O temacie
Autor Halk_Hogan_PL
Zaczęty 28.11.2015 roku
Wyświetleń 7309
Odpowiedzi 16
Halk_Hogan_PL
Paradoxal
Werewolf
Fabio The Modders
Jaki downgrade, jak tekstury prezentowane przez hulka mają wyzsza rozdzielczość i lepszy wyglad niz oryginal
Widzialem, przecież Hulk dał na swojej prezentacji moda oryginalne tekstury i tekstury jego autorstwa, co jasno widać, że JEGO są lepszej jakosci i rozdzielczosci. W czym problem? Czy może nosisz okulary jak pan z avatara?
Cytat: ShadowAssassin w 2015-11-29, 10:16Chyba graficzny downgrade. Sorry ale za mały skills jeszcze masz żeby robić takiego "overhaul'a" do wiedźmina 3W takim razie wypierdalaj pajacu jebany i rób swoje. Może kurwa zrób lepiej to pogadamy. Najlepiej to idź i dalej podlizuj dupę Markowi. Fabiosek tak samo, nie pasuje - wypierdalaj i nie odzywaj się.Tak się zastanawiam po chuja ja to tu napisałem? To oczywiste że czego bym nie zrobił to i tak zostanę zhejtowany (najczęściej komentuje największe dziecko - ShadowAssassin).Mark lub ktoś inny typu Gizbor aka Zed wystawi jakieś gówno (sorry ale taka prawda) to od razu lizanie dupy jakie to piękne. Pozdro dla was przy tworzeniu syfów do tego waszego gothiczka (do gry nic nie mam).
Chyba graficzny downgrade. Sorry ale za mały skills jeszcze masz żeby robić takiego "overhaul'a" do wiedźmina 3
gothic1210 Gość
Splash Moderator
http://www.cdaction.pl/news-43401/star-wars-battlefront-z-modem-toddyhancer-wyglada-jak-film.htmlSpróbuj tak halk to pogadamy a teraz zamilcz, więcej pokory i poćwicz grafike.
Maciej
Cytat: Werewolf w 2015-11-29, 11:27Widzialem, przecież Hulk dał na swojej prezentacji moda oryginalne tekstury i tekstury jego autorstwa, co jasno widać, że JEGO są lepszej jakosci i rozdzielczosci. W czym problem? Czy może nosisz okulary jak pan z avatara? Po prostu nie są najwyższej jakości, widziałem lepsze.
Mark56 Moderator
Przeczyściłem, trochę poziomu...
Wowoz
Zarowa