O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8512712
Odpowiedzi 37317
Simon Said Moderator
xardas33
Wąż.
Delth
Pulaski
Draks
Kto uczy przetapiac zwykła rude co się wydobywa np w tej jaskini gdzie są bandyci koło khorinis albo ile jej trzeba na jedną sztabe
kranik
tldr
klinik5050
Kto moze nauczyc mnie akrobatyki oprocz najemnika Bustera? NPC zginal podczas dzielnej walki z kamiennym straznikiem.
Cytat: klinik5050 w 2016-10-19, 19:12Kto moze nauczyc mnie akrobatyki oprocz najemnika Bustera? NPC zginal podczas dzielnej walki z kamiennym straznikiem.Uśmiercenie go nie było dobrym pomysłem, mogłeś zaciągnać np do Myśliwych kamiennego Strażnika. W 3 rozdziale przecież Buster skupuje Rogi Cieniostwora za porządną kasę i dodatkowo dostajemy doświadczenie za oddawanie rogów.
michalqq1
Akrobatyka sie nie gubi, tylko jest pod literka, chyba T. Tez mialem ten problem.
Nubuku
Cytat: xardas33 w 2016-10-19, 19:44Cytat: klinik5050 w 2016-10-19, 19:12Kto moze nauczyc mnie akrobatyki oprocz najemnika Bustera? NPC zginal podczas dzielnej walki z kamiennym straznikiem.Uśmiercenie go nie było dobrym pomysłem, mogłeś zaciągnać np do Myśliwych kamiennego Strażnika. W 3 rozdziale przecież Buster skupuje Rogi Cieniostwora za porządną kasę i dodatkowo dostajemy doświadczenie za oddawanie rogów.Żałuję tego lecz nie jestem w stanie już nic z tym zrobić.Czy ktoś ma kompletny poradnik jak wykonywać biżuterię? Mam form rig, tylko nie wiem od czego zacząć.
SonGoku