Korzystając z nabytych chwilowo uprawnień, wprowadziłem kilka innowacji
System rozpoznający adresy filmów YT, od teraz wyświetla je na zasadzie jak w "spoilerach". Użytkownicy widzą link do filmu oraz przycisk "pokaż". Dopiero naciśnięcie go powoduje wyświetlenie apletu flash i pobieranie filmu. Docenią to nie tylko osoby ze słabszymi łączami, ponieważ flash sam w sobie niestety mocno obciąża system.
Wyłączyłem też możliwość bezpośredniego wyświetlania filmów w sygnaturach (tak, BYŁY takie przypadki).
Stworzyłem kanał RSS wszystkich jawnych działów. Teraz informacje o nowych postach będzie można odbierać czytnikami RSS, komunikatorami, telefonami komórkowymi czy przez stronę iGoogle. Jego adres to
themodders.org/index.php?app=core&module=global§ion=rss&type=forums&id=1Być może nie zainteresuje to osób już zarejestrowanych, ale na prośbę Darka włączyłem możliwość korzystania w nickach ze spacji.
Ponadto wyłączyłem możliwość wzajemnego warnowania się moderatorów dla rozrywki (pozdro Ogrodnik ;*)
Obecnie staram się zamienić ramkę na głównej "Nowe tematy" na znacznie bardziej użyteczną "Nowe posty".
Naprawiłem też system załączników, dotąd trzeba było ręcznie poprawiać URLe lub nie działał, teraz wyświetlają się i to w lightboxie : D
[attachment=394:avatar.jpg]
Przetłumaczyłem także shoutbox.
Zmieniłem kolorowanie składni w [code] na jaśniejsze.
Wywaliłem ikonki udostępniania tematu oprócz drukuj, ściągnij i wyślij mailem.
Umieściłem header na iFotos co pozwoli zaoszczędzić forumowy transfer.
Zmieniłem kolor tła w oknie wyszukiwania z białego (przy białych napisach) na ciemnoszare, to samo co pod tym postem chociażby.
Zmieniłem wygląd belek w sidebarze (moje na dole)