@(...)ja wszystko zabilem w 2 rozdziale i do 3 wszedlem z okolo 60/65 poziomu na normalnym poziomie teraz mam 3 rozdzial 420 zreki ale nie gram, bo nie chce misie xd
xd xD XD
No nie dziwię się xD... ale nie no serio - przy takiej ilości zawartości, dodatkowym exp, pkt nauki, mobom questom i bonusom, to granie na easy albo normalu w Returninga jest jakbyś grał w podstawkę na cheatach... także no bez obrazy, ale nie ma się czym chwalić, a już zwłaszcza tym, że na normalu, powtarzam NORMALU wybiłeś orków dookoła zamku... xD.
Ja wiem, wiem, każdy gra jak chce, jedni grają w Dark Souls'a NG+++++ bez zbroi i z podstawową bronią, bo chcą przesadnie stresującego wyzwania, a jedni grają w pasjansa bo chcą relaksu, ale naprawdę - jak na niskie poziomy trudności w Returningu, to jest tutaj zwyczajnie za dużo dodatkowej zawartości, która bądź co bądź ułatwia rozgrywkę.
Takie porównanie, może celne, może nie - wszystko poniżej "Hard" w Returningu, to jakby się zaczynało Gothica 2 Noc Kruka z 10k złota, 500pkt nauki i 1000hp. No bardzo łatwo jest, bardzo.
@zeddicus94Z tego co pamiętam to gdzieśtam kiedyśtam pisał ktoś, że Chromaniny leżą tam gdzie w G1. Ile w tym prawdy, nie wiem, ale każdy następny pojawia się po przeczytaniu poprzedniego. Nie napisali Ci jednak, że trzeba uważać właśnie przy Chromaninach, których zdobycie wymaga zmiany lokacji, bo może pojawić się błąd. Jeśli nie możesz, ale tak na serio nie możesz znaleźć, chociaż szukałeś, to polecam wczytanie gry sprzed ponownego wejścia do Zatopionej Wieży Xardasa, zrobić zapis centralnie przed wejściem, przeczytać Chromanin sprzed wejścia do wieży, wejść do wieży, znaleźć Chromanin, zapisać grę, dojść do wyjścia z wieży, zapisać grę, przeczytać Chromanin i teraz najważniejsze - do momentu zdobycia Chromanina z Górskiej Twierdzy, a po przeczytaniu Chromanina 5 z Zatopionej Wieży Xardasa, bezwzględnie nie można wczytywać gry, bo występuje błąd i szkielet z Chromaninem nr 6 może się nie pojawić w Górskiej Fortecy. Tak przynajmniej było kiedyś, powtarzam, nie wiem czy to naprawiono, może tak, może nie, do tego momentu jeszcze nie doszedłem.