G2NK - Zagadka Orków 188890 343

O temacie

Autor Darkmodders

Zaczęty 29.08.2015 roku

Wyświetleń 188890

Odpowiedzi 343

SandNoodles

SandNoodles

Użytkownicy
posty2
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
To w sumie jak wygląda ten postęp prac? Dawno nie było żadnego info na ten temat, ani konkretów, a więc co zostało w tej sytuacji zrobione? Co dokładnie jest gotowe lub kiedy zostaną pokazane jakieś konkrety?

W szczególności dlatego, że ostatnie informacje o postępach prac były 2 lata temu...

SandNoodles

SandNoodles

Użytkownicy
posty2
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
A więc mija miesiąc od (mojej) ostatniej wiadomości w tym wątku, więc możemy założyć, że  chyba tak ten postęp prac wygląda. Założyciel teamu najprawdopodobniej nie ma nic do pokazania (bo możliwe, że za wiele nie zostało zrobione) lub specjalnie ignoruje ten wątek, gdyż na tym forum relatywnie aktywnie się udziela.

Poszperałem jeszcze trochę i zauważyłem, że od ostatniego razu kiedy sprawdzałem stan teamu zajmującego się modyfikacją, parę osób odeszło. Co mnie w sumie ciekawi, jaki jest ku temu powód? Fajnie by było gdyby wypowiedziały się osoby obecnie zajmujące się modyfikacją lub/i te, które już do teamu nie należą.

Dodatkowo strona teamu wydaję się być nieaktywna.

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
też mnie boli że tak wyglądają prace nad nim zapowiadał sie fajnie ale tak bywa brak czasu lub chęci sam jakiś czas byłem z dala od gothica niestety

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty268
Propsy123
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Autor nieaktywny od pół roku, ciekawe czy dysk się spalił
Screeny wyglądały fajnie i szkoda jeśli mod zmarł

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry