Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8915598 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8915598

Odpowiedzi 37317

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szybkie pytanie ... Uciekłem z Gimesem i jego kumplem z kopalni , prowadzę go do tej jaskini między GD a K ... I co dalej ? Powiedziałem mu że ta kopalnia można przejść do Khorinis i nie wiem co dalej
Ponawiam

Post połączony: 2018-06-09, 00:26
Dobra zrobione :D

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie zadania sa tylko na r2

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie o co chodzi? Po rozmowie z Loą ona idzie, ale jak idę za nią to wraca do latarni, idzie na górę i nie ma z nią żadnego dialogu.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest troll jaskinowy do misji od baala netbeka?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@dawidwiedzmin tam gdzie byly inne trole , poszukaj sa niedaleko od wiezy mgiel

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to gdzie? a niby po co się idzie na pustynnie adanosa nie nie po kruka, jego zabijasz nie dlatego ze chcesz tylko musisz  aby portal do krainy zagubionych dusz się aktywował, pustynie się robi po to aby moc zrobić zaginionego brata i mieć najbardziej op itemy w całej grze lepszych od tego co tam dostaniesz nie znajdziesz już w grze, wyjątkiem od reguły są duale gdyż istnieją lepsze ale to dopiero w 7 rozdziale.

to się robi optymalnie w połowie 3 rozdziału :)

A pancerz palladyna gdy pomodlimy się do innosa?
Nie będzie on wtedy lepszy? O ile wiem to gdy raz się go założy to już nigdy się go nie zdejmie bo bezi umiera

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Będąc nekromantą na trudnym poziomie, do jakiego pułapu mam uczyć się many u trenerów. 15 PN za 5 many, czy 20 i później dobijać tylko z samych bonusów i darów?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
kto procz bartoka i tego od smokow jeszcze trzeba zaprosic do obozy mysliwych dla falka??? talbin niema opcji dialogowych

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę księżycowy kamień potrzebny do tych mieczy z lasu assassynów?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@zuchantek nie istnieje lepszy pancerz w grze od pancerza krwi jedyny który tak naprawdę jest jemu równy to pancerz zabójcy smoków dla najemnika w pewnych aspektach jest lepszy w pewnych gorszy wiec można powiedzieć ze są sobie równe

Pomija boska zbroje bo ja mamy tylko na chwile :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jak wejść do wieży mgieł ( konkretnie droga)
2. Z której wieży mam zabić orków dla Parcivala? Chcę wykonać misję z mieczem dla gonzalesa
3. Mam 105 repy u orków i gadałem już z urthrallem mogę już zabijać orków?, i jak spadnie mi repa dalej z nim bede mógł gadać?

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Tizgar To ten najlepszy pancerz paladyna jest gorszy od tego pancerza łowcy smoków?

Post połączony: 2018-06-09, 03:57
@dawidwiedzmin  Już tyle razy były podawane te questy...
1.Niedaleko Drakkaru orków jest takie zejście na dół gdzie jest obóz orków jeśli nie masz ulu-mulu po prostu wdrap się na góry i zeskocz z nich do wody wejście do wieży mgieł od razu zobaczysz
2.Za Hosh-Pakiem jest skalna półka tam są te orki do questa Parcivala
3.Niestety nie wiem

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jest jakiś dobry sposób na pokonanie , ominięcie tych ognistych bestii w bibliotece uczonych ? ( tam gdzie trzeba iść aktywować portal do pustyni Adanosa? ( z tego co zauważyłem tylko magia im coś robi a ja jestem 1h woj także really hard , jakiś tam grom i deszcz ognia w eq są , ale wymagają po 50 pkt many gdzie ja mam ich tylko bodajże coś koło 35 )

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Srebrna broń ;) jedna jest u kreola, jedna w opuszczonej kopalni, tej co się przechodzi z khorinis do Gd, za duchem, obie są 1h

Beast1001

Beast1001

Użytkownicy
posty59
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Its Mre Gdzie jest ten Kreol ? :D , bo chyba go przeoczyłem ^^

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nekromanta w wieży mgieł

Edwardoo

Edwardoo

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakich ludzi mogę zaprosić do wieży Dextera? (Po tym jak zabiło się poszukiwaczy).

Xenoform

Xenoform

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
Gdzie jest dodatkowa skóra cienostwora za free ? Ta obok  farmy onara już mam jedna mam od polowania z tym w mieście, ciagle brakuje mi jednej, coś mi się spieprzyło bo bedąc u Bospera dostałem questa na 3 skóry u myśliwych, a póki co nie wydaje punktów mimo że mam 150

Gings

Gings

Użytkownicy
posty29
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orientuje się ktoś może ile w grze jest do zdobycia mutagenow pod zręcznosc? bo chciałbym wiedzieć ile potek mam sobie zostawić.

Post połączony: 2018-06-09, 09:55
@Xenoform z tegoco pamietam jedna jest u rozbojnikow mozna tam dojsc idac w dol od jaskini sagity lub tez od farmy bengara, tylko musisz jakos ominac te szkielety :D

Post połączony: 2018-06-09, 09:57
@Edwaroo https://themodders.org/index.php?topic=26207.60 nie jestem pewny czy Ci o to chodzi bo nie doszedlem jeszcze do tego momentu ale sprawdz, powinno odeslac cie do 4 storny tematu solucja + porady na start.

0 użytkowników
Do góry