Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8512712 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8512712

Odpowiedzi 37317

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Wąż.

Niestety nie mam u niego opcji o wytapianiu rudy. Wykonałem misję z paczką rudy i wyuczyłem się wydobycia rudy do 100% ale dalej nic.

Delth

Delth

Użytkownicy
posty194
Propsy48
  • Użytkownicy
Wydobycie rudy to Snipes przecież, nie ma tu związku raczej... Potrzebujesz przed tym wytapiania zwykłych sztabek, ale tego również Wąż uczy.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Problem z wykonywaniem sztabek rudy rozwiązany. Już wiem co i jak :)

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Kto uczy przetapiac zwykła rude co się wydobywa np w tej jaskini gdzie są bandyci koło khorinis albo ile jej trzeba na jedną sztabe

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Jeśli dobrze pamiętam to Wąż. Jest w porcie w karczmie ;) Na jedną sztabę potrzebą 50 bryłek, ale spokojnie sobie wykopiesz ze 2000 tak jak ja to zrobiłem :)

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Kto uczy przetapiac zwykła rude co się wydobywa np w tej jaskini gdzie są bandyci koło khorinis albo ile jej trzeba na jedną sztabe
Generalnie jest taki schemat, że najpierw musisz cokolwiek umieć z kowalstwa i pogadać z Haradem na temat stalowych prętów, i dopiero wtedy Wąż nauczy cię wytapiania.

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ktoś wie jak wyłączyć w skryptach opcję, że sumony są automatycznie niszczone podczas walki z bosami?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie sadze zeby to bylo mozliwe.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
O to fajnie bo wykopalem z 40 i latam jak głupi za mieczami to można powiedzieć że to jest nieustający przypływ golda

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Słudzy Adanosa, czy dostajemy jakąś nową szatę w 3 rozdziale i kostur jako Mag Wody?

klinik5050

klinik5050

Użytkownicy
posty32
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto moze nauczyc mnie akrobatyki oprocz najemnika Bustera? NPC zginal podczas dzielnej walki z kamiennym straznikiem.

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto moze nauczyc mnie akrobatyki oprocz najemnika Bustera? NPC zginal podczas dzielnej walki z kamiennym straznikiem.

casia w gildii złodziei, musisz mieć 60 zręczności. Tylko uważaj bo mi się np akrobatyka "zgubiła" i nie mam pojęcia jak ją przywrócić.

@Simen może Ty wiesz czy da się jakoś wyłączyć opcję automatycznego niszczenia sumonów?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Uśmiercenie go nie było dobrym pomysłem, mogłeś zaciągnać np do Myśliwych kamiennego Strażnika. W 3 rozdziale przecież Buster skupuje Rogi Cieniostwora za porządną kasę i dodatkowo dostajemy doświadczenie za oddawanie rogów.

klinik5050

klinik5050

Użytkownicy
posty32
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Uśmiercenie go nie było dobrym pomysłem, mogłeś zaciągnać np do Myśliwych kamiennego Strażnika. W 3 rozdziale przecież Buster skupuje Rogi Cieniostwora za porządną kasę i dodatkowo dostajemy doświadczenie za oddawanie rogów.

Żałuję tego lecz nie jestem w stanie już nic z tym zrobić.
Czy ktoś ma kompletny poradnik jak wykonywać biżuterię? Mam form rig, tylko nie wiem od czego zacząć.

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lepszą szatę i kostur maga wody dostajemy po opanowaniu 4 kręgu.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Akrobatyka sie nie gubi, tylko jest pod literka, chyba T. Tez mialem ten problem.

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Akrobatyka sie nie gubi, tylko jest pod literka, chyba T. Tez mialem ten problem.

Ooo faktycznie :) dzięki

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Czy ktoś ma kompletny poradnik jak wykonywać biżuterię? Mam form rig, tylko nie wiem od czego zacząć.

Właśnie, dołączam się do pytania, bo sam tego nie wiem :D

A i jeszcze jedno, jak jest z Kreolem, nie ma możliwości nauki nas w tej wersji moda? ;d

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Wykonujesz questa Abigail z Podarunkiem dla Hanny . Jak już uwolnisz ją z więzienia to dostajesz od niej (Hanny) klucz płyniesz sobie tam do "skarbca" gildii złodziei bla bla bla to wiadomo. No potem idziesz do Matteo oddajesz mu ten jego przedmiocik i pytasz go czy nie   mógłby nauczyć cie swoich Skillsów. Odpowiada ze spoko uczysz się , ogólnie na wyuczenie się Jubilerstwa w 100% potrzeba jakieś 110 pktow nauki (jeśli dobrze pamiętam) od razu zaznaczam ze raczej nie opłaca się robić żelaznych pierścieni bo szkoda klejnotów (ze złota w sumie tez nie robiłem no ale jak kto lubi). Wracajac do Jubilerstwa no to jak juz sie wyuczymy to idziemy sobie wytopić Sztabkę zależnie od tego jaki Pierścień chcemy wykonać potrzebujemy jeszcze odpowiedniego klejnotu no to wiadomo . O bonusach jakie dają poszczególne klejnoty nie będę się rozpisywał bo i tak wszystko jest napisane podczas tworzenia. Mając wszystko wchodzimy sobie do sklepu Matteo no i tam jest taki stolik (nie pamiętam jak się nazywa dokładnie  :hmmm:) no i sobie tworzymy co chcemy. Ot i wsio.

0 użytkowników
Do góry