Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8862970 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8862970

Odpowiedzi 37317

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Z kapliczek, od innosa czy tez od beliara dostaje się te same bonusy?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie np u beliara za 100 mozesz mieć 5 siły a u Inosa 10

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Bonusy są inne, jeden ma lepsze, drugi gorsze.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siła najważniejsza.

Psalm 19

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siła najważniejsza.
E tam, Beliar daje 10 zręki te nowe lance też są OP  :cool: , niby gram magiem, ale do 3 rozdziału wszytko lancą wybijam ... Polecam zrobić karmę u Innosa na start (łatwo zyskać), a potem u Beliara np wybijając paladynów na Etlu etc 

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra, bo zaraz mnie coś trafi. Zabijałem jednego z tych trzech trolli za słonecznym kręgiem i 2 razy, kiedy zostało mu 2,5k hp, to on się po prostu regenerował, a kiedy stoją obok siebie, to wcale nie robię obrażeń. Co trzeba zrobić, żeby je zabić?

Holor

Holor

Użytkownicy
posty15
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie zapiski trzeba przynieść z pustynii do Riordiana? (Zadanie od Saturasa zaraz po tym, gdy otworzy się portal na pustynię) Ew gdzie ich dokładnie szukać.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Te 3 trolle to i tak uj, jak zabijesz te trolle co sa za farma onara na tych nowych terenach to respia sie wkurwione 2 jebane maja po 10k i jak tylko cb zobacza to od razu atak i nie odpuszcza jak te normalne jak sie schowasz za drzewem, jedyny plus ich to atakuja siebie nawzajem.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Te 3 trolle to i tak uj, jak zabijesz te trolle co sa za farma onara na tych nowych terenach to respia sie wkurwione 2 jebane maja po 10k i jak tylko cb zobacza to od razu atak i nie odpuszcza jak te normalne jak sie schowasz za drzewem, jedyny plus ich to atakuja siebie nawzajem.
Jakieś porady, jak zabić chociaż te 3 za słonecznym kręgiem?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Bez akrobatyki nie da rady ich zajebać. Wyciągasz jednego, robisz dookoła niego fikołki i go bijesz. To samo robisz z resztą trolli.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jakie zapiski trzeba przynieść z pustynii do Riordiana? (Zadanie od Saturasa zaraz po tym, gdy otworzy się portal na pustynię) Ew gdzie ich dokładnie szukać.

Jeśli masz wersję 0065 to nie ma ich w grze, musisz je zcheatować :) (jak inne to nw, również nie znam kodu na te tabliczki)

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Bez akrobatyki nie da rady ich zajebać. Wyciągasz jednego, robisz dookoła niego fikołki i go bijesz. To samo robisz z resztą trolli.
Ale przeczytaj to, co napisałem wyżej. Ja gram magiem i siedzę lekko ponad nim na skale, ale on już drugi raz z rzędu, kiedy miał 2,5k hp, nagle się zregenerował z powrotem do 10k.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ale przeczytaj to, co napisałem wyżej. Ja gram magiem i siedzę lekko ponad nim na skale, ale on już drugi raz z rzędu, kiedy miał 2,5k hp, nagle się zregenerował z powrotem do 10k.

Powtórzę jeszcze raz. Bez akrobatyki nie da rady ich zajebać. Troll cały czas musi się obracać bo jak stanie w miejscu zregeneruje się.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W takim razie wielkie dzięki. W życiu bym nie pomyślał, że o to chodzi. Chociaż jak dla mnie to jest absurdalny pomysł.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cholerka...
Pobiłem Valentino, nikt problemu nie zgłosił...
Czytam w necie że żeby zrobić quest z miksturą dla bractwa to muszę mieć kradzież kieszonkowa, uczę się a tu dupa, muszę mieć 100 zręki... Zacząłem przeszukiwać skrzynie i znalazłem klucz do tego cholernego pokoju z przepisem... 10 pn w plecy... Najlepsze jest teraz, chwile po nie zostaniu zauważonym i kradzieży poszedłem do miasta i musiałem zapłacić 750 monet za pobicie obywatela... Nagle zauważyli?!
A teraz tak...
- Gdzie zdobędę Tongue of fire?
- Złoża surowców są skończone? Nie mogę kopać w nieskończoność?
- Do kopania potrzebna jest nauka?
. - Jeśli tak to kto uczy? I czy w trakcie kopania się zwiększa i czy warto od razu nauczyć się 100%?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Z ognistego jaszczura a skąd :D
2. Złoża złota są skończone, reszte można kopać do śmierci
3. Tak, jest potrzebna
4. Warto nauczyć od razu do 100%, kopania złota uczy Scatty, kopania rud uczy Grimes

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Kiedy Harad nauczy mnie kucia mieczy z rudy?
1.1 Jeśli Harad nie uczy to kto (jestem w sekcie)?

Holor

Holor

Użytkownicy
posty15
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jeśli masz wersję 0065 to nie ma ich w grze, musisz je zcheatować :) (jak inne to nw, również nie znam kodu na te tabliczki)
Gram na 0066, ale niestety, takowej tabliczki nigdzie nie znalazłem (chyba, że do znalezienia są w miejscu, do którego prowadzi portal w świątyni z przemienionym Krukiem, ale póki co "byłem zbyt słaby, żeby móc tam wejść")

Tak z ciekawości jeszcze, czy u goblinów są później jakieś questy, oprócz tego na odnalezienie statuetki?

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lojras  Harad nie uczy kucia mieczy z rudy tylko bennet. Bennet jest jedyna osoba ktora tego uczy. Zawsze mozesz uzyc gve aby cie uczyl

0 użytkowników
Do góry