Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8371013 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8371013

Odpowiedzi 37317

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś ma rozwiązanie na ten magazyn asasynów i papier? bo nie mogę go otworzyć

pawelwel

pawelwel

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem... chce wykonac zadanie ze zwojami dla karrasa od ignaza, kupuje zwoje ale karras mowi, ze wiem co mam robix I musze ruszac w droge I nic wiecej... bug?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@pawelwel wszystko masz w solucji https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1497870430

Mozna jakoś wyłączyć limit spania na legendarnym xd? Bym się pobawił w górnika, ale no... wiecie doskonale...

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

pawelwel

pawelwel

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@pawelwel wszystko masz w solucji https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1497870430

Mozna jakoś wyłączyć limit spania na legendarnym xd? Bym się pobawił w górnika, ale no... wiecie doskonale...

Niestety nic na ten temat nie znalazlem :/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Proceente Nie wszystko, co daje retorykę, WYMAGA retoryki. Quest z Balthasarem na przykład nie wymaga. Srebrny miecz dopiero w tej kopalni, ale da się tam dostać w 1 rozdziale, jeśli przejdziesz przez góry.
@Puszczyk Przecież otwierałeś ten magazyn we wcześniejszym zadaniu. Jak go wtedy zamknąłeś, to kupa. Możesz spróbować zbugować drzwi przewrotami w bok.
@pawelwel Wychodzi pomijanie dialogów. Karras chce, żebyś odzyskał Oko Innosa i do tego czasu nie będzie z tobą gadać.
@Murgraht O to właśnie chodzi w tym limicie snu xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao no właśnie, zamknąłem, nie spodziewałem się że potem nie będę mógł tego otworzyć bo niby dlaczego nie? to przełącznik na ścianie, ja pierdole xD przewroty mi właśnie nie działają, chciałem się tam kodem przetransportować ale wywala mi po wpisaniu marvina i esc do głównego menu, nie wiem czemu bo wcześniej działało normalnie

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Przełącznik na ścianie, ale wymaga klucza. Po cholerę zamykałeś? xD
Marvin jest zablokowany w lesie i w lochu za pustynią.
Nie działają? W sensie nie masz akrobatyki, czy próbujesz, ale i tak nie przechodzisz przez tę kratę?

You didn't grow.
You didn't improve.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Wkuriwa ze Bagienne Ziele zminiejsza o 10% jednorazowo tylko.

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam akrobatykę ale nigdy nie mogę się przeturlać przez kraty czy drzwi dodane w modzie, przez blokady z podstawki normalnie sie przeturlam, a zamknąłem w sumie nie wiem czemu, chwilowe zaćmienie xD

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Puszczyk jak masz zwój przemiany w stwora, najlepiej zębacza/topielca uzyj go przy drzwiach to powinno ciebie przenieść za nie. Próbuj do skutku.

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Murgraht Kurde raz własnie spróbowałem ale nie pykło, no nic będę próbował chrząszczem bo topielca to będę chcieli ubić

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Puszczyk W razie czego zostaje wczytanie sejwa. Jeśli nie takiego, który zapewni ci otwarte drzwi, to sprzed pierwszej rozmowy z Haniarem - gdy mu się przyznasz od razu, zyskasz nieco mniej expa, ale nie będziesz już potrzebował papieru.

You didn't grow.
You didn't improve.

Puszczyk

Puszczyk

Użytkownicy
posty102
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao No właśnie mam taki zapis, zapisałem żeby spróbować się przyznać i zobaczyć co z tego będzie, tylko że jak się przyznaje to on mnie zabija xD bo jak nowicjusz mógł zabić elitę.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Musisz się przyznać w PIERWSZEJ rozmowie. Od razu, jak pyta cię o tę sprawę. Inaczej uzna cię za tchórza i okazja na wykpienie się będzie tylko z listem od Tiamanta. Rozmowa i tak jest ryzykowna, stąd więcej expa.

You didn't grow.
You didn't improve.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Jaki lvl na Las Asssynów styknie? Cor Kalom niby silny, ale jego i demony daje się łatwo zbugować, a Gonzalez tez napierdala nieźle.

ShoferoV

ShoferoV

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dlaczego nie mogę założyć obydwu księżycowych ostrzy? te mieczyki z bossów spod świątyni prawdy da się normalnie założyć, zręczność mam idealnie na 400. czy problem jest w tym, że nie mam wyuczonej broni jednoręcznej czy gdzieś indziej?

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak działa kradzież kieszonkowa w tym modzie ?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@domix musisz stanąć za postacią, kliknać klawisz odpowiedzialny za skradanie i potem Prawy przycisk myszki.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@domix musisz stanąć za postacią, kliknać klawisz odpowiedzialny za skradanie i potem Prawy przycisk myszki.

nie działało bo musiałem włączyć kradzież ast w opcjach

burzaa

burzaa

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jest jakiś handlarz który ma nieograniczoną liczbę alkoholi potrzebnych do mikstur ? Obkupilem wszystkich, a powoli mi się kończą potki, a wiem że u niektórych respia się przy ponownym dialogu jak np menzurki u constantino.
2. Wątek kopalni orków rozumiem lepiej zrobić przed walka z smokami ze względu na uriziel ? Gram nekromanta i coraz ciężej mi ubija się szkielety po 8k HP w 4 rozdziale. Aktualnie wyczyszczenie obozu bractwa jest ciężkie.
3. Jak przegrałem raz walkę na arenie orków to rozumiem że misja nie będzie już zaliczona  mimo pokonania go za drugim razem. Ten ork co daje zadanie strzelił focha :/
Ponawiam

0 użytkowników
Do góry