Mam kilka pytań bo naprawdę nie chcę czegoś popsuć a gram na legendzie
1.Szybko chcę się jeść/pić co robić? beczki z wodą są ale w mieście nie ma czy w tawernie a szkoda mogło by być ich więcej a jedzenie? to chyba tylko mięso i wszelkiego rodzaju gulasze? śpiwor nie pomaga
2.Baal ten wyżej z misją o magiczny eliksir mam u niego opcje dialogową co z eliksirem i nic się nie dzieje...
3.Czy jak już mam 60many to walić bonusy bo runy/kręgi magi też kosztują itp nie wiem czy się uda dobić próg
1. Gdzie ty jesteś że masz z tym problem? Przecież po ogarnięciu czeladnika jest tyle kasy że można zrobić spory zapas, plus to co znajdujemy na mobach czy w lokacjach. Schodzą dziennie jakieś 3 kawałki smażonego mięsa i 2 butelki wody, to grosze kosztuje.
2. Chyba było w solucji opisane.
3. W AB bonusy nie liczą się do progów. Nie pamiętam czy było tak w 66.2 ale chyba tak.
@Keldorn - zamiast prętów musisz mieć sztabki żelaza, tak samo na wyższe levele sztabki złota, rudy.
@revynar - jak tego nie zrobisz to musisz nadrobić czymś innym reputację żeby pogadać z Ur Thrallem, za zniszczenie zapasów nie ma konsekwencji u paladynów, za zabicie grupy Alberta to coś tam w dalszych rozdziałach odpada, no i trochę karmy u Innosa tracisz. Może ci się też o to obrazić Vatras, ale zapomnienie powinno pomóc.