"Arrow", "Flash", "Legends of Tomorrow" 4357 7

O temacie

Autor Kuba

Zaczęty 13.07.2015 roku

Wyświetleń 4357

Odpowiedzi 7

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Teoretycznie to seriale, ale można to chyba zaliczyć do tego działu. A więc oglądał ktoś Arrowa lub Flasha? LoT jeszcze nie wyszedł, ale wszystkie 3 seriale tworzą jedno duże uniwersum pełne tych samych bohaterów i crossoverów. Seriale są na podstawie komiksów DC. Dla tych co nie wiedzą. Arrow to odpowiednik Green Arrow ( tak też będzie się zwał w 4 sezonie który pojawia się w październiku). Jest to łucznik walczący o sprawiedliwość na ulicach miasta Starling City ( od 4 sezonu Star City) razem z przyjaciółmi. Flash posiada super szybkość dzięki porażeniu piorunem, również broni miasta, ale tym miastem jest Central City, wspomagają go również przyjaciele. Sami bohaterowie dość często ze sobą współpracują i pomagają sobie. LoT ( 1 sezon pojawia się w styczniu) opowiada o kilku bohaterach i złoczyńcach którzy podrużują w czasie i walczą z napotężniejszym złoczyńcą komiksów DC, Vandalem Savegiem. W serialach występują tak znane postacie DC jak Reverse Flash, Rash al Ghul, Deadstroke, Deadshot czy Dark Archer.

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty185
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Arrow mi sie w ogole nie podobal, ale Flasha widzialem wszystkie odcinki ;) Bardzo przyjemny serial

Pozdrawiam mame i tate

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Ja zawsze bardziej lubiłem Arrowa przez jego mrok co nie zmienia faktu, że zawiłość fabularna i gra aktorska we Flashu rządzą. Oby LoT był najlepszy. Chociaż na Flasha 2 sezon czekam bardziej niż na LoT biorąc pod uwagę zapowiedziane postacie. 

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Arrow niezły, Flash zbyt cukierkowy.

Btw: podróżują*

RaPIsZoN

RaPIsZoN

Użytkownicy
Pan Mrozu
posty32
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Pan Mrozu
Arrow w ogóle mi się nie podoba. Flash jest ok. LoT nie widziałem ;d

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Breaking Bad rządzi.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Breaking Bad rządzi.
Słabe, po pierwszym sezonie odpuściłem.

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty185
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Breaking bad to bardzo dobry serial.Zwlaszcza gra aktorska glownego bohatera powala na kolana. Do dzisiaj pamietam wszystkie odcinki malcolm in the middle gdzie glowna postac break in bad wciela sie w role ojca malcoma i odgrywa postac komediowa. W  breaking bad gra zas ostrego skorwiela i niesamowite dla mnie jest jak potrafi zmieniac osobosc do danej roli. Do tego serial trzyma w napieciu coraz bardziej do samego konca. Nie wiemc zemu po pierwszym sezonie dla cb juz kijowe.  DO kolegi nad toba :FaktycznieBB fajn serial,ale nie do tego tematu. Mowa o DC

Pozdrawiam mame i tate

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry