Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8372925 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8372925

Odpowiedzi 37317

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Jak pokonać bossa demonów w świątynia adanosa?
Proste:
Jak on podleci do ciebie to on nie atakuje przez chwilę uderzasz 2 razy i uciekasz potem on wystrzeluje ten pocisk i znowu podlatuje, zaś 2 hity i tak aż do jego śmierci sam się z nim męczyłem z 20 minut

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Na demony jest bardzo łatwy sposób, 1 hit, odskok, ale ten odskok nie może być zaraz po hicie, musimy odczekać chwilę i tak w kółko najlepiej zablokować SIEBIE na ścianie, żeby demon nie odlatywał od centrum areny (jak wyleci poza arenę, to resetuje mu się hp) ja na przykład głowiłem się z demonem w obozie bractwa, a wystarczyło się zblokować na tym stoliku Y'Beriona i tyle

PS: SOLUCJA DO PIERWSZEGO AKTU JUŻ PRAWIE SKOŃCZONA :))))

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
18 minut to trwało.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Wracasz tam i u góry na tym drewnianym podeście będzie pierścień
Tyle, że ten pierścien znalazłem wcześniej przed rozmową z Xardasem i miałem o nim wpis do dziennika. A teraz Xardas każe mi dowiedzieć się czegoś więcej.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Harad->Hakon->Hanna

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wracasz tam i u góry na tym drewnianym podeście będzie pierścień
Tyle, że ten pierścien znalazłem wcześniej przed rozmową z Xardasem i miałem o nim wpis do dziennika. A teraz Xardas każe mi dowiedzieć się czegoś więcej.

Właśnie dlatego piszę solucję xddd

DragonSee5

DragonSee5

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam po ~50-100 sztuk niektórych roślin gdzie mogę zdobyć dobre receptury????

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Jak zacząć zapraszać ludzi do tej wieży dextera? Mam już misje people camp i tam jest napisane że musze znaleźć kierownika, ide do Erola i nie ma żadnego tekstu, to samo u Valerana.

Bezi archer ;]

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zacząć zapraszać ludzi do tej wieży dextera? Mam już misje people camp i tam jest napisane że musze znaleźć kierownika, ide do Erola i nie ma żadnego tekstu, to samo u Valerana.
Najpierw idziesz do obozu pogadać ze strażnikiem obozu, żeby ustalić hasło na które mają chodzić pracownicy

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić Mrocznego Golema?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Zaklęciem świętego światła.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czego potrzebuje do pierzenia ciast u thekli i skąd to zdobyć?

od kogo ten quest bo miałem własnie wyciąć w pień cały obóz

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Yyym... "Questa" dostajesz w 3. rozdziale od Lorda Hagena, ale myślę, że Ci chodzi o bandytów, którzy tam są w 1.

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabrać Lestera na statek? Kiedy chce go wsiąść to bezi mówi ze ma pełny skład noto poszlem wywalić  Vatrasa a on dalej mówi ze nie ma miejsca ..

malec1

malec1

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dlaczego moje czary nic nie robia bandytom?

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O co chodzi onarowi kiedy się przyłączam do najemników jak się stawiam u niego na drugi dzień koło południa?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dlaczego moje czary nic nie robia bandytom?
Jakie czary?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
O co chodzi onarowi kiedy się przyłączam do najemników jak się stawiam u niego na drugi dzień koło południa?
Idź do krypty następnego dnia i prześpij się do 13 czy coś. Powinna się tam pojawić Maria i Elena pochodź miedzy nimi pewien czas a potem z nimi zagadaj.

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Witam mam pytanko odnośnie questa w kopalni orków dot.rozproszeniu uwagi Dabar-Shaka by kowal Hildur mógł nas nauczać. Co trzeba zrobić by wypełnić tego questa?

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam pytanko odnośnie questa w kopalni orków dot.rozproszeniu uwagi Dabar-Shaka by kowal Hildur mógł nas nauczać. Co trzeba zrobić by wypełnić tego questa?
Spróbuj użyć zwoju snu na tym ziutku.

0 użytkowników
Do góry