Menu ładnie, ale poza teksturą jedną, bo część jest nieoteksturowana jeszcze, to przecież jest to z modern menu.
Nowe sługi Xardasa są identycznie rozmieszczone jak w Returningu 2.0. Może to przypadek, może nie, ale jak dla mnie to jest to żywcem skopiowany skrypt. Pancerze szkieletów przed wieżą też gdzieś widziałem.
Tekstury straży miejskiej są chyba z Edycji Rozszerzonej. Pancerz Paladyna bez hełmu to za łatwe do zrobienia, by to nawet prezentować.
Goblin jest z WoGa.
Obóz myśliwych wygląda okropnie. Palisada, chaty itp. Pancerze myśliwych też są kiepskie. Myślisz, że myśliwi nosili takie pancerze?
Obóz bandytów nie wygląda źle, ale po co? Będzie tam więcej zadań czy coś? Bo jak nie, to nie widzę sensu zabieranie się za to, przynajmniej teraz.
Takie ciemne noce są bez sensu.
Podsumowując: Praktycznie większość rzeczy, które zaprezentowałeś są z WOG-a i nie są Twojego autorstwa. Nie mam nic przeciwko temu, ale trzeba przyznać, że na prezentację tego, co jest w Twojej modyfikacji to wyjątkowo skromnie/słabo. Na WOG-u jest naprawdę sporo fajnych rzeczy, których nikt w modach nie widział, więc idź w tym kierunku, inaczej nie ma to sensu. Sugeruję na nową prezentację dać coś szczerze nowego, zaskakującego, bo po prostu mod słabo wygląda tutaj.