Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8859154 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8859154

Odpowiedzi 37317

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kurwa, wkurwia mnie to że odsyłasz mnie do solucji bo szukając wszędzie bałem się, że znajdę jakiegoś questa którego nazwa będzie sporym spoilerem i właśnie tak było... dlatego zapytam jeszcze raz gdzie są kamienie księżycowe?

Post połączony: 2018-07-01, 14:07
@Godlo no 400hp to raczej za wczesnie,naucz sie kopać żelazo,a potem od węża przetapiania żelaza na pręty,od dobara natomiast mozesz sie nauczyc przetapiać orkową broń na pręty, co 10mieczy byle jakich, nie możesz zejsc do 1k jak juz postanowiłeś z nim, że zapłacisz 2k, raczej sie opłaca

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@avebraz na pustyni adanosa ;d ,jeden ma Mag w wieży gdzieś na pustyni a drugi jest w Dużej świątyni jak się otworzy przejście na dole ale to dopiero po wykonywaniu questow po kolei.W trakcie questow po prostu otworzysz przejscie,może tak gdzieś po połowie fabuły na tej pustyni

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
 Siema mam pytanie wyprawa magów ognia to  lepiej wziąć razem z zadaniem od drugiego opiekuna i tak trzeba wejść tam po księgę dla 2 opiekuna

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Arik ta bierz od razu nie ma co czekać jak nie możesz ominąć talomona,to on kładzie się spać tak troche po północy

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
czyli nie muszęmieć wziętego zadania od 2 opiekuna żeby serce lucana przerobić na eliskir

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Arik Musisz mieć wzięte zadanie, bez tego może tam nie być książki.
@Trapelek Źle zrobiłeś zaniedbując 2h na rzecz koniec końców mniej przydatnego 1h. Ale dasz radę - tylko nie idź na zaginionego brata nie mając 90% 2h lub dość magicznych strzał, żeby rozwalić ducha.
@avebraz Wystarczyło sprawdzać od końca xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajde orka o imieniu tag nord?

@ ma ktos moze kod na spiwor? Kurde gdzies mi sie zgubil a nie ukrywam, ze bylby cholernie pomocny

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W mieście orków, nieopodal wejścia do kopalni.

You didn't grow.
You didn't improve.

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao powiedz mi jedno czy mam racje czy mi się tylko wydaje , majac 100% jednoreki powiedzmy robie 300 dmg taki prrzyklad . i to jest kryt oczywiscie a czasami mi siada 700 dmg to moze oznaczac ,ze majac duale krytam caly czas z jednej broni majac 100% w 1h a z drugiej mam 22% więc zadko siada ten dodatkowy kryt i tak to wlasnie jest ?;d

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W mieście orków, nieopodal wejścia do kopalni.

Wlasnie mam maly problem z ta kopalnia... Ur-thrall powiedzial mi, ze moge wejsc do kopalni ale ide tam i nie widze ani 1 imiennego orka skorego do rozmowy wejscie zakratowane obok drzwi ale zamkniete domyslam sie, ze tam jest kolowrotek. Biegalem przed tym wejsciem 15 min i nie znalazlem nic co pozwoliloby mi tam wejsc.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Trapelek O specyfikę działania duali pytaj Tizgara, on się zna na tym dziwactwie xD
@Cive Obok zakratowanego wejścia do kopalni stoi kolumna, a w niej jest dziurka od klucza (przełącznik na ścianie). Nie kojarzę zamkniętych drzwi, jesteś pewien, że jesteś w dobrym miejscu? :F

You didn't grow.
You didn't improve.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Trapelek O specyfikę działania duali pytaj Tizgara, on się zna na tym dziwactwie xD
@Cive Obok zakratowanego wejścia do kopalni stoi kolumna, a w niej jest dziurka od klucza (przełącznik na ścianie). Nie kojarzę zamkniętych drzwi, jesteś pewien, że jesteś w dobrym miejscu? :F

No tam za nowym obozem jest kopalnia czy to o inna chodzi? ; O

kostrowitz

kostrowitz

Użytkownicy
posty37
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zamieniłem się w farmera na wyspie Etlu (quest z Mola Ulartu) ale kiedy podchodzę do kapliczki gdzie ona jest zamienia mnie automatycznie z powrotem w Beziego i powtarza on bez przerwy "niemożliwe".  Dostaję też milion powiadomień że nie mogę użyć tego przedmiotu. To samo się dzieje gdy samemu próbuję zmienić się z powrotem w Beziego. Co mam zrobić?

gomeza jebać maczetami

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak zrobic ten skok zeby sie odbugowac?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Po wykonaniu misja zemsa urthralla moga wyciac orkow w swiatyni sniacego??? wiem ze reszta orkow z miasta itp mozna

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Witam, stanąłem w miejscu, obecnie szukam czarnej rudy na pustyni Adanosa (wg. solucji) i nie potrafię jej znaleźć, znalazłem już 2 z 4 fragmentów, a w żadnej ze skrzyń z tymi fragmentami nie było rudy. Resztę rudy z solucji znalazłem.
1. Wie ktoś gdzie mogę jeszcze znaleźć czarną rudę? Potrzebuję 2 sztuki.
2. Dlaczego Ignaz nie ginie po wykonaniu zadania dla Karrasa? (odniosłem truciznę Constantino)

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@fleksiu
1-dolina cienia tam masz w ciul czarnej rudy , mozna sie wywalic o nia
2-a odniosles trutke dla constantino w 2r?

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@fleksiu
1-dolina cienia tam masz w ciul czarnej rudy , mozna sie wywalic o nia
2-a odniosles trutke dla constantino w 2r?
Do doliny cienia chcę się dostać właśnie, problem w tym, że nie mam jednego imiennego orka w mieście, który dałby mi zadania, a tak stanąłem w miejscu z questami w mieście orków i muszę przynieść 5 czarnej rudy. Tak, odniosłem truciznę Constantino ale w 3 rozdziale, mam nadzieję, że nie ma to znaczenia

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@fleksiu
wydaje mi sie powinienes byl oddac w 2r ale moze ktos z wiekszym doswiadczeniem to potwierdzi. 5x czarna ruda chyba do kowala ci trzeba ale on i tak ci zrobi bron i ja bedziesz musial zaniesc do urthralla to Ci nic niepomoze. jakiego imiennego orka??? szamana? teleport w arenie . arene zrob jak niezrobiles . i ur-karras chyba ale on jest jak uleczyles go w 1r

0 użytkowników
Do góry