O temacie
Autor Tizgar
Zaczęty 30.03.2015 roku
Wyświetleń 8757
Odpowiedzi 36
Tizgar
Fabio The Modders
Sawik
Gerry Rafferty O.D.A.L.
. 30 a 60 fps bitch please, tylko chory człowiek będzie się o to pluł tak jak 980p a 1080p, w którym różnicę dostrzec to trzeba być asem.
Splash Moderator
Ale w grach 30 jest już niedopuszczalne i tyle.
Zkirtaem Moderator
Nieprawda i tyle. Różnica pomiędzy 30 a 60fps jest widoczna
Ale w grach 30 jest już niedopuszczalne i tyle.
Werewolf
nie. nie wszystko to quake. 30 klatek jest kompletnie okej jeśli mówimy o jakiejś spokojnej, singleplayerowej gierce - ważne tylko żeby framerate utrzymwał się na równym poziomie, bo spadki denerwują.
Maciej
Lansjer Rzeka
Cytujnie. nie wszystko to quake. 30 klatek jest kompletnie okej jeśli mówimy o jakiejś spokojnej, singleplayerowej gierce - ważne tylko żeby framerate utrzymwał się na równym poziomie, bo spadki denerwują. Co nadal jednak jest 60fps>30fps.
gothic1210 Gość
Cytat: Zkirtaem w 2015-04-01, 16:50nie. nie wszystko to quake. 30 klatek jest kompletnie okej jeśli mówimy o jakiejś spokojnej, singleplayerowej gierce - ważne tylko żeby framerate utrzymwał się na równym poziomie, bo spadki denerwują.Yyyy, przecież g1 miał limit fps z 30 chyba i czuć było że nie chodzi płynnie.
Cragann
gra jest plyniejsza i szybsza ale widzec tego się nie widzi
Sory, mój błąd Zawsze myślałem że to 30
ludzkie oko widzi max 24 klatki wyćwiczone podobno 32-35 Sama różnica miedzy 30 a 60 jest odczuwalna widzieć jej się nie da Jak to obczaic w grze najprosciej zagrac w gre na konsoli z lockiem 30 klatek i w ta sama na Pc z 60 idze odczuc ze gra jest plyniejsza i szybsza ale widzec tego się nie widzi
Cytujludzkie oko widzi max 24 klatki wyćwiczone podobno 32-35 Sama różnica miedzy 30 a 60 jest odczuwalna widzieć jej się nie da Jak to obczaic w grze najprosciej zagrac w gre na konsoli z lockiem 30 klatek i w ta sama na Pc z 60 idze odczuc ze gra jest plyniejsza i szybsza ale widzec tego się nie widzi To masz chujowe oczy Tizgar, bo ja dokladnie widze róznice miedzy 30fps a 60fps.