masz w dupie, to po co chcesz komentarzy?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Po co w ogóle piszesz i pokazujesz komukolwiek te opowiadania? Dekster chyba miał rację... <_<

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Ewen
  • Gość
A czy ja pisze że chce komentarze??? A co Dexter ma do tego??? Ok to będe tylko wstawiał kolejne rozdziały a wy piszcie co chcecie.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co wczoraj napisałeś na SB wynikało jasno, że oczekujesz na mój komentarz. Ale chyba nie po to, by móc mi powiedzieć, że masz mnie w dupie.

Na każdym forum z definicji jest zasada, że jeśli ktoś coś pisze, pokazuje, publikuje, to inni mają prawo to skomentować. Po to jest opcja "Dodaj odpowiedź". Jeśli nie chcesz komentarzy/krytyki, to nic nie pisz.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Ewen
  • Gość
Myślałem że to forum ma służyc czemu innemu... Owszem napisałem wczoraj na Sb bo myślałem że sie do niczego nie przyczepisz. POwiedziałem już komentujcie jak chcecie ale ja waszych komentarzy nie biorę do siebie. Jesli chcesz dalej dyskutowac to przenieśmy dyskusje na SB bo męczące jest ciągłe wchodzene tutaj
Aha i wystawiłem to nie po to oczekując komentarzy

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Napisałeś bo myślałeś że się do niczego nie przyczepię. Przyczepiłem się i od razu się na mnie obraziłeś. Obraź się na siebie, żeś sam tego wcześniej nie zauważył.

Mark Twain

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Cytat: Ewen link=topic=2623.msg23533#msg23533 date=Jul 18 2008, 16:02\'
Zaniepokoiło mnie to co pisało na odwrocie mapy.
"BYŁO NAPISANE"!!! Takie rzeczy należy poprawiać  <_<  
Cytat: Ewen link=topic=2623.msg23592#msg23533 date=Jul 19 2008, 12:27\'
z tym plecakiem nie chciałem powtarzać słow
W Wordzie, jak klikniesz na słowo prawym przyciskiem myszy, na samym dole nowo otwartego menu masz opcję "Synonimy". Z tego, co wiem, wychodzą tam bardziej trafione porównania niż "plecak" do "tobołka"... to tak na przyszłość  :rolleyes:

Prolog był do dupy, prawdę mówiąc. Poza pomysłem. Pierwszy rozdział - znaczna zwyżka jakości. Nie pojmuję więc, jakim cudem udało ci się tak spieprzyć drugi... Wiesz, powinieneś np. dać najpierw to do przeczytania komuś z rodziny lub twojego najbliższego otoczenia, zanim opublikujesz na forum.
/No, chyba że themodders.org to właśnie twoja najbliższa rodzina... Jak będą prezenty na Gwiazdkę, to czemu nie.  :D  
Powodzenia w dalszym pisaniu... może jeszcze uda się coś zrobić... Cóż, Gorbaczow też tak myślał. I nie wkurzaj się tak na Dekstera i pozostałych. Przesadzasz, facet...

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Ewen
  • Gość
Niewiem co masz na myśli muwiąc że spieprzyłem... Fabuła sie nie podoba? Czy chodzi o te błędy?  Po co dawać do przeczytania rodzinie (lol) skoro daje wam do ocenienia

Ewen
  • Gość
Napisałem żeby wskoczyło na pierwsze miejsce...hehe

Zubot

Zubot

Użytkownicy
posty202
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale czy to najlepsza rekomendacja?

Ewen
  • Gość
Zub ale poza paroma błędami do których ktos sie przyczepił (tak,tak one istnieją ale przyczepić sie nie musiał) wszystko chyba jest ok... Dużo osób na gg pisało do mnie i chwaliło to... A i pierwsze komenty były pozytywne dopóki dopóki ktos lubiany na themodders nie skomentował i nie zaczął wojny... Ja byłem nowy więc wszyscy stanęli za nim... Ok nie brne dalej i nie zaczynam...

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Cytat: Ewen link=topic=2623.msg24609#msg24609 date=Jul 25 2008, 20:20\'
Napisałem żeby wskoczyło na pierwsze miejsce...hehe
Za coś takiego możesz dostać kolejnego warna... ale dowcip doceniam :D  A żeby wskoczyło na pierwsze miejsce, dopisałbyś lepiej dalszy ciąg :D

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Ewen
  • Gość
Nie przesadzaj... za co? Nie pisze dalej bo wtedy dostane bana... Chociaż w notesie mam 7 rozdziałów a przyznam że trzeci naaaajgorszy...

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Jak już sam przyznajesz, że jest najgorszy, to go popraw! I niby dlaczego miałbyś dostać bana?

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Ewen
  • Gość
Bo znowu by sie kłótnie zaczęły i to ja byłbym winien... Jak bede miał czas to wstawie... Albo go omine i dam czwarty-ten z kolei jest najlepszy.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry