Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8893982 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8893982

Odpowiedzi 37317

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem, czytałem i szukałem wokół piramidy ale obok cieniostwora tak tylko pobieżnie. No to jeszcze raz biorę się za szukanie.

Ok, znalazłem sakiewkę obok drzewa w paprociach. Dzięki.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Znalazłem 9 tabliczek do teleportów w Khorinis ? czy to wszystkie czy są jeszcze jakieś ? można jakiś spis gdyż na rosyjskim forum znalazłem ale tłumacz tłumaczy tak beznadziejne że nie idzie zrozumieć co dokładnie jest napisane ?

:D

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Od razu mówię że nie autorskie bo z pierwszej strony solucji no ale jeśli ma Ci to pomóc
. Na szczycie wieży niedaleko latarni, górka za Niclasem.
2. W okolicy kamiennego golema, obok drzewa nad przepaścią.
3. W miejscu gdzie znajduje się topielec z misji z jajkiem, przechodzimy przez zwalone drzewo na rzece i kierujemy się w lewo do końca brzegu.
4. Idąc z miejsca gdzie bandyci stoją na moście - misja z Erolem - kierujemy się w stronę spalonych chat i następnie idziemy dalej trzymając się klifu do końca.
5. Dochodząc do Cavalorna od strony Xardasa , kierujemy się w prawo gdzie spotykamy dzika i trzy jaszczury a półkę wyżej znajduje się goblin. Zabijamy go i idziemy do końca aż zobaczymy pniak, tabliczka jest schowana za nim.
6. Kamienny krąg - misja z Laresem- tabliczka świeci w krzakach.
7. Idąc od Dextera do jaskini gdzie znajdują się szkielety - tabliczka jest po lewej stronie wejścia do groty.
8. W piwnicy klasztornej - klucz do drzwi jest w skrzyni, chyba w pokoju po prawej stronie stojąc przodem do klasztoru.
9. Powyżej wejścia do miejsca gdzie znajdujemy magicznego golema, jest tam półka z pająkiem.
10. Idąc od mostu (czarny troll) kierujemy się w stronę wejścia do jaskini z misji próba ognia i znajdujemy tam goblina bosa. Tabliczka jest w miejscu gdzie stał.
11. Wchodzimy do piramidy gdzie znajduje się Saturas, najpierw natrafiamy na gobliny szkielety i tabliczka powinna być w tym pomieszczeniu po prawej stronie obok wnęki w murze.
12. Idąc od latarni prawą stroną klifu w stronę miasta. Wychodzimy na grań i pod nami z lewej strony ostatnie drzewo.
13. Za bractwem dolinka z teleportem. Pierwsze drzewo po lewej.
Cytat z porad i solucji - pierwsza strona :v

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Dobra, chyba trzeba coś z tym zrobić: Od teraz pytania na tematy, których odpowiedź znajduje się w temacie o solucji, będą kasowane.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@Up
W przeciwnym wypadku powieli się schemat archiwum Returninga 1.0/1.1 i skończy się na 500+ stronach, na których będą odpowiedzi na jedno i to samo pytanie, tylko zadane na różne sposoby i przez różnych ludzi.

Zasadniczo, to tutaj powinno się zadawać pytania dotyczące NOWYCH lub STARYCH, ALE W JAKIŚ SPOSÓB ZMIENIONYCH PRZEZ RETURNING 2.0, MISJI.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. O co chodzi z przepisem w którym składnikami są m.in. serce kamiennego golema i jajo pełzacza? Mam wszystkie składniki ale nie widzę tego przepisu na stole alchemicznym. Nie wiem czy nie jest on związany z jakąś konkretną gildią a przepis wpadł mi w ręce przez przypadek.
2. W misji Parlana z klasztoru magów ognia ze zdobyciem artefaktu od lichwiarza Lemara mam problem. Pobiłem go wcześniej zanim pojawiła się misja. I teraz mam opcję handlu z nim, lecz ma pusty ekwipunek i nie mogę kupić tego artefaktu. Miał ktoś podobny problem czy raczej związane jest to z tym, ze jak pobije się handlarza to znikają mu produkty i nie można nic kupić.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
1. To misja z Returna 1.1. Tyon poprosi Cię o ten przepis, samemu nie zrobisz.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli jest to powiązane z dostaniem się do gildii bractwa. Ok, dzięki.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Tedi, nie idź w tę stronę xD. Bractwo jest niewymownie chujowe, a ich najlepszy (buehehe) pancerz dostajesz dopiero w piątym rozdziale. Taki, niedorozwinięty paladyn dla ubogich. I jeszcze cię wszyscy Khorinijczycy jadą, że przynależysz do przyćpanych oszołomów. Tak, wiem z autopsji ;_;.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie idę do bractwa. Robiłem remanent ekwipunku i znalazłem przepis którego nie mogłem wykorzystać na stole alchemicznych i stąd moje pytanie. Gram nekromantą.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Tedi, nie idź w tę stronę xD. Bractwo jest niewymownie chujowe, a ich najlepszy (buehehe) pancerz dostajesz dopiero w piątym rozdziale. Taki, niedorozwinięty paladyn dla ubogich. I jeszcze cię wszyscy Khorinijczycy jadą, że przynależysz do przyćpanych oszołomów. Tak, wiem z autopsji ;_;.

Strażnik świątynny wcale nie jest taki znowu słaby, w rebalance był jedną z najmocniejszych klas postaci a na dodatek miał dostępne chyba największą ilość zadań ze wszystkich gildii :) Nie wiem jak w returnie 2.0 go zmienili ale mam zamiar sprawdzić :) co do zbroji to każda gildia ma najlepszą w 5 rozdziale :)

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hej napisałby mi ktoś co zrobić aby orkowie przepuścili mnie dalej w swojej kapalni? abym mógł zdobyć sferę skały oczywiście

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powiązane jest to z misją "Zaginieni paladyni". Rozmawiasz najpierw ze zwiadowcą Jerganem w kopalni obok wieży Xardasa a potem z myśliwym Talbinem - nad domkiem Cavalorna. Potem trzeba dostać się o szefa orków w orkowym mieście.

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to już wiem. ale jak dostać się na dolny poziom kopalni

kolot17

kolot17

Użytkownicy
posty41
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie mogę się dowiedzieć o Amulecie który trzeba złożyć Beliarowi ? W starym returningu musiałem do jakiegoś paladyna ale chyba go już nie ma (albo ja jestem ślepy :) ).

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to już wiem. ale jak dostać się na dolny poziom kopalni
Musisz zrobić dwa zadania dla głównego orka w kopalni - ten co siedzi obok góry rudy w pomieszczeniu za kowalem. Jedno to przyniesienie amuletu zwycięscy z areny, a drugie to musisz pogadać z szefem orków w mieście orków by przysłali kilku wojowników temu w kopalni. Poza tym musisz chyba najpierw zabić smoka w "dolinie cieni".

Post połączony: 2016-05-01, 12:22
Gdzie mogę się dowiedzieć o Amulecie który trzeba złożyć Beliarowi ? W starym returningu musiałem do jakiegoś paladyna ale chyba go już nie ma (albo ja jestem ślepy :) ).
Najpierw Xardi potem paladyn w porcie obok drzewa jak stał złodziej co zwinął Jorze sakiewkę.

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie mam żadnych kwestii dialogowych z tym orkiem co siedzi na tronie! help :/

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozumiem że arenę masz zaliczoną i smok wącha kwiatki. Żeby zacząć wątek walki z demonem w dolnej części kopalni musisz najpierw porozmawiać z orkiem obok windy. Nie pamiętam imienia ale chyba coś na V (mogę się mylić). On coś tam wspominał, że walczył z demonem i wielu jego braci zginęło i dlatego kopalnia jest zamknięta. Wydaje mi się również, że powinieneś porozmawiać z orkiem obok zamkniętej kraty obok kowala. Nie pamiętam dokładnie, bo robiłem to dawno temu.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Jak wbic szybko 20 punktow w kowalstwo? Zrobilem 8 mieczy tych za 600 zlota i wpadlo mi tylko 4 kowalstwa.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
W dziale z solucją returna 2.0 wyczytałem że dzięki retoryce można znacznie zaoszczędzić pieniędzy , ponoć od Lehmara można wyciągnąć 1000 sztuk złota tyle że nie wiem jak to działa , mam wyuczoną retorykę ale nie widzę takiej opcji u lehmara, nadal mi nie chce dać tego tysiaka ???? czy potrzebny jest jakiś atrybut jeszcze??

0 użytkowników
Do góry