Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8224487 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8224487

Odpowiedzi 37317

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy tabliczki mogę używać od razu po ich znalezieniu, czy lepiej je trzymać jak nauka będzie kosztować dużo PN, wpisują się do wzrostu PN za naukę? Słyszałem, że powinno sie jak najszybciej w moim wypadku dojść do 100pkt zręczności, bo wtedy wszystkie dodatkowe pkt zdobyte w trakcie gry nie wpisują sie do kosztu PN za naukę to prawda? Dziękuje za pomoc :)

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W zadaniu Opiekunowie Pyrokar mówi mi, że powinienem poszukać pomocy u jakiegoś bóstwa. Z tego co pamiętam, to był Netbek i on nam kazał zdobywać moc bogów... A nie mam z nim innej opcji dialogowej niż "Ulecz mnie". Coś jest nie tak?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Pogadaj z Lee, potem z Pyrokarem i wtedy z Netbekiem.
Było wiele razy swoją drogą, trza dodać do FAQ.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zuchantek w skrzyni w domu Fernando nie masz?
Nie ma tej książki:(
Jakbym sprzedał to by miał ją Lutero bo tylko mu sprzedaje rzeczy

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to idę do Hagena, on mówi, że ok, skoro wszyscy są, to teraz idź do magów i im tam powiedz... Coś tam marudzi o okrążeniu klasztoru. W tym momencie Lee ma tylko opcję nauki. Mówi więc Pyrze tam o tym co gada Hagen i dostaję 100 expa. Idę do Lee i dalej ma tylko opcję nauki. Jak pogadam z Pyrokarem o opiekunach to dalej jest tylko opcja nauki...

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Gdzie jest czarna ruda? Potrzebuje 3 sztuk, jestem w mieście orków, jestem prawie pewien, że jest gdzieś na terenie miasta.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Panowie , mam 57 lvl po pustyni Adanoska , mam ponad 200PN do wydania , 380siły i 2.6k . Teraz pytanko pakowac w sìłę i trochę w hp ? Czy oplaca się pakowac 90 zręki do akrobatyki ? .

I pytanko warto trzymac ten szpon ? Mocny on potem jest ? Czy lepiej go oddac Ashtarowi ? ^^

Kocham Cię Wrzód !

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
akrobatyka jest od 120 zręczności i trzeba się jej nauczyć u Cassi (ile masz siły bez bonusów) i lepiej trzymaj szpon  bo po ulepszeniu go duszą senyaka jest w miare OP

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@BUMCYKAFYSZ Ojj , nie wiem cos kolo 270 , cos takiego ;p , slyszalem ze akrobatyka się przydaje , ale chyba wszystko walne w siłke i tyle :D

Kocham Cię Wrzód !

93Orion93

93Orion93

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odnośnie Orkowej Kopalni,.. da się coś zrobić, jak poszedłem do UR-THRALLA, za nim wypełniłem misje, dla szamana, związaną z tym demonem na bagnie???
Wczytanie zapisu nie wchodzi w grę, bo takowych zapisów nie mam....

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@93Orion93 nie da się nic zrobić, max. to kody ale i tak prócz expa nic w tych lokacjach nie zdobędziesz. Zjebałeś po prostu.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Gdzie jest Ur-Karras? Przeszukałem całe miasto 3 razy i nie potrafię go znaleźć... Nie wiem, kto wymyślił plan tego miasta ale jest za przeproszeniem pojebany

93Orion93

93Orion93

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Noż kurwa, bo naprawdę twórcą ciężko byłoby zablokować drogę, do wodza, przed wykonaniem wszystkich misji. ehh a co z kodami? jesteś zorientowany, jakiego kodu użyć i jak ich używać, nigdy kodów nie używałem, dla mnie one są dla nygusów.
Nienawidzę mieć niedokończonych zadań w dzienniku, więc jestem z lekka 'zdesperowany'..
Tam też są niewolnicy orków, więc musiałbym ich odbić. A jakbym, po prostu, wrżnął wszystkich orków, ktoś będzie miał klucz do tej kopalni? no i do świątyni

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Pawcik2k Po wygranych walkach na orkowej arenie Hart uczy akrobatyki bez wymogu zręczności.
@93Orion93 GVE powinno pomóc, gdzieś w solucji jest odpowiednia porada. BTW no nie do końca "tylko exp", bo do świątyni Śniącego trzeba się dostać, wymaga tego fabuła główna.
@fleksiu Po lewej patrząc na wejście na górę do Farroka i "pałacu" Ur-Thralla.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Jao ale jak bardzo na lewo, obok rampy farrocka, czy bardzo na lewo gdzieś obok cieniostworów? Bo ni chuj go nie ma

Elensefar

Elensefar

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W solucji przeczytałem, że drugim sposobem na dostanie się do gildii zabójców (pierwszy sposób niestety przegapiłem, bo zapomniałem o tym, że tamtej konkretnej nocy muszę się udać do górnego miasta) jest zadanie od lorda Andre, gdy jesteś strażnikiem miejskim. Zostałem nim, ale nie dostaję tego zadania, mimo że do gildii złodziei należę. Co trzeba zrobić, żeby dostać to zadanie?

93Orion93

93Orion93

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O co chodzi z tym GVE?? 2 razy przejrzałem solucje i nic na ten temat nie znalazłem..

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy można otrzymać młot Adanosa? Bo szkoda mi troche many na tych "Starożytnych Kamiennych Strażników.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawcik2k Ale ci gościu głupot powiedział, po pierwsze możesz się nauczyć akrobatyki w mieście orków od Harta bez wymogu zręczności jeśli zrobisz jego quest.
A po drugie to szpon jest "najlepszy" z normalnymi duszami a nie senyakiem. Ale i tak nie warty ulepszenia.
Potrzebujesz go również do dungeonu z "prawie" najlepszymi rzeczami na końcu.

Pagbat

Pagbat

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto uczy wytwarzania wzmocnionych bełtów?

0 użytkowników
Do góry