Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8892152 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8892152

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@ja1312777 Co do zdobywania zręczności:
Spoiler
-Dar bogów - na każde 10 poziomów, otrzymujemy 10 zręczności za 100 karmy u Beliara
-ciasta rybne - wyrabiania ciast uczy Tekla na famie onara
-zjedzenie 40 zup rybnych daje nam +1 do zręczności, UWAGA nie robimy sami zup rybnych, wszystkie 40 powinniśmy znaleźć w grze
-Eliksir zręczności - pijemy go dopiero kiedy mam "pref" przy zręczności w zakładce statów
-mutageny
-kradzież kieszonkowa - za każde 10 okradzionych osób dostajemy +1 do zręczności, NPC z którymi nie da się rozmawiać okradamy za pomocą  zmiany w ustawieniach AST, zmian ta powoduje że kradzież kieszonkowa przypomina bardziej tą Skyrimową
-pasy z gildii złodziei
-wyrobiona przez nas biżuteria
-zabicie odpowiedniej liczby potworów da nam bonus +1 do zręczności
-pokazanie złodziejskiego znaku Rengarowi, o ile go nie wydaliśmy +1 do zręczności
-na poziomie trudnym - wejście do miasta od strony morza i porozmawianie z Laresem
- +10 do zręczności na poziomie trudnym za oddanie Nimrod Drag(najlepsza kusza w grze) Tag-Norowi
@bestiary W Jarkendarze jest jeden.
@AnimaNast Wydaje mi się że w czwartym akcie nie otworzysz przejścia do lasu asasynów.( ja nie mogłem jak grałem magiem będąc w  akcie 4) Jednak jeżeli przejdziesz przez ścianę do portalu możesz nadal ukończyć wątek, tylko musisz wszystkich zabić.

kielgfc

kielgfc

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie mieliście poziomy kończąc 1 akt?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Tyle ze ja mu nic nie bije xd 135 sily, Berserker rage 150 dmg i kompletnie nic mu nie bije. Wbic wiecej sily i lepsza bron zeby mu cos bic??

Serio? 135 siły to ja miałem w 1 rozdziale na poziomie trudnym :)

:D

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
@GazownikAndrzej Na skałach z wejścia do jaskini próbowałem trochę i jest ciężko bo daje rade tam dosyś szybko wejść. Na razie go sobie zostawiłem osobiście ale może spróbuję go zrobić dobrym timingiem w zwarciu, powinno pójśc gładko z Rune Fangiem i dwuręką na 100% chodź nie jest konieczna z dobry timingiem.

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone tyle ze 100+ zrecznosci, 60 luk i 1h, po 30+ dwureczna/kusza, troche alchemii i ogolnie pare rzeczy xd
A tak propo: kto mnie moze nauczyc robic miksturki z mutagenow? czy cos w ten desen.

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

osk4rr

osk4rr

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem na wyspie Etlu i zabijam sobie paladynków i jak osiągnąłem 200 karmy u beliara to wyskoczyl napis "achievement beliara" coś takiego i moje pytanie brzmi: czy ma to wpływ na dalszą rozgrywkę? Tzn czy nie będzie tak, że w khorinis nie będę mógł rozmawiać z paladynami czy coś? Sam jestem paladynem :D

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@GazownikAndrzej Mam nadzieję że grasz na łatwym, bo przyznam że może być ci ciężko. Co do mutagenów to musisz nabić odpowiedni poziom alchemii aby móc ich używać.
@osk4rr Nie, nie wpływa na dalszą rozgrywkę.

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Morty gram na latwym juz ogarnalem 160 sily, lece do 200 narazie, co do alchemii mam 37 jak narazie.

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Czy jak w 3 rozdziale wybije większość bandytów w Jarkendarze to będą jakieś konsekwencje ? Zostawiłem przy życiu tylko tych którzy w 4 rozdziale pojawią się w jaskini obok obozu piratów, resztę zabiłem bo i tak orkowie ich zabiją w 4 rozdziale ? Vatras się na mnie nie obrazi ?

Zostawiłem przy życiu: Scatty, Snaf, Thorus, Fisk, Miguel, Tom i ten nowy z zadania nieskończona moc. Czy kogoś pominąłem ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Vatras się pewnie obrazi, ale wystarczy pogadać z Gravo i dać mu 3 tyś złota i wszystko będzie dobrze.

kielgfc

kielgfc

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś dokładnie wyjaśnić jak zrobić zadanie z Necronomiconem?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Są gdzieś aktualne spisy składników potrzebnych do mikstur, na rpgrussia są z 2016 więc nieaktualne ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Przecież pod 'C' masz wszystkie przepisy zebrane.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Przecież pod 'C' masz wszystkie przepisy zebrane.

Wiem tyle że nie pamiętam czego używało się do eliksiru HP który odnawia 50% HP na trudnym :) Mam namyśli eliksir którego recepturę zdobywa się w walce z bossem końcowym w lesie asasynów :)  Jako ze jeszcze nie dotarłem do lasu asasynów to nie posiadam tej receptury a wolałbym nie zużywać jej składników

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam nadal problem C: zCPar_DataStack :: Push ()
: stack overflow!!!
Wie ktoś jak się go pozbyć? Pojawił się gdy wczytuje save po walce z demonem w kopalni orków a biłem go 1,5 godziny

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@wasserfull Skopiuj savy i zrób reinstal? jak coś to możesz wrzucić save i  może coś wykombinuję z GVE.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Niebawem zostanę paladynem a jako że jeszcze nie grałem tą klasą mam 2 pytania :

1) Czy nosząc pancerz paladyna można nosić hełmy czy jest tak jak ze zbroją myśliwych że nie można założyć hełmu
2) W Rebalance jak się założyło uświęconą zbroję paladyna nie można było wtedy założyć żadnej innej zbroji bo bezi się spalał, czy w returnie 2.0 nadal tak jest?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
1. Można, zbroja jest bez hełmu.
2. Spokojnie, uświęcaj.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry