Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8914155 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8914155

Odpowiedzi 37317

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
3 pytania ode mnie:
- młot adanosa w jarku respi się losowo w świątyniach? Zawsze znajdowałem go w jednej z dwóch które sa koło siebie (pełzacze/zombie), teraz niestety nie pykło i troche się martwię jak poradzić sobie ze strażnikami w świątyni w kanionie
- teleport z kamienia ogniskującego przy gościu któremu dajemy pancerz w jarku (uczy także mowy), obok jest też obelisk, ale pytanie brzmi następująco, czy ja jestem ślepy czy piedestał żeby włożyć kamień ogniskujący wyparował stamtąd(widzę tylko portal)
-jak radzić sobie z golemem xd

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Od kiedy Cassia uczy akrobatyki? Mam już lekko ponad 100 zręki a ona dalej nic
od 120
albo za free Hart w miescie orkow

Zgaduje że do miasta orków jeszcze długa droga a jestem dopiero w 1 rozdziale więc raczej i tak się naucze u Cassi

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
3 pytania ode mnie:
- młot adanosa w jarku respi się losowo w świątyniach? Zawsze znajdowałem go w jednej z dwóch które sa koło siebie (pełzacze/zombie), teraz niestety nie pykło i troche się martwię jak poradzić sobie ze strażnikami w świątyni w kanionie
- teleport z kamienia ogniskującego przy gościu któremu dajemy pancerz w jarku (uczy także mowy), obok jest też obelisk, ale pytanie brzmi następująco, czy ja jestem ślepy czy piedestał żeby włożyć kamień ogniskujący wyparował stamtąd(widzę tylko portal)
-jak radzić sobie z golemem xd
mlot adanosa zrespi sie dopiero w czasie wykonywania questa bodajze sekret swiatyni adanosa(wszystko masz opisane w solucji)
piedestal jest po prawej stronie od teleportu.
miec duzo siły/zbugowac przy scianie jesli grasz wojownikiem a magiem to raczej bez problemu.

Post połączony: 2018-05-12, 22:56
@dave36 zawsze mozesz podbic zreke pierscieniami/amuletem i pasem zeby tylko akrobatyke wbic

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ulumulu nie działa na górskich orków? Bo zaatakowali mnie gdy je miałem :/

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ulumulu nie działa na górskich orków? Bo zaatakowali mnie gdy je miałem :/
tylko zbroja ktora daje ur-thrall,jak bedziesz robil questa ekspedycja magow ognia i nieskonczona moc to tam bedziesz lazil,nie zabijaj innych orkow,szczegolnie tych przy klanie ognia,w kazdym badz razie tych smiertelnych

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren mogę spokojnie dojść do kamienia druidów aby go uruchomić teraz i zabić wszystkich po drodze? Bo nie chce się teleportować poza tę krainę bez uruchomienia go, żeby potem już nie przechodzić przez wolną kopalnie.

I gdzie jest konkretnie ten kamień tam? Niby koło jakiegoś obozu, ale po wyjściu z kopalni w prawo doliną czy w lewo przez jakąś mini brame?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie gdzie znajdę jakieś stare monety? xD Retorykę chcę nabić, a trochu brakuje :D

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem strażnikiem świątynnym, a Gor na Kosh nie chce nauczyć mnie regeneracji wytrzymałości. Jest tam jeszcze jakiś potrzebny warunek do spełnienia?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Werewolf Rany, ta kraina jest dość spora, ale w końcu podczas eksploracji powinieneś trafić na samotnego szamana (oczywiście nie zagaduj go nie mając zbroi), w okolicy jest kamień. Szukajcie a znajdziecie. Ważne, żeby szaman oraz duży obóz orków, których da się zabić, pozostali nieruszeni. Resztę spokojnie możesz (próbować) zabić.
@Sotis Stare monety? Nabijanie retoryki? Nie wiem o czymś? Nawet opcja przekonania Wasiliego do skupowania za 2 monety nie daje retoryki, z tego co pamiętam, jedynie jej wymaga.
@prychacz 2 rozdział.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Hm, a czasem opcje, które wymagają ileś tam retoryki do użycia nie dają + 1 przy powodzeniu? Np. z Lehmarem - Wziąłem od niego 1000 sztuk złota i dodało mi + 1 do retoryki.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kolejne pytania mianowicie:
-jak używać tego kamienia do teleportacji od xardasa? tzn jak go naładować bo narazie nie moge się nigdzie teleportować.
- pakować coś w hp grając magiem? tzn jestem na etapie zostawania nekromantą, dopiero co dołączyłem do gildi złodziejów i idę do xardasa zostać uczniem nekromanty.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może jaką zbroję można dać temu bandycie, którego ostrzegamy przed Cavalornem? I czy opłaca sprowadzić skipowi prostytutkę? 2k golda piechotą nie chodzi...
@dawidwiedzmin
1. Musisz znaleźć kamień druidów. Najłatwiejszy będzie ten obok cavalorna, sprawdź w dziale porad strona 1.
2. Proponowałbym nie zostawać nekromantą przed dodaniem do wszystkich gildii pobocznych. Wracając do pytania, o ile grasz na hardzie to możesz dać parę pn w zdrowie. Dla nekromanty szczególnie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś może jaką zbroję można dać temu bandycie, którego ostrzegamy przed Cavalornem? I czy opłaca sprowadzić skipowi prostytutkę? 2k golda piechotą nie chodzi...

Ja mu dałem bodajże zbroje od Alrika.

KOMPUTER:
Spoiler

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Powiem mi ktoś co jest nie tak z kamieniami Xardasa? Naładowałem 3 a innych już nie mogę, nie mogę ich wgle stargetować, wyskakuje mi tylko komunikat "To za daleko" Jeśli pomysł jak naprawić to żebym mógł je zaznaczyć? Cokolwiek?

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dawidwiedzmin
1. Musisz znaleźć kamień druidów. Najłatwiejszy będzie ten obok cavalorna, sprawdź w dziale porad strona 1.
2. Proponowałbym nie zostawać nekromantą przed dodaniem do wszystkich gildii pobocznych. Wracając do pytania, o ile grasz na hardzie to możesz dać parę pn w zdrowie. Dla nekromanty szczególnie.

Mając odp wyuczoną retorykę można wynająć tą babkę dla skipa za mniej

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powiem mi ktoś co jest nie tak z kamieniami Xardasa? Naładowałem 3 a innych już nie mogę, nie mogę ich wgle stargetować, wyskakuje mi tylko komunikat "To za daleko" Jeśli pomysł jak naprawić to żebym mógł je zaznaczyć? Cokolwiek?
Jesteś pewien, że masz jeszcze wolne kamienie? Tak się zachowują obelisku w przypadku ich braku.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest Ur-Karras w mieście orków? Całe miasto oblatałem i nigdzie go nie widze xD

I jeszcze ten ich kowal. Bo chyba nie są przy Ur Thrallu?

KOMPUTER:
Spoiler

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha, jak zwiekszyc szybkosc pojawiania sie okna rozmowy? Zeby np spamowac szybko wydobycie zelaza itp

BestForever

BestForever

Użytkownicy
posty56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakaś mapa np. terenów khorinis gdzie są zaznaczone tabliczki druidów te do teleportów? Wiem, że jest rozpisane w solucji ale za głupi jestem na to haha.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników
Do góry